טכנאי חברת הפצת שידורי לוויין הפיל שידור של ערוץ 1: הרייטינג קרס ל-0%
מישהו יודע איך בכלל מודדים רייטינג היום? חשבתי שזה נתון סטטיסטי מבוסס על מדגמים שנעשים עם מספר צופים המשתפים פעולה כמו פעם שהיה ה פיפלמיטר.. אני מבין שהטרספונדר מסוגל לשערך נתוני רייטינג בזמן אמת.. לא ברור לי כיצד זה אפשרי טכנית. הרי לא ניתן לדעת כמה הספק נצרך מהמשדר לצורך קליטה.. הרוב גם כך קולטים בצורה עקיפה מחברות הכבלים והלווין..
אתה טועה. עדיין משתמשים בפיפלמיטר כדי למדוד את אחוזי הצפייה.Sexter כתב:מישהו יודע איך בכלל מודדים רייטינג היום? חשבתי שזה נתון סטטיסטי מבוסס על מדגמים שנעשים עם מספר צופים המשתפים פעולה כמו פעם שהיה ה פיפלמיטר.. אני מבין שהטרספונדר מסוגל לשערך נתוני רייטינג בזמן אמת.. לא ברור לי כיצד זה אפשרי טכנית. הרי לא ניתן לדעת כמה הספק נצרך מהמשדר לצורך קליטה.. הרוב גם כך קולטים בצורה עקיפה מחברות הכבלים והלווין.....
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אתמול למשל ב2330 בערך שודרה בערוץ 1 תוכנית טבע עם פס הקול הלא נכון במשך 20 דקות לפחות,
(הערוץ היה לי ברקע בחדר העבודה ולא ממש צפיתי עד שהלכתי לישון)
מסתבר ששם ברוממה אפילו לא עושים מוניטורינג לשידור.

אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
מספיקלי כתב:אתמול למשל ב2330 בערך שודרה בערוץ 1 תוכנית טבע עם פס הקול הלא נכון במשך 20 דקות לפחות,
...
בשביל 20 צופים חבל להשאר ערים בשעות האלה ולפקח על השידור.
אבל בשביל לגבות את האגרה הם ישארו ערים 24 שעות ביממה.
מה שנכון נכון חביביb2k כתב:מספיקלי כתב:אתמול למשל ב2330 בערך שודרה בערוץ 1 תוכנית טבע עם פס הקול הלא נכון במשך 20 דקות לפחות,
...
בשביל 20 צופים חבל להשאר ערים בשעות האלה ולפקח על השידור.
אבל בשביל לגבות את האגרה הם ישארו ערים 24 שעות ביממה....
ה"תקלה" נשמעה לי כאילו העבירו את ערוץ האודיו דרך פילטר קריאוקי - בקושי אפשר היה לשמוע את הקריינות.מספיקלי כתב:אתמול למשל ב2330 בערך שודרה בערוץ 1 תוכנית טבע עם פס הקול הלא נכון במשך 20 דקות לפחות,
...
כן, ראיתי (שמעתי?) את זה. היה מרגיז ברמות. איך הורסים חווית צפיה בסדרת טבע מעולה של ה- BBC.