שרשור תגובות: SOL Republic - חברת אוזניות חדשה שמבטיחה איכות

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

למאמר: SOL Republic - חברת אוזניות חדשה שמבטיחה איכות

תמונה
SOL Republic הינה חברה חדשה אוזניות אשר מורכבת מצוות של אנשים אשר עבדו בעברם בסדרת ה- Beats של Monster.החברה מציינת כי הם ראו את המחירים שסדרת Beats עולה והם מבטיחים להציג מוצרים אשר יעלו עליהם בביצועים, אך במחיר סביב ה- $100. היצע החברה מורכב כיום מארבעה מוצרים:The Tracks - אוזניות קשת מעל הראש אשר מיועדים להדגיש מיד-היי, אך עדיין לשמור על יכולות בס טובות. המחיר יעמוד על $100.The Tracks HD - בעלי תכונות דומות לדגם שלמעלה, אך עם דרייברים משופרים. המחיר עדיין לא נקבע.זוג דגמי ה- Tracks מיוח ...

urich
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401

שליחה

אתמול האזנתי סוף סוף לBEATS STUDIO אחרי שכבר הקשבתי ל SOLO מה אני אגיד לכם לא התאכזבתי...
פשוט הציפיות שלי ממש לא היו גבוהות כל הסטים של MONSTER מצטיינים בתחום אחד- שיווק אגרסיבי ומיתוג.
איכות הבנייה היא של צעצועים סינים הם אמנם קלות ונוחות אבל נשמעות לכל היותר בינוני עם דגש על בס כאשר כל השאר די הולך לאיבוד.
בקיצור אני גם לא מצפה מהגולים ליותר מדי אולי יותר איכות אולי פחות במחיר אבל אין משהו טוב ללמוד מMONSTER כל עניין הכבלים ULTRA PREMIUM גם הוא מגוחך אני רואה כבל USB שלהם למדפסת מה הוא כבר יכול לשפר להדפיס יותר מהר או יותר איכותי שלא ימכרו לי לוקשים הכל דיגיטלי גם HDMI ULTRA ULTRA זה חרטא אני לא קונה את כל זה המקום היחידי שאני מבין את חשיבות החיבורים והכבלים זה באנלוגי רמקולים מגברים וכו'.

ווידנט
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

אין לי מושג על מה המאמר ?
אין להם אתר אינטרנט
אין להשיג את האוזניות
מה מבטיח בהם ?

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341

שליחה

תודה זיו (Y)
הלכו על הפרסום השקט ? בכל זאת קמפיין שיווקי אתרון קטן ? קבוצה ב FACEBOOK זה לא מספיק !

אכן המחיר מבטיח ושווה לכל כיס נחכה למבחן התוצאה ונראה האם הם יעלו בביצועיהם על הBEATS
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !

חזור אל “חדשות HT”