סוללה בגלקסי 2 נגמרת במהירות מטורפת
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אתמול התקנתי רום לייטנינג 6.1. מותקן גם ג'וס דיפנדר. וויפי סגור. כן יש לי ויג'ט של וואינט. וגם המייל מושך מיידית. הפלאפון סימן טעינה בתשע בבוקר ואחרי משיכה של שלושה מיילים, עדכון סטטוס אחד בפייסבוק וחצי שעה של שיחה הסוללה עומדת על 56%. מה הולך פה?[/b]
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

זה משנה משהו ביחס לרום שהתקנתי? איך אני מבצע את העניין?
קבצים עם סיומת tar צורבים ב-pda באודין.
יש רומים או קרנלים שהם בסיומת zip ואןתם צורבים ברקוברי או cwm.
אם תסתכל בקובץ tar של הקרנל יש בתוכו קובץ אחד בשם zlmage.zip (מקווה שלא טעיתי בשם) ואני חושב שאותו אפשר לצרוב ברקוברי.
יש רומים או קרנלים שהם בסיומת zip ואןתם צורבים ברקוברי או cwm.
אם תסתכל בקובץ tar של הקרנל יש בתוכו קובץ אחד בשם zlmage.zip (מקווה שלא טעיתי בשם) ואני חושב שאותו אפשר לצרוב ברקוברי.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מצטרף לשאלה ומחדד - האם בכל זאת להחליף קרנל?
זה נראה מעניין:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1229633
אני שוקל לעבור ל SpeedMod כיוון שהוא מחזיק הרבה יותר מה Ninphetamine שאיתו הלייטנינג מגיע.. ועם זאת הוא גם יציב...
סה"כ אני רואה שיפור גם עם הלייטנינג וה Ninphetamine ביחס לרום וקרנל הסטוק שהיו לי
*עריכה*
תוך כדי שאני מתלבט אם להתקין את SpeedMod הועלתה גירסא חדשה..
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1229633
אני שוקל לעבור ל SpeedMod כיוון שהוא מחזיק הרבה יותר מה Ninphetamine שאיתו הלייטנינג מגיע.. ועם זאת הוא גם יציב...
סה"כ אני רואה שיפור גם עם הלייטנינג וה Ninphetamine ביחס לרום וקרנל הסטוק שהיו לי
*עריכה*
תוך כדי שאני מתלבט אם להתקין את SpeedMod הועלתה גירסא חדשה..
נערך לאחרונה על ידי זה-הכינוי ב 23/08/2011 19:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בהנחה שיש לך ROOT
הכי נוח זה להשתמש בתוכנה הזאת https://market.android.com/details?id=c ... alibration
הכי נוח זה להשתמש בתוכנה הזאת https://market.android.com/details?id=c ... alibration
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אני דווקא חושב שהסטוק שהיה לי במכשיר החזיק משמעותית יותר זמן. השעה 7 בערב ואני עם 15 אחוז סוללה לעזאזל. מאז 9 בבוקר. לא יותר מדי שיחות - משהו כמו 50 דקות. בלי משחקים. קצת מיילים. קצת ווטסאפ.
במידה ואני רוצה לגבות את הקרנל, לפני המעבר לספיד-מוד, איך אני עושה את זה? גיביתי את כל מה שהיה ברשימה באמצעות הטיטניום.
במידה ואני רוצה לגבות את הקרנל, לפני המעבר לספיד-מוד, איך אני עושה את זה? גיביתי את כל מה שהיה ברשימה באמצעות הטיטניום.
מה שאוכל הכי הרבה סוללה בכל פון/רום/קרנל זה המסך ובהירות המסך.
SGS2 -
לגבי "זמן" מסך כנס ל SETTINGS>ABOUT PHONE>BATTERY USAGE>DISPLAY
ותבדוק כמה זמן המסך פעל...
לגבי בהירות מסך,תסמן V על בהירות מסך אוטומטי
SETTINGS>DISPLAY>BRIGHTNESS
SGS2 -
לגבי "זמן" מסך כנס ל SETTINGS>ABOUT PHONE>BATTERY USAGE>DISPLAY
ותבדוק כמה זמן המסך פעל...
לגבי בהירות מסך,תסמן V על בהירות מסך אוטומטי
SETTINGS>DISPLAY>BRIGHTNESS
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הבהירות האוטומטית כבר מסומנת. גם ברום הקודם היה כך. לגבי זמן מסך - הדיספליי אכל לי 19 אחוז. השיחות - 42 אחוז! דיברתי שעה, 49 דקות ו-2 שניות. על מה ולמה?
חייב להודות - סוללה עד כדי כך חלשה (או צריכה מוגברת, לא משנה) עלול להיות דיל ברייקר. הפלאפון באמת כיפי ומגניב, אבל צריך איזשהו זמן סוללה סביר, ולא שאני אמנע מהוצאת שיחות בגלל הפחד שלא תישאר לי סוללה עד סוף יום העבודה.
חייב להודות - סוללה עד כדי כך חלשה (או צריכה מוגברת, לא משנה) עלול להיות דיל ברייקר. הפלאפון באמת כיפי ומגניב, אבל צריך איזשהו זמן סוללה סביר, ולא שאני אמנע מהוצאת שיחות בגלל הפחד שלא תישאר לי סוללה עד סוף יום העבודה.
19%...אבל כמה זמן מסך היה רשום לך?ran_carney כתב:הבהירות האוטומטית כבר מסומנת. גם ברום הקודם היה כך. לגבי זמן מסך - הדיספליי אכל לי 19 אחוז. השיחות - 42 אחוז! דיברתי שעה, 49 דקות ו-2 שניות. על מה ולמה?
חייב להודות - סוללה עד כדי כך חלשה (או צריכה מוגברת, לא משנה) עלול להיות דיל ברייקר. הפלאפון באמת כיפי ומגניב, אבל צריך איזשהו זמן סוללה סביר, ולא שאני אמנע מהוצאת שיחות בגלל הפחד שלא תישאר לי סוללה עד סוף יום העבודה....
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

שעה, תשע דקות ו-46 שניות.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

קרא שוב, אתה מבלבל
גם אותי בלבל כי המספרים מאוד דומים.
דיברתי שעה, ארבעים ותשע דקות ו-2 שניות, לעומת שעה, תשע דקות ו-46 שניות של תצוגה.
דיברתי שעה, ארבעים ותשע דקות ו-2 שניות, לעומת שעה, תשע דקות ו-46 שניות של תצוגה.