חיובי יתר כעילה לביטול עסקה
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
לפני כחודש התחברתי לכבלים בחבילת טריפל.
הייתי אמור לקבל חודש ראשון חינם ועוד הטבות שמשום מה נעלמו מהחיוב החודשי ולכן שילמתי מעבר למה שסוכם.
דרשתי לבטל את החיוב הראשון ואמרו שזה בלתי אפשרי הם כבר שלחו את החיוב.
כשראיתי שהם אטומים התקשרתי לחברת האשראי ועצרתי הכל כולל החיוב הראשון שאמור לצאת ב 2 לחודש הבא.
השאלה שלי האם זו עילה לביטול העסקה כולה ללא קנס יציאה?
תודה
לפני כחודש התחברתי לכבלים בחבילת טריפל.
הייתי אמור לקבל חודש ראשון חינם ועוד הטבות שמשום מה נעלמו מהחיוב החודשי ולכן שילמתי מעבר למה שסוכם.
דרשתי לבטל את החיוב הראשון ואמרו שזה בלתי אפשרי הם כבר שלחו את החיוב.
כשראיתי שהם אטומים התקשרתי לחברת האשראי ועצרתי הכל כולל החיוב הראשון שאמור לצאת ב 2 לחודש הבא.
השאלה שלי האם זו עילה לביטול העסקה כולה ללא קנס יציאה?
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לפי דעתי (אני לא עורך-דין) אתה מסתבך.
ביטול התשלום אפשרי רק כאשר יש כשל תמורה מלא, כלומר - לא סופק לך המוצר/השירות שעליו שילמת.
במקרה שלך, אתה מקבל את המוצר אולם יש לך טענות (כנראה צודקות) על חיוב יתר. זו לא עילה לביטול כל התשלום. אני הייתי מוציא להם מכתב רשום שמפרט את חיוב היתר והטעות שבוצעה ומבקש זיכוי בתוך 30 יום. במידה ולא יתקבל זיכוי פונה לבימ"ש לתביעות קטנות. תביעה כזו, המוכיחה שאתה פועל בתום לב ובדרך מקובלת, שולח להם מכתב ברור ונותן להם הזדמנות נאותה לתקן את הטעות - יסייע מאד לזכות בתביעה.
בעבר, שכנה שלי רכשה סלון בחנות רהיטים. היא שילמה בכרטיס אשראי והסלון שסופק לה היה שונה ממה שהיא הזמינה. במקרה זה בעלה, שהוא עורך-דין, טען שאסור לבטל את התשלום בכרטיס האשראי מכיוון שהתקבלה תמורה. יש לפעול מול החנות לתיקון הטעות.
מהדוגמא הזו היסקתי את מה שכתבתי לך לעיל.
ביטול התשלום אפשרי רק כאשר יש כשל תמורה מלא, כלומר - לא סופק לך המוצר/השירות שעליו שילמת.
במקרה שלך, אתה מקבל את המוצר אולם יש לך טענות (כנראה צודקות) על חיוב יתר. זו לא עילה לביטול כל התשלום. אני הייתי מוציא להם מכתב רשום שמפרט את חיוב היתר והטעות שבוצעה ומבקש זיכוי בתוך 30 יום. במידה ולא יתקבל זיכוי פונה לבימ"ש לתביעות קטנות. תביעה כזו, המוכיחה שאתה פועל בתום לב ובדרך מקובלת, שולח להם מכתב ברור ונותן להם הזדמנות נאותה לתקן את הטעות - יסייע מאד לזכות בתביעה.
בעבר, שכנה שלי רכשה סלון בחנות רהיטים. היא שילמה בכרטיס אשראי והסלון שסופק לה היה שונה ממה שהיא הזמינה. במקרה זה בעלה, שהוא עורך-דין, טען שאסור לבטל את התשלום בכרטיס האשראי מכיוון שהתקבלה תמורה. יש לפעול מול החנות לתיקון הטעות.
מהדוגמא הזו היסקתי את מה שכתבתי לך לעיל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
קשה לי גם להאמין שחברת האשראי אכן ביצע "עצירה" שכזו !
מנסיון , הם פונים גם לצד השני לפני מעשה שכזה ורק אחר כך פועלים.
מנסיון , הם פונים גם לצד השני לפני מעשה שכזה ורק אחר כך פועלים.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
יש חוקים ולפי מה שנאמר לי מחברת האשראי החוק מאפשר לי לעצור כל תשלום שנעשה שלא בצדק.
הם לא מתערבים בזה ורק אמרו לי לסדר בינתיים את העניינים מול הוט וזה מה שאני מנסה לעשות.
הוט הסכימו לעצור את החיובים בעקרון אבל טענו שאין אפשרות לעצור תשלום שכבר הועבר לחברת האשראי אז הוכחתי להם אחרת.
זה המנוף היחיד שעומד ברשותי כרגע ולכן הפעלתי אותו.
הגיוני שאני צריך לאשר כל חיוב בכרטיס האשראי שלי לא?
לא נתתי להם כרטיס אשראי כדי שיעשו בו כרצונם זה גובל בגניבה.
הם לא מתערבים בזה ורק אמרו לי לסדר בינתיים את העניינים מול הוט וזה מה שאני מנסה לעשות.
הוט הסכימו לעצור את החיובים בעקרון אבל טענו שאין אפשרות לעצור תשלום שכבר הועבר לחברת האשראי אז הוכחתי להם אחרת.
זה המנוף היחיד שעומד ברשותי כרגע ולכן הפעלתי אותו.
הגיוני שאני צריך לאשר כל חיוב בכרטיס האשראי שלי לא?
לא נתתי להם כרטיס אשראי כדי שיעשו בו כרצונם זה גובל בגניבה.
מאחל לך בהצלחה .
HOT זו אחת מתחנות הרוח הכי קשות בארצנו הקטנה.
HOT זו אחת מתחנות הרוח הכי קשות בארצנו הקטנה.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.