PCH C-200 ג'וקבוקס ותרגום כתוביות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eyank פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
לפני מספר חודשים קניתי C200, שכמובן לא עבד כפי שהיה צריך בשל הגדרות וראוטר לא משהו (זה בדיעבד). עכשיו כשסופסוף היה לי זמן להתעסק עם זה, הדברים עובדים. אבל כמובן שלא יכול להיות מושלם. בחיפושי אחרי הג'וקבוקס, נעלמו הכתוביות החיצוניות. ז"א, אם אני מקרין סרט על המחשב אז הכל בסדר אבל הסטרימר לא מזהה אותן.
אשמח לעזרתכם בנושא זה ובנושא הג'וקבוקס.
אה, כן, ובבקשה אל תבקשו ממני להתקין NMT CSI, ניסיתי מספר פעמים וזה לא עובר את השלב בו צריך להכניס נתוני FTP למרות שאני עושה את כל מה שמבוקש
תודה,
אייל

reg11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון האם מותקן דיסק קשיח בתוך ה C200? אם לא כנראה בגלל זה ה NMT לא הותקן בצורה טובה.
אצלי ב A210 עד שלא התקנתי דיסק קשיח פנימי, אף תכונה מובנית לא עבדה כמו שצריך. לאחר התקנת דיסק פנימי ופימוט שלו ע"י הפופקורן והתקנת NMT, הכול עובד בצורה טובה.
לגבי תרגום תוודא ששם קובץ התרגום ושם קובץ הסרט זהים, אחרת המכשיר לא יודע לזהות את התרגום.

eyank פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

reg11 כתב:דבר ראשון האם מותקן דיסק קשיח בתוך ה C200? אם לא כנראה בגלל זה ה NMT לא הותקן בצורה טובה.
אצלי ב A210 עד שלא התקנתי דיסק קשיח פנימי, אף תכונה מובנית לא עבדה כמו שצריך. לאחר התקנת דיסק פנימי ופימוט שלו ע"י הפופקורן והתקנת NMT, הכול עובד בצורה טובה.
לגבי תרגום תוודא ששם קובץ התרגום ושם קובץ הסרט זהים, אחרת המכשיר לא יודע לזהות את התרגום.
...
מותקן דיסק קשיח חיצוני דרך USB. ועדיין אני לא מצליח להתקין את הNMT על המחשב. האפליקציות NMT מותקנות בסידק הקשיח. הוא כותב לי שהוא לא מזהה את שרת הFTP.
עם התרגום קורה משהו מעניין. ישנם ספריה שנקראת WIN7 ממנה הוא מצליח עכשיו להקרין עם תרגום וספריה נוספת של מדיה שממנה הוא לא מצליח.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”