סדרה שהיא תערובת של קומדיה ודרמה על בחור מוכשר שלא הצליח לעשות אוניברסיטה , ונעשה עוזר לעו"ד כריש בחברה גדולה במנהטן .
לדעתי אחת הסדרות הטובות שראיתי , ואחת שאני פשוט ממתין לפרק הבא שלה בכסיסת אצבעות (תפסה אותי חזק )
מומלצת מאוד
אכן סדרה מעולה, אבל תיארת את הגיבור בצורה מאוד לא מחמיאה...
הוא לא ״לא הצליח לעשות אוניברסיטה״, אלא הוא אף פעם לא ניסה... הוא עבר את בחינות הלשכה במשפטים בלי ללמוד מסודר לתואר.
בנוסף, הוא לא עוזר לעו״ד, אלא עובד כעו״ד זוטר במשרד גדול, כפוף לשותף בכיר במשרד.
צפיתי כבר בחמישה פרקים ולמרות שאהבתי ואמשיך לצפות דבר אחד מפריע לי - הסידרה שבלונית מידיי נכון לפרקים הראשונים. מישהו מפקשש משהו (לרב המתמחה), נוצר מיני משבר שעומד לגרום למישהו להיות מפוטר, וכמובן שלקראת סוף הפרק מישהו מתקן את הבעייה (שוב, לרב המתמחה). אם זה ימשיך כך זה יתחיל להימאס לדעתי אחרי עונה אחת בלבד.
מאד מאד דומה לWHITE COLLAR. גם בעלילה שמורכבת מקטעים קלילים בכל פרק ומקטעי עלילה שנמשכים בין הפרקים והם לעיתים צפויים ומעייפים.
כדאי לראות מדי פעם רק כשבא משהו קליל לנקות את הראש.
באיחור לא קטן ,למען האמת שמעתי על הסדרה כבר מזמן ,כל פעם אחרי פרק חדש של Burn Notice בעונה האחרונה היתה פרסומת לסדרה,לא ממש יחסתי חשיבות לסדרה ,אבל אתמול ראיתי פרק חדש של הסדרה החדשה שמשודרת בUSA Networks ,והיתה פרסומת לסדרה והחלטתי לתת לזה צ'אנס .
לכל מקרה בדקתי לפני זה אם יש איזה חוות דעת לסדרה והגעתי לשרשור הזה ,עם התגובות שהיו פה החלטי לראות את הסדרה וישר הורדתי את כל העונה בWEBDL720P ( אגב איכות הוידאו בין הטובות יותר שראיתי בWEBDL ) בכל מקרה, סיימתי לראות את כל הפרקים של העונה הראשונה ואני חייב להסכים עם ההמלצות שניתנו פה ,סדרה מעניינת ומצויינת לדעתי .
מחכה כבר לעונה הבאה שתתחיל ב14 ליולי (אם אני זוכר נכון ) .
מצטרף לאלו מעלי , באמת פרק ראשון מעולה שפותח המון אפשרויות . נראה שגם אם חלק מהם יעשו בעונה הזו , היא תאפיל על העונה הראשונה שהייתה גם פצצה.
מקווה לעונה שלישית
ד"א מישהו יודע כמה פרקים באמת יש העונה ? כי שמעתי שיש רק 7 , וזה נראה לי מוזר ומעט מידי