מאברוק, התחדשתי: Yamaha RX-A710

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

אחלן, אחלן, אחלן,
אז אחרי שחפרתי את הראש פה לכמה אנשים בכל מיני שרשורים כאלו ואחרים הגיע היום (בלי הודעה מוקדמת ואפילו מוקדם מהצפוי...) הרסיבר החדש שהזמנתי מארה"ב: Yamaha RX-A710.
מדובר במפלצת לא קטנה ומאוד מאוד מאוד !! מרשימה מסדרת ה- AVENTAGE וככל שאני יודע, אני הראשון בארץ עם החיה הזאת בארץ, אז בכלל זה תענוג גדול... 8)

עכשיו רגע לפני שאתם קוראים את השורה הבאה תשבו ותחזיקו חזק שלא תיפלו מצחוק.
נכון לכרגע אין לי למה לחבר אותו. את כל הרמקולים הישנים שלי מכרתי ונשארתי רק עם סאב וסנטר שלא קשורים לכלום ככה שאם אני אחבר אותם הרסיבר יעוף עליי... 8O
אז עדיין לא הפעלתי אותו ואין לי שמץ של מושג אם הוא עובד או רק נראה חתיך.
הורדתי לבינתיים את האפליקציה של השליטה דרך האייפון ות'אמת - נראה מרשים לא פחות.

זהו לבינתיים, תוכלו להתפנק עם קצת תמונות וברגע שיהיה "חדש", נשתמע...
וכמובן בהזדמנות זו, תודה רבה לכל האנשים הטובים פה שעזרו, השיבו, ענו שוב, ייעצו ועדיין עושים זאת מכל הלב (f)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

linyotam
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355

שליחה

avihuli כתב:אחלן, אחלן, אחלן,
אז אחרי שחפרתי את הראש פה לכמה אנשים בכל מיני שרשורים כאלו ואחרים הגיע היום (בלי הודעה מוקדמת ואפילו מוקדם מהצפוי...) הרסיבר החדש שהזמנתי מארה"ב: Yamaha RX-A710.
מדובר במפלצת לא קטנה ומאוד מאוד מאוד !! מרשימה מסדרת ה- AVENTAGE וככל שאני יודע, אני הראשון בארץ עם החיה הזאת בארץ, אז בכלל זה תענוג גדול... 8)

עכשיו רגע לפני שאתם קוראים את השורה הבאה תשבו ותחזיקו חזק שלא תיפלו מצחוק.
נכון לכרגע אין לי למה לחבר אותו. את כל הרמקולים הישנים שלי מכרתי ונשארתי רק עם סאב וסנטר שלא קשורים לכלום ככה שאם אני אחבר אותם הרסיבר יעוף עליי... 8O
אז עדיין לא הפעלתי אותו ואין לי שמץ של מושג אם הוא עובד או רק נראה חתיך.
הורדתי לבינתיים את האפליקציה של השליטה דרך האייפון ות'אמת - נראה מרשים לא פחות.

זהו לבינתיים, תוכלו להתפנק עם קצת תמונות וברגע שיהיה "חדש", נשתמע...
וכמובן בהזדמנות זו, תודה רבה לכל האנשים הטובים פה שעזרו, השיבו, ענו שוב, ייעצו ועדיין עושים זאת מכל הלב (f)
...
חחח יאללה, אז תמשיך להשתדרג !!!
מברוק נינג'ה על הקנייה.

אגב, אשמח לשמוע מאיפה רכשת? כמה עלה? איך ביצעת את השילוח לארץ ואיזה ומאיפה רכשת ממיר מתח
וכל הג'אז הזה...

תודה והמשך יום נפלא,
יותם.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919

שליחה

נראה יפהייפה! מאוד מרשים! תתחדש ותיהנה!
האם אתה כבר יודע אילו רמקולים תשדך לו?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

איזה יופי (Y)
הגיע מחו"ל ממש מהר (Y)
תתחדש ותהנה....תמשיך לעדכן אחרי שיהיה לך מה לחבר לA710.
גם לדעתי אתה הראשון בארץ עם הרסיבר הזה.... :P

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

תתחדש ותהנה (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תודה, תודה... 8)
חייב להגיד שנראה שכאילו הרכיבו אותו בעבודת יד. יש בתוך הרסיבר כל מיני "גשרים" כאלה שמרימים את החיווט הקיים בשביל שלא ייגע בלוחות האלקטרוניים. מגניב...

לשאלות ולתשובות:
רכשתי באתר הזה (דילר מורשה של ימהה): http://www.safeandsoundhq.com/proddetai ... od=RX-A710 במחיר של 465 דולר (אחרי כמה וכמה התכתבויות במייל הגענו להנחה יפה מאוד לעומת המחירים באתרים אחרים)
שנאי קניתי כאן: http://www.jr.com/travel-smart/pe/FRN_TS501TR/ וחבר הביא לי - יצא 200 שקל.
משלוח באמצעות mustop, הגיע תוך שבוע ימים.
סה"כ (כולל השנאי ב- 200 שקל) יצא לי משהו כמו 2,900 שקל. מחיר מנצח לדעתי לכל הדעות לרסיבר ברמה הזו (Y)

מבחינת הרמקולים: כרגע אני סגור סופית רק על הסאב - הולך להיות Polk Audio PSW110.
כל השאר יהיו סטליטים (וקיים דיון די ארוך בשרשורים אחרים עם כל החבר'ה הטובים :D ) על איזה חברה לקחת כי להנהלה חשוב העיצוב והיא לא רוצה לראות רמקולים גדולים רצפתיים למרות שממש בא לי.
בינתיים אני אביא מחבר בימים הקרובים זוג מדפיים קדמיים של מורדנט שורט ונקווה שהפתרון הזמני לא יישאר קבוע...

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

avihuli
תעקוב אחרי השירשור הזה (התאום האירופי):
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1327107

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

טלHD כתב:avihuli
תעקוב אחרי השירשור הזה (התאום האירופי):
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1327107
...
איזה אורך של שרשור (ת'אמת נשברתי באמצע לשעת לילה מאוחרת זו).
ה- 671 היה הבחירה הראשונה שלי והוא למעשה יותר כמו האח הקטן. גלשתי רבות באתר של ימהה וחיפשתי בנרות חנויות עם מחירים טובים וההבדל בין ה 710 ל 671 היה סה"כ 200 ש"ח וזה היה שווה לי אז שדרגתי. תוך כדי החיפוש הושק ה 871 וקצת התבלבלתי על איזה מוצר אבל לא הצלחתי למצוא לו מחיר מספיק טוב ולכן נשארתי עם ה 710. אם אני לא טועה אתה היית חלק מהממליצים ללכת על ה AVENTAGE ולא על הסדרה הרגילה.
אגב, אם שאר הסדרה לא הייתה מגיעה עם דלת מקדימה בטח הייתי משדרג עוד כלפי מעלה פשוט פחות מתחבר לקטע העיצובי הזה.

יש תאום מזרח תיכוני מקביל ל 710 והוא 771 (גם אח קטן אבל דומה בתכונותיו יותר ל 671). וההבדלים בינהם הם בתדרי הרדיו כמובן, בארה"ב יש חיבור לרדיו הלוויני סיריוס, באירופאי יש כניסת פטיפון, יציאות HDMI ו 7.2, הנה הלינק: http://asia.yamaha.com/en/products/audi ... mode=model
יש גם כמה דגמים מאותה סדרה שמגיעים עם s-video בגרסא האירופאית. בכל מקרה נראה לי שפחות משנה כאשר בכל מקרה יש המרה ל 1080.

אגב - חשבתי מחשבה זדונית של לנסות ולעדכן את עדכון התוכנה האירופאי במכשיר האמריקאי וזה בשביל לפתור את נושא תדרי הרדיו. לא נראה לי שבאמת אני אעשה את זה. אבל באפליקציה באייפון אפשר להריץ את התדרים לפי הקיים אצלנו, מעניין מה ייקרה שאני אזין תדר של הארץ דרך האפליקציה - האם הוא יקבל את זה או לא...

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555

שליחה

תתחדש ותהנה (f) (f)

נראה אחלה (b)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

תתחדש ותהנה - בשעה טובה!!! (Y) 8)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

(Y)
תתחדש ותהנה. (f)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

תתחדש ותהנה ( כשיהיה לך למה לחבר אותו)
העם דורש..... כל מיני דברים

Andrey13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 718

שליחה

תתחדש!!!
(f) (f) (f)

הרסיבר נראה מרשים מאד!!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

תתחדש :אחלה:

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

מברוק!

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

נראה סוף הדרך ,תתחדש ותהנה :wink:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

avihuli כתב: אם אני לא טועה אתה היית חלק מהממליצים ללכת על ה AVENTAGE ולא על הסדרה הרגילה. נכון מאוד.
יש תאום מזרח תיכוני מקביל ל 710 והוא 771 (גם אח קטן אבל דומה בתכונותיו יותר ל 671). לא נכון. 671 הוא המקביל האירופי. 771 מתקדם וחזק יותר (מחליף את ה767) עם מטריצה HDMI למיתוג 2 יציאות (המקביל אליו הוא RX-A810).
...

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

טלHD כתב:
avihuli כתב: אם אני לא טועה אתה היית חלק מהממליצים ללכת על ה AVENTAGE ולא על הסדרה הרגילה. נכון מאוד.
יש תאום מזרח תיכוני מקביל ל 710 והוא 771 (גם אח קטן אבל דומה בתכונותיו יותר ל 671). לא נכון. 671 הוא המקביל האירופי. 771 מתקדם וחזק יותר (מחליף את ה767) עם מטריצה HDMI למיתוג 2 יציאות (המקביל אליו הוא RX-A810).
...
...
ואכן אתה צודק בבדיקה נוספת.. :oops:

udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

מאוד מרשים (Y) תהנה (f) (b) ותתחדש (Y)

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”