3G מפסיק לעבוד כשנכנסת שיחה קולית ?
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אוקי מבדיקות שלי עם Network info II,
כאשר אני מחובר ב HSDPA שזה בעצם 3.5 או Turbo ולפעמים נקרא גם 3G+ , ערוץ הנתונים לא מתנתק כשנכנסת או יוצאת שיחה.
כאשר אני מחובר ב EDGE ( לפי wiki זה סוג של רשת 2.5 ) השיחה הנכנסת או היוצאת מנתקת את ערוץ הנתונים.
מן הסתם המעבר הזה מ 3.5 ל 2.5 לא ממש בשליטתי והוא נובע כנראה מכיסוי של אנטנות בשטח בו אני נמצא.
ליאור
כאשר אני מחובר ב HSDPA שזה בעצם 3.5 או Turbo ולפעמים נקרא גם 3G+ , ערוץ הנתונים לא מתנתק כשנכנסת או יוצאת שיחה.
כאשר אני מחובר ב EDGE ( לפי wiki זה סוג של רשת 2.5 ) השיחה הנכנסת או היוצאת מנתקת את ערוץ הנתונים.
מן הסתם המעבר הזה מ 3.5 ל 2.5 לא ממש בשליטתי והוא נובע כנראה מכיסוי של אנטנות בשטח בו אני נמצא.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
גם אצלי המצב דומה.
מאז החודש וחצי אחרון כשאני מחובר ל 3G ונכנסת שיחה אז האינטרנט מתנתק לי.
וכשהשיחה מתנתקת אז ה 3G חוזר.
שמתי לב גם שהטלפון שימש כ HOT SPOT אז משום מה לא יכולתי לקבל שיחות לטלפון.
זה הגיע ישר לתא קולי... לא יודע אם יש לזה קשר כל כך ואולי יש קשר.
בכל מקרה הנייד שלי הוא HTC Sensation
כנראה כמו osherov אמר שאי אפשר לעשות שתי פעולות בו זמנית?!
רק אולי כשרשת 4G תכנס אז יהיה יותר טוב....
מאז החודש וחצי אחרון כשאני מחובר ל 3G ונכנסת שיחה אז האינטרנט מתנתק לי.
וכשהשיחה מתנתקת אז ה 3G חוזר.
שמתי לב גם שהטלפון שימש כ HOT SPOT אז משום מה לא יכולתי לקבל שיחות לטלפון.
זה הגיע ישר לתא קולי... לא יודע אם יש לזה קשר כל כך ואולי יש קשר.
בכל מקרה הנייד שלי הוא HTC Sensation
כנראה כמו osherov אמר שאי אפשר לעשות שתי פעולות בו זמנית?!
רק אולי כשרשת 4G תכנס אז יהיה יותר טוב....
ליאור,
עכשיו זה נשמע כבר הרבה יותר הגיוני
Piloter,
בדיוק הפוך. אפשר להעביר data ו voice מעל הדור השלישי כיום ואין צורך לחכות לדור הרביעי. הסיבה שאתם כנראה לא מצליחים להעביר data לטעמי עדיין קשורה לחיבור\מעבר לרשת דור 2. האייקון 3G שמופיע למעלה ומייצג לכאורה חיבוריות לרשת דור 3, הוא לא אמין מספיק כדי לזהות ניתוק רגעי\קבוע מרשת דור 3 ומעבר לרשת דור 2. כמו שרשמתי ייתכן שיש פה גם עניין של בעיות תשתיתיות של אחת המפעילות
אגב, מקובל להתייחס ל EDGE כ-דור 2.75 ולא כ-דור 2.5 (שזה GPRS). אם זה מה שנרשם ב Wiki, אז יש להם טעות
Piloter,
בדיוק הפוך. אפשר להעביר data ו voice מעל הדור השלישי כיום ואין צורך לחכות לדור הרביעי. הסיבה שאתם כנראה לא מצליחים להעביר data לטעמי עדיין קשורה לחיבור\מעבר לרשת דור 2. האייקון 3G שמופיע למעלה ומייצג לכאורה חיבוריות לרשת דור 3, הוא לא אמין מספיק כדי לזהות ניתוק רגעי\קבוע מרשת דור 3 ומעבר לרשת דור 2. כמו שרשמתי ייתכן שיש פה גם עניין של בעיות תשתיתיות של אחת המפעילות
אגב, מקובל להתייחס ל EDGE כ-דור 2.75 ולא כ-דור 2.5 (שזה GPRS). אם זה מה שנרשם ב Wiki, אז יש להם טעות
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

קראתי ברפרוף, יכול להיות שזה פספוס שלי.osherov כתב:ליאור,
אגב, מקובל להתייחס ל EDGE כ-דור 2.75 ולא כ-דור 2.5 (שזה GPRS). אם זה מה שנרשם ב Wiki, אז יש להם טעות...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה