צריך את עזרתכם.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
tlv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,
יש לי רסיבר ישן, עם צליל מצוין, של ימהה דגם RX-V793 שקניתי בימיו הראשונים של ה DVD. יש לו AC3 ולצערי אין לו DTS. עד לא מזמן השתמשתי בסטרימר NTD36 וכדי לצפות בקבצי MKV ביצעתי המרה לקבצי MPEG עם תוכנה של XILSOFT שגם המירה את אותות האודיו ל AC3 והכל היה בסדר.
לאחרונה שדרגתי את הסטרימר ל N1 CAFE ונוצרה בעיה. חלק מהסרטים בפורמט AC3 נשמעים מקוטעים ולמעשה מאלצים אותי לכבות את הרסיבר ולשמוע דרך הטלוויזיה. ועדיין, חלק מהסרטים בפורמט AC3 נשמעים מצוין. אז מה קורה? יש פורמטים שונים ל AC3? האם יתכן שמשהו בחיבורים לא נכון? אני משתמש בכבל אופטי ישן (ופשוט) שקניתי עם ה DVD הראשון שלי. האם יתכן שכאן הבעיה? מצד שני, אם יש קבצים שנשמעים מצוין, היתכן והבעיה בכל זאת בכבל האופטי? תקנו אותי אם אני טועה והידע שלי באמת קטן, אבל אות דיגיטלי או שעובר במלואו או שלא עובר בכלל. לא ככה?
אז איך אני פותר את בעיית השמיעה של קבצי AC3 מבלי לרכוש רסיבר חדש?
תודה על התשובות.
זאב

tlv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כל כך הרבה מומחים ואפס תשובות?

שליחה #2 

חשבתי ששאלתי שאלה פשוטה, שכל מומחה יוכל לענות עליה בפשטות.
השאלה: מדוע רסיבר ישן של ימהה מסוגל להשמיע מצויין חלק מהסרטים עם AC3 ואילו סרטים אחרים (עם AC3) נשמעים מקוטעים?
האם הבעיה במגבר או בחיבור האופטי הישן?
תודה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

כנראה שהסטרימר שלך לא תומך בקידודים החדשים שיוצאים כל שני וחמישי.

אין קשר לחיבור האופטי/קואקסיאלי.

בדוק עדכון קושחה לסטרימר

tlv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

istarmini כתב:כנראה שהסטרימר שלך לא תומך בקידודים החדשים שיוצאים כל שני וחמישי.

אין קשר לחיבור האופטי/קואקסיאלי.

בדוק עדכון קושחה לסטרימר
...
הסטרימר שלי הוא חדש לגמרי, N1 CAFE עם עדכון הקושחה האחרון. היתכן שלא יהיה מסוגל לנגן קבצי MKV מסוימים? אני מדבר על קבצי AC3 שנשמעים מקוטעים. האם יש קידודי AC3 שונים?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”