חבל שהשירות באייבורי פ"ת לא כך.
חברת אייבורי איבד אותי כלקוח שלהם.
בתור אחד שאת המשפחה ואת כל נושא המחשוב של המשפחה המורחבת עוברים דרכי, מדובר בהיקף קנית של מעל 15,000 ש"ח בשנה מלקוח פרטי 1, אני מזמן עברתי לחברת KSP ע"ב קבוע.
מחשבים שלא היה לי כוח להרכיב או כאלה "פושטים" שלא שווים את זמן ההתעסקות שלי ננתי לחברת אייבורי לבנות ומארזים ג'נרים שלהם.
4 מתוך 4 עשו בעיות בטווח הקצר. (מאווררים נשרפו והתחממויות). כנ"ל מקרה אחרון של מחשב של חברים של ההורים שהשם אייבורי מתנוסס עליו בגאון.
איכות הבנייה אף פעם לא הייתה הצד החזק שלם ולא סידור החוטים בתוך המארז. כל מארז שהיה נפתח גילה מחשב כאילו נבנה בתחילת המאה ה -20.
לעומת זאת KSP ועוד כמה חנויות שאינן רשתות בהיקפים כאלו עם 5 מחשבים (כל ה - 5 מ - KSP) בבניה שלהם וציוד היקפי שונה וטרם נתקלתי בכלום טפו טפו טפו.
אייבורי יצטרכו להתאמץ קצת יותר כדי שאחזור חרכוש מהם לעצמי או ארכוש דרכם לאחרים.
חווית שירות חיובית...ב אייבורי מחשבים ?!
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
iziko
מתי קיבלת שירות אחרון מאייבורי? בחצי שנה האחרונה או לפני כן?
מתי קיבלת שירות אחרון מאייבורי? בחצי שנה האחרונה או לפני כן?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אם כבר משבחים:
סניף Ivory מול קניון איילון החליפו דיסק 250G בן שנתיים וחצי שהתחיל להיתקע מדי פעם עם Bad Blocks. שמע את הבעיה, העביר בסורק והחליף!
לפני כמה שנים סניף Ivory מול היכל Nokia שלחו לתיקון כרטיס מסך (יקר) AGP תקול בן שנתיים וחצי. ביקשתי אם אפשר לקבל כרטיס זמני, קיבלתי כרטיס יותר טוב ממה ששלכתי. חבל שהצליחו לתקן...
לעומת זאת, סניף Ivory אשדוד, ייבשו אותי שבועיים בשביל להחליף זיכרון במחשב יום לאחר הקנייה.
סניף Ivory מול קניון איילון החליפו דיסק 250G בן שנתיים וחצי שהתחיל להיתקע מדי פעם עם Bad Blocks. שמע את הבעיה, העביר בסורק והחליף!
לפני כמה שנים סניף Ivory מול היכל Nokia שלחו לתיקון כרטיס מסך (יקר) AGP תקול בן שנתיים וחצי. ביקשתי אם אפשר לקבל כרטיס זמני, קיבלתי כרטיס יותר טוב ממה ששלכתי. חבל שהצליחו לתקן...
לעומת זאת, סניף Ivory אשדוד, ייבשו אותי שבועיים בשביל להחליף זיכרון במחשב יום לאחר הקנייה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
זה לא משהו חדש, השירות של שתי הרשתות (KSP ואיבורי) השתפר פלאים בשנים האחרונות. כרגע הסיבות שאני מעדיף את KSP הן המלאי הגדול והאתר הנוח.
אין לי זמן או עצבים לעבור בין חנויות כדי לקבל הצעות מחיר ולשאול מה במלאי ומה לא - כשאני הולך לKSP אני יכול לבדוק מראש אם מה שאני צריך נמצא במלאי וכמה הוא עולה. למרות זאת יש להם חיסרון רציני וזה שהם עובדים עם מספר מצומצם של חברות ככה שלא תמיד תמצאו שם חברות מסוימות, גם אם הן פופולריות מאד.
אין לי זמן או עצבים לעבור בין חנויות כדי לקבל הצעות מחיר ולשאול מה במלאי ומה לא - כשאני הולך לKSP אני יכול לבדוק מראש אם מה שאני צריך נמצא במלאי וכמה הוא עולה. למרות זאת יש להם חיסרון רציני וזה שהם עובדים עם מספר מצומצם של חברות ככה שלא תמיד תמצאו שם חברות מסוימות, גם אם הן פופולריות מאד.