שלוש שאלות בנוגע לגלקסי S2 - התראות, אנשי קשר וניצול מסך
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
1. באייפון (גוועלד.) יש אופציה שמאפשרת פופאפ לכל התראה. אם קיבלתי הודעה בפייסבוק - פופאפ. מייל - פופאפ. ווטסאפ - פופאפ, וכו'. האם יש תוכנה שמכסה את הכל? אם לא, יש המלצות על אחרות (חינמיות) שיתאימו?
2. לא כל אנשי הקשר מופיעים לי תחת הקטגוריה. כשאני לוחץ על קבוצות, ושאם "אנשי הקשר שלי" אני רואה 176 איש. ב"אנשי קשר" אני רואה רק כ-70 אנשים. מישהו יודע במה העניין?
3. מפריע לי ניצול המסך החלקי ביותר של הסמסונג. האם יש דרך למתוח את תמונת איש הקשר? הורדתי את fullscreen caller lite. מעבר לפרסומות המציקות, התמונה מפוקסלת, אי אפשר לראות את מונה השיחה ובאופן כללי הולכות לאיבוד כמה אופציות. בקיצור, למתוח תמונה בעוד חצי מסך אבל להישאר עם המסך הרגיל, אפשרי?
2. לא כל אנשי הקשר מופיעים לי תחת הקטגוריה. כשאני לוחץ על קבוצות, ושאם "אנשי הקשר שלי" אני רואה 176 איש. ב"אנשי קשר" אני רואה רק כ-70 אנשים. מישהו יודע במה העניין?
3. מפריע לי ניצול המסך החלקי ביותר של הסמסונג. האם יש דרך למתוח את תמונת איש הקשר? הורדתי את fullscreen caller lite. מעבר לפרסומות המציקות, התמונה מפוקסלת, אי אפשר לראות את מונה השיחה ובאופן כללי הולכות לאיבוד כמה אופציות. בקיצור, למתוח תמונה בעוד חצי מסך אבל להישאר עם המסך הרגיל, אפשרי?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
1. באיפון יש POPUP, באנדרואיד יש פשוט סרגל התראות למעלה ששם אתה רואה את הכל... מה עוד אתה צריך
2. מניח שמוגדר לך הצגה לאנשים רק עם מס' טלפון בהגדרות
3. בתוכנה אתה יכול לתת תמונה חדשה שתהיה בגודל נכון
2. מניח שמוגדר לך הצגה לאנשים רק עם מס' טלפון בהגדרות
3. בתוכנה אתה יכול לתת תמונה חדשה שתהיה בגודל נכון
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

1. מעדיף שיהיו גם פופאפים. סרגל ההתראות פחות נוח לי. אם יש סמס - שיופיע לי. למה צריך גם למשוך אותו למטה וגם ללחוץ? קניתי גלקסי בשביל הנוחות, ככה יותר נוח לי - השאלה אם אפשר לממש את זה.
2. גם אנשים עם מספר טלפון לא מופיעים. ניסיתי להגדיר שיופיעו רק עם מספרי טלפון, ניסיתי בלי. עוד רעיונות?
3 - אתה מדבר על פולסקרין קולר לייט? אולי אחד הרומים החליפיים מטפל בנושא, על הדרך?
2. גם אנשים עם מספר טלפון לא מופיעים. ניסיתי להגדיר שיופיעו רק עם מספרי טלפון, ניסיתי בלי. עוד רעיונות?
3 - אתה מדבר על פולסקרין קולר לייט? אולי אחד הרומים החליפיים מטפל בנושא, על הדרך?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

טוב, הסתדרתי עם שאלה מס' 2 - פשוט הגדרתי שיציג את כל אנשי הקשר מגוגל - כשראש גיביתי את כל הרשימה לשם.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
לגבי POPUP של SMS, יש לך תוכנה
https://market.android.com/details?id=c ... nt.nextsms
תתקין, ועל הדרך היא תקפיץ לך POP UP של הודעות
לא מכיר רום שעושה את זה
https://market.android.com/details?id=c ... nt.nextsms
תתקין, ועל הדרך היא תקפיץ לך POP UP של הודעות
לא מכיר רום שעושה את זה
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ממ. כן, תוכנה לפופאפים לסמסים בנפרד מצאתי. קודם כל תודה רבה. דבר שני..מניח שאני אצטרך להתרגל