B&W 685 או B&W CM1
חבר'ה אני חייב לציין שהתאהבתי בחברת B&W ויכול להיות שבקרוב אני ארכוש זוג רמקולים שלהם, השאלה אם למישהו כאן יש נסיון איתם ומה עדיף מבין שני הזוגות שבכותרת לצרכי מוזיקה בעיקר ואחרי זה סרטים.
ד"א ישנו דגש על באס עמוק (אני שומע הרבה מוזיקה שחורה ואלקטרונית).
אם יש למישהו המלצה למגבר גם כן זה יהיה נחמד..
אשמח לחוות דעת.
ד"א ישנו דגש על באס עמוק (אני שומע הרבה מוזיקה שחורה ואלקטרונית).
אם יש למישהו המלצה למגבר גם כן זה יהיה נחמד..
אשמח לחוות דעת.
בשביל מה שאתה מדבר עליו חובה רמקול רצפתי.
בעיית נצילות קשה ז"א שהנצילות של הcm1 היא 84 דציבל ב2.83V למטר אחד .בדר"כ משתדלים למדוד ב1V למטר אחד אך כאשר מודדים ב2.83 זה
בעצם מעלה את ערך הנצילות בצורה קוסמטית (זה רק נראה נציל אבל בעצם לא) ,מה גם שבמקרה הזה 84 דציבל זה גם ככה ערך נמוך (מאוד!).
המשמעות היא שכדי לקבל ווליום מסויים אתה תצטרך הספק הרבה יותר גבוה , לשם הפרופורציות רמקול ממוצע בדר"כ בעל נצילות של 90 דציבל ויש רמקולים נצילים מאוד (למשל של קליפש) שיש להם גם נצילות גבוהה מזו.אתה יכול לחפש את הנוסחא ברשת אבל בכל אופן , כדי להניע רמקול כזה אתה תצטרך חתיכת מגבר.
בעיית נצילות קשה ז"א שהנצילות של הcm1 היא 84 דציבל ב2.83V למטר אחד .בדר"כ משתדלים למדוד ב1V למטר אחד אך כאשר מודדים ב2.83 זה
בעצם מעלה את ערך הנצילות בצורה קוסמטית (זה רק נראה נציל אבל בעצם לא) ,מה גם שבמקרה הזה 84 דציבל זה גם ככה ערך נמוך (מאוד!).
המשמעות היא שכדי לקבל ווליום מסויים אתה תצטרך הספק הרבה יותר גבוה , לשם הפרופורציות רמקול ממוצע בדר"כ בעל נצילות של 90 דציבל ויש רמקולים נצילים מאוד (למשל של קליפש) שיש להם גם נצילות גבוהה מזו.אתה יכול לחפש את הנוסחא ברשת אבל בכל אופן , כדי להניע רמקול כזה אתה תצטרך חתיכת מגבר.
אין דבר כזה עדיף , הכל עניין של כסף...לדעתי במחיר של סאב+מדפיים אתה פשוט קונה רצפתיים והם יהיו טובים לא פחות (ובדר"כ יותר).
אני לא יכול להמליץ לך על מגבר כמו שאני לא יכול להמליץ על רמקולים מכיוון שזה עניין של כסף ועניין של טעם.
מעבר לכך יש עוד המון אפשרויות למשל לקנות רמקולים יותר יקרים אבל נצילים ואז אין צורך במגבר הנוסף שתצטרך עם הCM1 וכל התקציב יוקדש
לרמקולים ותוכל לקנות רמקולים יותר יקרים...
בכך אופן, אפשרויות לא חסרות
אני לא יכול להמליץ לך על מגבר כמו שאני לא יכול להמליץ על רמקולים מכיוון שזה עניין של כסף ועניין של טעם.
מעבר לכך יש עוד המון אפשרויות למשל לקנות רמקולים יותר יקרים אבל נצילים ואז אין צורך במגבר הנוסף שתצטרך עם הCM1 וכל התקציב יוקדש
לרמקולים ותוכל לקנות רמקולים יותר יקרים...
בכך אופן, אפשרויות לא חסרות