כמה שאלות על USENET
קראתי את המדריך על USENET בפורום,ועדיין יש כמה דברים שלא הבנתי.
ראיתי שיש אתרי חיפוש כמו NBZMATRIX לדוגמה,וגם בתוכנות עצמן יש חיפוש.
אם אני רוצה להוריד קובץ מסויים,אני צריך לחפש בתוכנה או באתרים?
בנוסף,כשאני עושה חיפוש באתרי חיפוש כמו NBZMATRIX זה מוצא לי מאות קבצים,
אם אני עושה מנוי לאחד מהשרתים של USENET זה אומר שאני יכול להוריד את כל מה שמצאתי בחיפוש?
תודה רבה למי שיעזור.
ראיתי שיש אתרי חיפוש כמו NBZMATRIX לדוגמה,וגם בתוכנות עצמן יש חיפוש.
אם אני רוצה להוריד קובץ מסויים,אני צריך לחפש בתוכנה או באתרים?
בנוסף,כשאני עושה חיפוש באתרי חיפוש כמו NBZMATRIX זה מוצא לי מאות קבצים,
אם אני עושה מנוי לאחד מהשרתים של USENET זה אומר שאני יכול להוריד את כל מה שמצאתי בחיפוש?
תודה רבה למי שיעזור.
תן דוגמה למה חיפשת ?
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
הבנתי שאני צריך מנוי כדי להוריד את מה שמצאתי,וחיפשתי בעיקר סרטים אבל אסור לדבר על זה פה.guyellen כתב:בעיקרון תוכל להוריד את מה שמצאת בחיפוש רק צריך לשים לב ל " retention " שהיום כבר ברוב הספקיות מעל 900 יום.
nzbmatrix ממש נוח לחיפוש ואני ממליץ גם על התוכנה sabnzbd החינמית עם web interface נחמד.
בהצלחה...
תודה על המידע.
מה זה web interface?והאם הורדות מלפני 800 יום יורידו במהירות המקסימלית או שיוריד לאט יותר?
יש תכנים שיורדים לאט יותר או שכולם על מהירות מקסימלית(נגיד כמו בטורנט שהמהירות נקבעת לפי מספר העלאות..)
ואיזה ספקיות של USENET אתם ממליצים לי אם אני מתכנן להוריד בסביבות ה 300-500 ג'יגה בחודש?
עזרתם לי מאוד.
web interface - ממשק אינטרנטי שאתה יכול להכנס אליו דרך הדפדפן.
בעיקרון המהירות צריכה להיות בגודל רוחב הפס של האינטרנט שלך.
הרבה זמן השתמשתי ב astreawb אך לאחרונה עשה לי קצת בעיות אז עברתי ל supernews במחיר 9.99$ בלתי מוגבל (מומלץ חשבון בלתי מוגבל כי זה ממכר
)
הרבה זמן השתמשתי ב astreawb אך לאחרונה עשה לי קצת בעיות אז עברתי ל supernews במחיר 9.99$ בלתי מוגבל (מומלץ חשבון בלתי מוגבל כי זה ממכר
לא נראה לי שאני צריך בלתי מוגבל,יש לי רק 12 מגה מהירות.אם היה לי 20 ומעלה הייתי עושה בלתי מוגבל.guyellen כתב:web interface - ממשק אינטרנטי שאתה יכול להכנס אליו דרך הדפדפן.
הרבה זמן השתמשתי ב astreawb אך לאחרונה עשה לי קצת בעיות אז עברתי ל supernews במחיר 9.99$ בלתי מוגבל (מומלץ חשבון בלתי מוגבל כי זה ממכר)
...
כמה עולה חבילה של 500 ג'יגה בחודש בספק שלך?
יש עוד כמה ספקים שאפשר לקבל עליהם המלצה?
הבלתי מוגבל מדבר על כמות ההורדה לא המהירות. המהירות המירבית בsupernews וברב ספקיות היוזנט הוא 100Mbit אז מהבחינה הזאת 12 מגה זה עוד כלום..
יש חבילות יותר קטנות של 25 גיגה או 30 אם אני לא טועה דרך newshosting אבל זה כבר פחות משתלם
יש חבילות יותר קטנות של 25 גיגה או 30 אם אני לא טועה דרך newshosting אבל זה כבר פחות משתלם
הבנתי תודה.הבנתי שצריך תוכנה ל USENET והרוב עולים כסף.יש תוכנה חינמית טובה שאתם ממליצים עליה?sushay כתב:הבלתי מוגבל מדבר על כמות ההורדה לא המהירות. המהירות המירבית בsupernews וברב ספקיות היוזנט הוא 100Mbit אז מהבחינה הזאת 12 מגה זה עוד כלום..
יש חבילות יותר קטנות של 25 גיגה או 30 אם אני לא טועה דרך newshosting אבל זה כבר פחות משתלם...
תודה,אבל זאת תוכנה משנת 2008,יש גרסה חדשה שלה והיא קלה להפעלה?...
ויש עוד כמה תוכנות טובות שקלות להפעלה?