הTOP 10 שלכם
1.ספרות זולה - יצירת המופת של הבמאי האהוב עליי ,טרנטינו ,הסרט עולה על שלמות , הדיאלוגים המגניבים עד דמעות , המצבים האנושיים ועם זאת ההזוים שאליהם נקלעים הדמויות, הקאסט הנדיר והסאבטקסט שאני יכול לחפור פה עליו שעות ,ו איך שכל דמות מתנהגת כאילו היא בסרט משלה ,פשוט גאונות. זאת איכות קולנועית.
2. נהג מונית - מבחינתי , סרט הויאטנם בטוב ביותר ,מראה בדיוק איך אדם שלפני המלחמה היה ככל הנראה , נורמלי , ולאט לאט הופך לפסיכופת , לטראוויס נמאס ,פשוט נמאס מהפשע שהוא רואה , נמאס מילדים שחורים שזורקים עליו אבנים בלי סיבה ,נמאס מילדות בנות 12 שעובדות כזונות ,ומסרסורים שמנצלים אותם , אז הוא מחליט להתנקש במועמד לנשיאות , לא שזה ישנה משהו....פשוט נמאס לו...
3.כלבי אשמורת - בגלל הפשטות ,בגלל הטרנטינו ,בגלל סצינת השירותים של אורנג' הכל כך מושלמת, בגלל מיסטר פינק שאומר לכולם להתנהג כמו מקצוענים כשהוא הכי פחות כזה , בגלל שזה שינה את הסתכלותי על מנהג הטיפים ועל מה מדונה באמת מדברת ב"כמו בתולה" , ובגלל שסטיב בושמי שולת!!11. סרט קאלט ויצירת מופת -כלבי האשמורת.
4.קן הקוקיה
5.אודיסיאה בחלל
6.עיר האלוהים
7.12 המושבעים
8.פול מטאל ג'אקט
9.לאון
10.החיים יפים
2. נהג מונית - מבחינתי , סרט הויאטנם בטוב ביותר ,מראה בדיוק איך אדם שלפני המלחמה היה ככל הנראה , נורמלי , ולאט לאט הופך לפסיכופת , לטראוויס נמאס ,פשוט נמאס מהפשע שהוא רואה , נמאס מילדים שחורים שזורקים עליו אבנים בלי סיבה ,נמאס מילדות בנות 12 שעובדות כזונות ,ומסרסורים שמנצלים אותם , אז הוא מחליט להתנקש במועמד לנשיאות , לא שזה ישנה משהו....פשוט נמאס לו...
3.כלבי אשמורת - בגלל הפשטות ,בגלל הטרנטינו ,בגלל סצינת השירותים של אורנג' הכל כך מושלמת, בגלל מיסטר פינק שאומר לכולם להתנהג כמו מקצוענים כשהוא הכי פחות כזה , בגלל שזה שינה את הסתכלותי על מנהג הטיפים ועל מה מדונה באמת מדברת ב"כמו בתולה" , ובגלל שסטיב בושמי שולת!!11. סרט קאלט ויצירת מופת -כלבי האשמורת.
4.קן הקוקיה
5.אודיסיאה בחלל
6.עיר האלוהים
7.12 המושבעים
8.פול מטאל ג'אקט
9.לאון
10.החיים יפים
נערך לאחרונה על ידי TheWolf ב 23/08/2011 1:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
ללא סדר או העדפה מסויימת.
1.שבעה חטאים
2.ה12 קופים
3.נוסע שמיני 1+2
4.ההתחלה
5.טרילוגיית שר הטבעות
6.מטריקס הראשון בלבד
7.פחד ותיעוב בלאס ווגאס
8.טרילוגיית הסנדק
9.אמריקה X
10.להציל את טוראי ראיין.
יש עוד רבים וטובים אבל אלה עלו לי לראש
1.שבעה חטאים
2.ה12 קופים
3.נוסע שמיני 1+2
4.ההתחלה
5.טרילוגיית שר הטבעות
6.מטריקס הראשון בלבד
7.פחד ותיעוב בלאס ווגאס
8.טרילוגיית הסנדק
9.אמריקה X
10.להציל את טוראי ראיין.
יש עוד רבים וטובים אבל אלה עלו לי לראש
"על החתום...."
התחלה? ברצינות?Hertz33 כתב:ללא סדר או העדפה מסויימת.
1.שבעה חטאים
2.ה12 קופים
3.נוסע שמיני 1+2
4.ההתחלה
5.טרילוגיית שר הטבעות
6.מטריקס הראשון בלבד
7.פחד ותיעוב בלאס ווגאס
8.טרילוגיית הסנדק
9.אמריקה X
10.להציל את טוראי ראיין.
יש עוד רבים וטובים אבל אלה עלו לי לראש...
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אני אוהב מד"ב וסרטים שגורמים לי לחשוב בסוף הסרט. ואחרי סרט זה חשבתי רבות ודימיינתי כל מיני תוצאות אפשרויות, אז בהחלט בטופ 10 שלי.TheWolf כתב:התחלה? ברצינות?Hertz33 כתב:ללא סדר או העדפה מסויימת.
1.שבעה חטאים
2.ה12 קופים
3.נוסע שמיני 1+2
4.ההתחלה
5.טרילוגיית שר הטבעות
6.מטריקס הראשון בלבד
7.פחד ותיעוב בלאס ווגאס
8.טרילוגיית הסנדק
9.אמריקה X
10.להציל את טוראי ראיין.
יש עוד רבים וטובים אבל אלה עלו לי לראש......
חוץ מזה על טעם וריח...
אבל זה דיון , ובדיון דנים.Hertz33 כתב:אני אוהב מד"ב וסרטים שגורמים לי לחשוב בסוף הסרט. ואחרי סרט זה חשבתי רבות ודימיינתי כל מיני תוצאות אפשרויות, אז בהחלט בטופ 10 שלי.TheWolf כתב:התחלה? ברצינות?Hertz33 כתב:ללא סדר או העדפה מסויימת.
1.שבעה חטאים
2.ה12 קופים
3.נוסע שמיני 1+2
4.ההתחלה
5.טרילוגיית שר הטבעות
6.מטריקס הראשון בלבד
7.פחד ותיעוב בלאס ווגאס
8.טרילוגיית הסנדק
9.אמריקה X
10.להציל את טוראי ראיין.
יש עוד רבים וטובים אבל אלה עלו לי לראש......![]()
חוץ מזה על טעם וריח......
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מומלץ ומומלץ מאודTheWolf כתב:צייד הצבאים לא ראיתי , לא הייתה לי הזדמנות.sam22 כתב:רשימה נאה
אבל סרט הויאטנם הטוב ביותר
כשיש את אפוקליפסה עכשיו וצייד הצבאים....
טוב, על טעם וריח...
בקשר לאפוקליפסיה עכשיו ראיתי אותו ממזמןןןןן, זוכר סצינות במעורפל....
ה10 האהובים עליי:
1. שמש נצחית בראש צלול (למי שלא מכיר, יצירת מופת של מישל גונדרי) Eternal sunshine of the spotless mind
2. כלבי אשמורת
3. חומות של תקווה
4. אפוקליפסה עכשיו
5. עישון (עפ"י תסריט של פול אוסטר)
6. הסנדק
7. רקוויאם לחלום
8. קזבלנקה
9. 4 חודשים 3 שבועות ויומיים (סרט רומני שיודע לנצל את השפה הקולנועית ולגרום להרגשה של אגרוף בטן)
10. זה ייגמר בדם
1. שמש נצחית בראש צלול (למי שלא מכיר, יצירת מופת של מישל גונדרי) Eternal sunshine of the spotless mind
2. כלבי אשמורת
3. חומות של תקווה
4. אפוקליפסה עכשיו
5. עישון (עפ"י תסריט של פול אוסטר)
6. הסנדק
7. רקוויאם לחלום
8. קזבלנקה
9. 4 חודשים 3 שבועות ויומיים (סרט רומני שיודע לנצל את השפה הקולנועית ולגרום להרגשה של אגרוף בטן)
10. זה ייגמר בדם