שאלה לבעלי טלוויזיות חכמות של סמסונג, פנסוניק וכו'
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תהיתי מה דעתכם על תכני ה-SMART? איך אפליקציית יוטיוב ופייסבוק?
איך המבחר לשוק הישראלי בהשוואה לשוק האמריקאי?
איך המבחר לשוק הישראלי בהשוואה לשוק האמריקאי?
מחווה דעת לטלויזיה LG SMART TV דגם 42LV550Y:
אפליקציית יוטיוב בסיסית, ופחותה אפילו מהגרסה לפלאפונים. פייסבוק - עדיין לא ניסיתי. picassa - לא עובד.
הגלישה באינטרנט איטית מאוד והורסת את כל החוויה.
חובה לרכוש דונגל wifi DLNA (אם הטלויזיה תומכת, ואם אין כבר מובנה). אם אין ברשותכם טלפון חכם שיכול לשלוט באמצעות הwifi אז צריך גם לרכוש שלט עקיבה מיוחד (פועל רק על wifi). מפני שהשימוש במקלדת וירטואלית או בחירה בלינקים באתר, לא מיועד לגלישה יותר מ-10 דקות. אח"כ זה כבר מעצבן.
משחקים באינטרנט - נחמד.
הנה קישור לחו"ד שכתבתי באתר ZAP:
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795720
אפליקציית יוטיוב בסיסית, ופחותה אפילו מהגרסה לפלאפונים. פייסבוק - עדיין לא ניסיתי. picassa - לא עובד.
הגלישה באינטרנט איטית מאוד והורסת את כל החוויה.
חובה לרכוש דונגל wifi DLNA (אם הטלויזיה תומכת, ואם אין כבר מובנה). אם אין ברשותכם טלפון חכם שיכול לשלוט באמצעות הwifi אז צריך גם לרכוש שלט עקיבה מיוחד (פועל רק על wifi). מפני שהשימוש במקלדת וירטואלית או בחירה בלינקים באתר, לא מיועד לגלישה יותר מ-10 דקות. אח"כ זה כבר מעצבן.
משחקים באינטרנט - נחמד.
הנה קישור לחו"ד שכתבתי באתר ZAP:
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795720
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

דווקא את LG אני מכיר כי לי יש את ה-47LW570Y 
אגב - האפליקציה לאייפון לא מחייבת דונגל WIFI, היא פשוט מחייבת שהטלוויזיה תהיה מחוברת לראוטר שהאייפון מתחבר אליו, לא משנה אם חוטית או לא. לי יש את השלט MAGIC וזה נחמד מאד.
מעבר לזה - אפליקציית יוטיוב מזעזעת. מתחילה סרטון רנדומלי מעצבן כל פעם, מציגה את התוצאות הכי לא קשורות לחיפושים (נסה לחפש קליפ של שיר ולא תמצא כלום חוץ מקאברים תוצרת בית), אי אפשר להתחבר לחשבון, אי אפשר למיין, אי אפשר לעשות כלום.
אה, והמקלדת של האייפון לא עובדת שם.
אני מת על הטלוויזיה אבל היא ממש לא SMART, די IDIOT...
אגב - האפליקציה לאייפון לא מחייבת דונגל WIFI, היא פשוט מחייבת שהטלוויזיה תהיה מחוברת לראוטר שהאייפון מתחבר אליו, לא משנה אם חוטית או לא. לי יש את השלט MAGIC וזה נחמד מאד.
מעבר לזה - אפליקציית יוטיוב מזעזעת. מתחילה סרטון רנדומלי מעצבן כל פעם, מציגה את התוצאות הכי לא קשורות לחיפושים (נסה לחפש קליפ של שיר ולא תמצא כלום חוץ מקאברים תוצרת בית), אי אפשר להתחבר לחשבון, אי אפשר למיין, אי אפשר לעשות כלום.
אה, והמקלדת של האייפון לא עובדת שם.
אני מת על הטלוויזיה אבל היא ממש לא SMART, די IDIOT...
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

90 צפיות ורק תגובה אחת...? כל בעלי הטלוויזיות בפורום התאדו?
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

לפי מה שקראתי, בסמסונג אתה לפחות יכול להתחבר לחשבון שלך לא?rick090 כתב:גם בסמסונג, היוטיוב מסוסרס בצורה קשה. לפחות כמה הופעות של אדל הצלחתי למצוא, וגם זה בקושי.
מעניין היוטיוב בבוקסי טוב יותר....
איך האפליקציה של פייסבוק שם? האם יש לך אפליקציות זמינות להורדה?
אני מודע לזה שזה בעיקר גימיק, אבל זה יכול היה להיות ממש נחמד אם היו לפחות נותנים אפליקציות ברמה של אייפון... כאילו רבאק - איך אפשר פייסבוק בלי נוטיפיקיישנס?
אני תוהה אם זה משהו שישתנה אחרי עדכונים, כמו שבאייפון האפליקציות היו מזעזעות בהתחלה ואז נהיו סבבה לגמרי. רק שמשום מה נראה לי שהמתכנתים של האפליקציות לטללויזיה לא ממש מתאמצים להוציא עדכונים ומתכננים לתקוע אותנו עם מה שיש בהנחה ש"שמנו לכם אפליקציות - סתמו".
עוד לא הבנתי את כל העניין עם טלויזיות SMART
במקרה נתקלתי בדילר של ח.י. בחנות בסט-ביי. הוא אמר לי שבעצם הטלויזיה היא אנדרויד. למה הוא התכוון? האם הם מריצות אפליקציות אנדרויד?
האם ניתן להתקין \להריץ אפליקציות מה-USB? או מהMARKET?
במקרה נתקלתי בדילר של ח.י. בחנות בסט-ביי. הוא אמר לי שבעצם הטלויזיה היא אנדרויד. למה הוא התכוון? האם הם מריצות אפליקציות אנדרויד?
האם ניתן להתקין \להריץ אפליקציות מה-USB? או מהMARKET?
האייפון שלי מחובר לרשת wifi בבית, והטלויזיה מחוברת בכבל רשת ולא מזהה את האייפון. מה צריך לעשות?אגב - האפליקציה לאייפון לא מחייבת דונגל WIFI, היא פשוט מחייבת שהטלוויזיה תהיה מחוברת לראוטר שהאייפון מתחבר אליו, לא משנה אם חוטית או לא. לי יש את השלט MAGIC וזה נחמד מאד....
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי מה זה הטלוויזיה היא אנדרויד?
המערכת הפעלה של הטלוויזיה מבוססת לינוקס, הלוואי וזה היה אנדרויד...
לגבי האייפון - תוודא שכשאתה מפעיל את האפליקציה האייפון באמת מחובר לרשת ולא ל-3G ושהם מנותבים דרך אותו הראוטר.
האייפון אמור לזהות את הטלוויזיה ואז תתבקש חד פעמית להקליד קוד התאמה בטלוויזיה שמופיע באפליקציה.
עבד אצלי בנסיון אחד.
המערכת הפעלה של הטלוויזיה מבוססת לינוקס, הלוואי וזה היה אנדרויד...
לגבי האייפון - תוודא שכשאתה מפעיל את האפליקציה האייפון באמת מחובר לרשת ולא ל-3G ושהם מנותבים דרך אותו הראוטר.
האייפון אמור לזהות את הטלוויזיה ואז תתבקש חד פעמית להקליד קוד התאמה בטלוויזיה שמופיע באפליקציה.
עבד אצלי בנסיון אחד.