נוחות שימוש ב- VOD של YES לוקה בחסר
מעל ל-10 שנים הייתי לקוח של חברת הוט ונהניתי מחוויית השימוש (לא התכנים) בשירות ה- VOD שלהם, לדוגמא כאשר הייה מסתיים פרק בו צפיתי דרך ה- VOD היה מוצג תפריט עם אפשרויות כמו יציאה מהשירות, חזרה לתפריט, ניגון חוזר ועוד. יש אפשרות לבחור בדקה מסויימת ומשם להתחיל בצפייה,
ביס הכל מסובך וארוך!! כשמסתיים פרק חייבים להכנס לתפריט ה- VOD מחדש וכך אני מוצא את עצמי אחרי כל פרק מבצע את אותן פעולות כדי להכנס לאיזור הסדרה בה אני מעוניין לצפות.
VOD-->סדרות-->סדרות חדשות-->וכ'ו וכ'ו..
מוציא ת'נשמה!
ביס הכל מסובך וארוך!! כשמסתיים פרק חייבים להכנס לתפריט ה- VOD מחדש וכך אני מוצא את עצמי אחרי כל פרק מבצע את אותן פעולות כדי להכנס לאיזור הסדרה בה אני מעוניין לצפות.
VOD-->סדרות-->סדרות חדשות-->וכ'ו וכ'ו..
מוציא ת'נשמה!
ככה זה ביס.... בקרוב יצא בממירי מקס הרגילים VOD יותר משודרג אני מקווה שהם יישרו קו עם ה-VOD של הטוטאל.... בלי קשר ה-VOD של יס רק בן שנה וחצי וגם בהוט בהתחלה היה מסובך עם המון תקיעות אבל אחרי 6 שנים מי זוכר את התקופה הזאת בכלל?! אתה תראה שגם ביס זה יהיה ככה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה ענין של להתרגל,
צופה של הוט שנכנס למאגר הסרטים והתוכן ביס,חושב שמדובר בספריה ביתית חובבנית ויקרה.
צופה של יס שנכנס בסקרנות לויאודי של הוט מקבל רושם שמדובר באיזה גרפיקאי סטודנט עם אמצעים דלים ופרימטיבים שמעצב בחוסר מקצועיות את הספריה.
אבל היום אם יש תקלה בקו החזור שמונע מלקוחות הוט,להשתמש בויאודי הם מרגישים כאילו קטעו את ידם הימנית.
ענין של הרגלי צפיה,לדעתי.
צופה של הוט שנכנס למאגר הסרטים והתוכן ביס,חושב שמדובר בספריה ביתית חובבנית ויקרה.
צופה של יס שנכנס בסקרנות לויאודי של הוט מקבל רושם שמדובר באיזה גרפיקאי סטודנט עם אמצעים דלים ופרימטיבים שמעצב בחוסר מקצועיות את הספריה.
אבל היום אם יש תקלה בקו החזור שמונע מלקוחות הוט,להשתמש בויאודי הם מרגישים כאילו קטעו את ידם הימנית.
ענין של הרגלי צפיה,לדעתי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
ב-HOT החליטו לתת יותר טכונולוגיה ופחות תוכן ובעיקר להתפאר על הפס מידע ה"חדשני שלהם" ועל הטכנולוגיה המדהימה שמאפשרת START OVER אבל כל אלה ברגע שיש תקלה קטנה בקו חזור הכל הולך! ואין להם START OVER,VOD ועוד שירותים שמצריכים את הדברים האלו. בלי קשר כשביס יהיה גדילה בתוכן אז ה-VOD של יס יהפוך להצלחה הרבה יותר גדולה משל HOT ... אני רק מחכה לשדרוג של ה-VOD הנוכחי...
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
כן over של הוט נחמד מאוד, אבל לקוחות יס הוותיקים יודעים שאפשר לחיות בלי זה בזכות המקס אתה פשוט מקליט מראש גם דרך האינטרנט אייפון וסלולרי,
לא קרה לי שרציתי לראות משהו ולא ראיתי מהתחלה כי הקלטתי מראש, הכל ענין של הרגלים בין לקוחות יס והוט
ודרך אגב
ראיתי את זה אצל חברים שלי משום מה זה לא עובד אף פעם תמיד יש תקלה
לא קרה לי שרציתי לראות משהו ולא ראיתי מהתחלה כי הקלטתי מראש, הכל ענין של הרגלים בין לקוחות יס והוט
ודרך אגב
ראיתי את זה אצל חברים שלי משום מה זה לא עובד אף פעם תמיד יש תקלה