ממה שאני מבין ללא ROM אשר תומך ליישור לימין לא תהיה לך את האפשרות הזו
בתור חסיד מושבע של CM7 שם אני לא מכיר את הבעייה של יישור לימין כי הרום מכיל בתוכו כבר את שפת הקודש כולל יישור לימין
בפורום Iandroid יש שיחה שלמה בנושא:http://iandroid.co.il/forum/topic8009.html
תודה,
אבל אני עם מכשיר שמכיל רום של אורנג'.
הכל מיושר לעברית, רק המייל לא. גם באפליקצצית ג'ימייל, וגם באפליקציית המייל של סמסונג.
אתה כותב מיושר לימין, אבל בפועל המייל מתקבל מיושר לשמאל.
אם אני זוכר נכון תוכנת הג'ימייל לא תומכת בטקסט עשיר ולכן לא ניתן להגדיר כיווניות. למרבה הצער זאת בעייה ידועה. הבעייה היא גוגל ואפליקציית ה Gmail שלה לאנדרואיד. אין באפליקצייה הזאת תמיכה ליישור טקסט לצד ימין (RTL). לכן, באופן אוטו' תמיד מתבצע יישור לשמאל (הטקסט מיושר אוטו' לצד שמאל (LTR)). לדעתי אין כרגע פתרון לזה (גם תיקוני העברית לא פותרים את זה) מכיוון שזה משהו פנימי בתוך אפליקציית הג'מייל של גוגל (האמת היא שהבעייה לא קשורה לאפליקצייה עצמה, אלא לשירות אליו האפלצייה מתחברת על מנת לשלוח את המייל. גם שימוש בקליינט צד ג' של ג'ימייל, יוצר את אותה הבעייה) . אגב, אם אני זוכר נכון כותרת ההודעה היא תקינה וגוף ההודעה כולו מיושר לשמאל ותיקוני הכיווניות (BiDi) לא עובדים עליו. צריך לוודא כאן האם הבעייה קיימת גם אצל מישהו שהתקין את הרום של סינוג'ן על ה SGSII שלו
אריה
הבעייה קיימת גם בתוכנת המייל הרגילה.
אני עם רום של סלקום, ולפעמים(לא תמיד) סדר המילים שהנמען מקבל משובש(הפוך).
לא חקרתי את זה עדיין לעומק, אבל מה שהבחנתי שבחלק מהמקרים כשאני עונה למייל הסמן בצד ימין ולפעמים בצד שמאל.
דווקא ב SGSII כמעט ואני לא מחליף רומים (בגלל איזה משחק מטופש שלא עוזב אותי כבר שלושה חודשים )
אני צריך שמי שיש לו רום סינוג'ן על המכשיר (לא חייב מכשיר SGSII) שיבדוק האם הודעות הג'ימייל שלו מגיעות כאשר הן מישורות לימין או לשמאל (לדעתי גם שם זה לא יעבוד טוב אבל בכל זאת שווה בדיקה)
haim1960,
לדעתי גם במייל הפנימי של סמסונג יש סיפור דומה, אבל זה פחות רלוונטי כאן. אגב, שים לב שאין בעייה בקריאת מיילים ולעיתים גם אין בעייה בכתיבת המייל עצמו אלא הבעייה היא בצד שמקבל את המייל שלך
גם אתה מכור לציפורים המעופפות?
(לא שמעת על backup ולו רק לבדוק רומים אחרים)??????
כפי שציינתי בתור בעל אנדרויד זול (ראה שרשור על ZTE blade ) אצלי הכל מיושר לימין כמו רס"ר בצבא.
עוד משהו,
כששולחים מייל דרך ממשק ה-web של ג'ימייל, הוא גם מגיע מיושר לשמאל באפליקציות ג'ימייל, אבל מיושר לימין בכל מקום אחר.
אני מניח שאריה צודק לגבי ה-rich formatting, או יותר נכון חוסרו, שדופק את העסק באפחיקצצית הג'ימייל המובנית.
אני מצטער על ההטעיה, חזרתי על הבדיקה ואני מקבל את ההודעה מיושרת לשמאל אבל עם BIDI תקין. (דוגמא, "נסיון 123 מה נשמע" נכתב כהלכה אך מיושר לשמאל במקום לימין).
כנראה שמקודם שלחתי הודעה מאימייל קליינט אחר מתוך הרגל ולא מג'ימייל ...
eagle75,
למספרים יש כיווניות שונה מתווים להם אין הגדרה ברורה של כיווניות (הם תלויי כיווניות של הטקסט עצמו בקונטקסט בו הם כתובים. כלומר "אני מגיע?" ו "?I'm Coming" הכיוונית של תו סימן השאלה משתנה כאשר המשפט הוא בעברית או באנגלית) ולכן המספרים כתובים אצלך מצד שמאל למילה בעברית, כמו שצריך.
נסה לשלוח לדוגמא את הטקסט הבא "אני מגיע..." או "אני מגיע?" או "אני מגיע !!!" ותראה איפה הסימנים מופיעים במייל שהתקבל