Pioneer VSX 520 K מחובר וסוף סוף המקרן תלוי כמו שצריך :),אז תודה רבה ל...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
orientalsky פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

שוב אני מפרסם פה תגובה רק בשביל להגיד תודה ואיזה תודה מגיעה לישראל (ENGIMA ) ויובל :)
לפני כמה חודשים קניתי את המקרן שלי EPSON TW 5500 מישראל וכל רגע אני רק מברך, אבל מה???

לא היה מגבר עם חיבורי HDMI ככה שנוכל להנות מהרמקולים של BOSE שאני כל כך אוהב ( אני משוחד, מה לעשות?! )
אז עכשיו, אחרי שמשכורת נכנסה, אפשר היה סוף סוף לקבל את מה שאני רוצה באמת, קולנוע ביתי קטן משלי!!! SO LONG MOVIE THEATERS!!!! :)

דיברתי עם ישראל וכמו תמיד, איזה שירות!!!! תענוג פשוט!! :)
המליץ, ייעץ, קיבל ביקורת, ענה לשאלות, המליץ עוד פעם שחבל על הכסף על סתם מגברים יקרים בלי ערך מוסף ( למרות שהיה מקבל ככה יותר כסף ), המליץ על יובל שיבוא להתקין, יובל הגיע רק בשביל לראות את הדירה ולתת ייעוץ וכמובן ההתקנה שעברה חלק וביצע כל מה שביקשתי כולל חייוט של כבל רשת לתוך הקיר!

בכל מקרה,
אז אני רק רוצה להגיד המון המון תודה רבה לישראל מאניגמה על השירות
וליובל על התקנה כמו שרציתי בתנאים שלי ( יום שישי עבד פה עד 16:00, איזה שירות!!! ) :)

שיהיה שבוע טוב לכולם!!! :)
צח

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

orientalsky כתב:שלום לכולם,

שוב אני מפרסם פה תגובה רק בשביל להגיד תודה ואיזה תודה מגיעה לישראל (ENGIMA ) ויובל :)
לפני כמה חודשים קניתי את המקרן שלי EPSON TW 5500 מישראל וכל רגע אני רק מברך, אבל מה???

לא היה מגבר עם חיבורי HDMI ככה שנוכל להנות מהרמקולים של BOSE שאני כל כך אוהב ( אני משוחד, מה לעשות?! )
אז עכשיו, אחרי שמשכורת נכנסה, אפשר היה סוף סוף לקבל את מה שאני רוצה באמת, קולנוע ביתי קטן משלי!!! SO LONG MOVIE THEATERS!!!! :)

דיברתי עם ישראל וכמו תמיד, איזה שירות!!!! תענוג פשוט!! :)
המליץ, ייעץ, קיבל ביקורת, ענה לשאלות, המליץ עוד פעם שחבל על הכסף על סתם מגברים יקרים בלי ערך מוסף ( למרות שהיה מקבל ככה יותר כסף ), המליץ על יובל שיבוא להתקין, יובל הגיע רק בשביל לראות את הדירה ולתת ייעוץ וכמובן ההתקנה שעברה חלק וביצע כל מה שביקשתי כולל חייוט של כבל רשת לתוך הקיר!

בכל מקרה,
אז אני רק רוצה להגיד המון המון תודה רבה לישראל מאניגמה על השירות
וליובל על התקנה כמו שרציתי בתנאים שלי ( יום שישי עבד פה עד 16:00, איזה שירות!!! ) :)

שיהיה שבוע טוב לכולם!!! :)
צח
...
הודעה כזו ללא תמונות לא מחזיקה מים :)

תתחדש ותהנה (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים