האם יש לי צורך לקנות DVD כעת?
כידוע רכשתי מעבד תמונה VP-30 עם הכרטיס DEINTERLACING החדש של DVDO...
האם יש לי צורך בDVD טוב (נניח OPPO או DENON 1920) או מספיק לי DVD פשוט (נניח DVD מקליט של LG דגם DR7622W שאותו כבר יש לי או PIONEER 383)?
האם יש לי צורך בDVD טוב (נניח OPPO או DENON 1920) או מספיק לי DVD פשוט (נניח DVD מקליט של LG דגם DR7622W שאותו כבר יש לי או PIONEER 383)?
אור בקשה קטנה
תרכז את כל הנושאים שלך לשרשור אחד
לדוגמא בנושא די וי די -אתה שואל איזה מכשיר לקנות ואני עונה לך
שרשור אחרי זה אני יוצא מטומטם כי אתה שואל אם בכלל לקנות...
לאט לאט ...כך היה גם עם הרמקולים 5 שרשורים באותו נושא...
ולענין-מאחר ויש לך סקיילר איכותי הפיוניר 383 בהחלט יתן לך תוצאה טובה לצרכים שלך
תחבר אותו לוידאו פרוססור.
ישראל
תרכז את כל הנושאים שלך לשרשור אחד
לדוגמא בנושא די וי די -אתה שואל איזה מכשיר לקנות ואני עונה לך
שרשור אחרי זה אני יוצא מטומטם כי אתה שואל אם בכלל לקנות...
לאט לאט ...כך היה גם עם הרמקולים 5 שרשורים באותו נושא...
ולענין-מאחר ויש לך סקיילר איכותי הפיוניר 383 בהחלט יתן לך תוצאה טובה לצרכים שלך
תחבר אותו לוידאו פרוססור.
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ישראל,
הסיבה שפתחתי שני שרשורים היא משום שאחד נוגע לאודיו ואחד לוידאו ולכן שייכתי כל אחד מהם לפורום המתאים...
מרטין,
האם זה לא נכון הפרוססור עושה בתוכו את העבודה שהוא צריך לעשות + את העבודה שDVD צריך לעשות בצורה טובה יותר?
כלומר האם לא כדאי לי לוותר כמה שיותר על העיבוד שמבצע הDVD וזאת על מנת שהפרוססור יעשה את העיבוד? (פרוגרסיב סקאן למשל...)
בחוברת הפעלה של הVP-30 רשום שרצוי שהDVD יוציא אות ללא עיבוד כלשהו (ובסוגריים רשום שזה בדר"כ 480i) כדי לאשפר לפרוססור לעשות גם את עבודת הDVD... (עופר תקן אותי אם אני תועה..חחח)
הרי מן הסתם ש"ככל שהאות המגיע לפרוססור טוב יותר, התמונה הסופית טובה יותר" אבל אולי העיבוד המוקדם שמתבצע בDVD יכול להתבצע בצורה טובה יותר בפרוססור...
הסיבה שפתחתי שני שרשורים היא משום שאחד נוגע לאודיו ואחד לוידאו ולכן שייכתי כל אחד מהם לפורום המתאים...
מרטין,
האם זה לא נכון הפרוססור עושה בתוכו את העבודה שהוא צריך לעשות + את העבודה שDVD צריך לעשות בצורה טובה יותר?
כלומר האם לא כדאי לי לוותר כמה שיותר על העיבוד שמבצע הDVD וזאת על מנת שהפרוססור יעשה את העיבוד? (פרוגרסיב סקאן למשל...)
בחוברת הפעלה של הVP-30 רשום שרצוי שהDVD יוציא אות ללא עיבוד כלשהו (ובסוגריים רשום שזה בדר"כ 480i) כדי לאשפר לפרוססור לעשות גם את עבודת הDVD... (עופר תקן אותי אם אני תועה..חחח)
הרי מן הסתם ש"ככל שהאות המגיע לפרוססור טוב יותר, התמונה הסופית טובה יותר" אבל אולי העיבוד המוקדם שמתבצע בDVD יכול להתבצע בצורה טובה יותר בפרוססור...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ההמלצה הרווחת היא לחבר DVD בחיבור HDMI
לפרוססור ולהוציא אות ב-480I, כלומר ללא המרה לפרוגרסיב (שנעשית טוב יותר בפרוססור). אין הרבה מכשירים שעושים זאת. ביניהם יש את ארקאם ופיוניר, שהם כלל לא זולים.
המלצה שלי (לאור העובדה שDVD פורמט בימיו האחרונים ולטעמי אין הצדקה להשקעה כלכלית גדולה במכשיר) קנה את ה-OPPO החדש (970) שהוא כן תומך ב480I בHDMI וכך תרוויח משני העולמות, מבלי לקרוע את הכיס על נגן DVD.
אחרי זה אשמח לשמוע איך הייתה התוצאה ביחס לנגן הDVD הנוכחי.
המלצה שלי (לאור העובדה שDVD פורמט בימיו האחרונים ולטעמי אין הצדקה להשקעה כלכלית גדולה במכשיר) קנה את ה-OPPO החדש (970) שהוא כן תומך ב480I בHDMI וכך תרוויח משני העולמות, מבלי לקרוע את הכיס על נגן DVD.
אחרי זה אשמח לשמוע איך הייתה התוצאה ביחס לנגן הDVD הנוכחי.