צפייה בכותרי בלוריי
שלום ושבוע טוב !
כרגע יש ברשותי סרט בפורמט בלוריי מלא כ 46 ג"ב , האם יש תוכנה שניתן לצפות בסרט עם כל התפריטים ?
שאלה נוספת : הסרט הוא 1920*1080 , גם הרזולוציה של המסך היא כזו , אך כאשר אני ניסיתי לפתוח את הסרט במדיה פלייר קלאסיק הום סינמה , קיימים שוליים , האם יש הגדרה או תוכנה מסויימת אשר ניתן לצפות ללא שוליים , (חשבתי שבלו ריי מלא אמור להציג תמונה על כל המסך ללא שוליים) ?
ברצוני להוסיף בצורה ידנית כתוביות מובנות לסרט ולקודד אותו מחדש (להוריד מספר פסי קול , כתוביות , כדי שיתפוס פחות מקום) , האם יש איזה מדריך או תוכנה מומלצת לעשות זאת ?
תודה מראש.
כרגע יש ברשותי סרט בפורמט בלוריי מלא כ 46 ג"ב , האם יש תוכנה שניתן לצפות בסרט עם כל התפריטים ?
שאלה נוספת : הסרט הוא 1920*1080 , גם הרזולוציה של המסך היא כזו , אך כאשר אני ניסיתי לפתוח את הסרט במדיה פלייר קלאסיק הום סינמה , קיימים שוליים , האם יש הגדרה או תוכנה מסויימת אשר ניתן לצפות ללא שוליים , (חשבתי שבלו ריי מלא אמור להציג תמונה על כל המסך ללא שוליים) ?
ברצוני להוסיף בצורה ידנית כתוביות מובנות לסרט ולקודד אותו מחדש (להוריד מספר פסי קול , כתוביות , כדי שיתפוס פחות מקום) , האם יש איזה מדריך או תוכנה מומלצת לעשות זאת ?
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תפריטים: PDVD או TMT (תוכנות בתשלום).
ללא שוליים: ב-MPC HC יש לך אופציות זום מגוונות - כפתור ימני ו-Video Frame או Zoom.
הורדת פסי קול וכו: יש מדריך, אם אני לא טועה של Catskinner. חפש בשרשור המדריכים בראש הפורום.
ללא שוליים: ב-MPC HC יש לך אופציות זום מגוונות - כפתור ימני ו-Video Frame או Zoom.
הורדת פסי קול וכו: יש מדריך, אם אני לא טועה של Catskinner. חפש בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
TMT תאפשר לך לראות תפריטי בלוריי.
שוליים איפה ? אם למעלה ולמטה אז זה כי הסרט 1080 אולםם לא ביחס 16:9, יכול להיות 21:9 למשל. ואם בצדדים או כאילו התמונה מוקטנת אז במצב מסך מלא היא תומג כמו שצריך.
וHANDBRAKE או STAXRIP יוכלו להמיר לך את ה"דיסק" לקובץ MKV עם אילו כיתוביות/פסי קול שתרצה אולם ללא תפריט.
שוליים איפה ? אם למעלה ולמטה אז זה כי הסרט 1080 אולםם לא ביחס 16:9, יכול להיות 21:9 למשל. ואם בצדדים או כאילו התמונה מוקטנת אז במצב מסך מלא היא תומג כמו שצריך.
וHANDBRAKE או STAXRIP יוכלו להמיר לך את ה"דיסק" לקובץ MKV עם אילו כיתוביות/פסי קול שתרצה אולם ללא תפריט.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

הקובץ הוא 16:9 זה נכון וזה כולל שוליים.. הסרט למשל 21:9, אין מה לעשות עם זה.
99% מהמסכים הם 16:9 לא נכון לגבי הסרטים שיש הרבה יותר יחסים.
99% מהמסכים הם 16:9 לא נכון לגבי הסרטים שיש הרבה יותר יחסים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא קשור... כמו שאמרתי סרטים מוצגים בהרבה יחסי AR.
אם תרצה לראות רק את אלה שהם 16:9 אז ממה שאני חושב הרוב לא ככה.
אם תרצה לראות רק את אלה שהם 16:9 אז ממה שאני חושב הרוב לא ככה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כותונת הפסים של הקולנוע הביתי:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article00134
http://www.hometheater.co.il/p-1.article00134
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"