PS3 שאלה על תאימות
משחקים - אין בעיה ,כל המשחקים יפעלו.
חשמל - לי יש את הPS3 השמן , לא צריך בו גם שנאי , שנאי המתח הפנימי שלו עובד בכל מתח רלוונטי .אני חושב שגם בSLIM זה ככה אבל תבדוק ליתר בטחון.
סרטים - חלק יעבדו (אלו שמוגדרים איזור A ואלו שלא נעולים בכלל) ,השאר לא יעבדו.
תתחדש
חשמל - לי יש את הPS3 השמן , לא צריך בו גם שנאי , שנאי המתח הפנימי שלו עובד בכל מתח רלוונטי .אני חושב שגם בSLIM זה ככה אבל תבדוק ליתר בטחון.
סרטים - חלק יעבדו (אלו שמוגדרים איזור A ואלו שלא נעולים בכלל) ,השאר לא יעבדו.
תתחדש
תהיה רגוע - זה מתאים.
כל PS3 שנמכר אי פעם, הגיע עם שנאי אוניברסלי. אין סיבה שדווקא זה שאתה תקנה יגיע אחרת...
המוכר אומר ככה, כי על המדבקה רשום שהוא לא אוניברסלי.
אם אתה לא מאמין, אולי ויקיפדיה תעזור לך:
PS3 Slim models have labels indicating localized input requirements for power (110 V 60 Hz for North American and Japanese models and 220-240 V 50 Hz for European and Australian models), however teardowns have revealed the power supplies are still universal
כל PS3 שנמכר אי פעם, הגיע עם שנאי אוניברסלי. אין סיבה שדווקא זה שאתה תקנה יגיע אחרת...
המוכר אומר ככה, כי על המדבקה רשום שהוא לא אוניברסלי.
אם אתה לא מאמין, אולי ויקיפדיה תעזור לך:
PS3 Slim models have labels indicating localized input requirements for power (110 V 60 Hz for North American and Japanese models and 220-240 V 50 Hz for European and Australian models), however teardowns have revealed the power supplies are still universal
גם לי יש SLIM מארצות הברית והוא עובד בארץ ללא שנאי, יש לי גם טלוויזיה של סמסונג ( D8000 ) שרשום עליה רק 110V אבל היא מתאימה גם לארץ, הם רושמים את זה בגלל שזה מיועד רק לשוק בארצות הברית, לכן הם לא מחוייבים לרשום שזה מתאים גם ל-220V, אני בטוח שיש לי עוד כמה מוצרים מארצות הברית שיכולים לעבוד בלי שנאי, אבל אני מחבר רק מה שאני יודע שבטוח עובד בלי, מישהו יודע איך אפשר לבדוק את זה ? מכשיר... משהו...?