חיבור PIONEER LX-83 לרשת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
zaviv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1569
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לבעלי הפיוניר ניסיתי היום לחבר את ה- 83 לרשת עם כבל לראוטר נכנסתי לתפריטים לאחר שבחרתי OK תצוגת המכשיר מראה לי NETWORK SETUP מהבבהב כל הזמן כבר למעלה מחצי שעה ומשום מה אני לא מצליח להפסיק את זה מישהו התנסה בחיבור לרשת האם זה לוקח הרבה זמן האם הייתי צריך להגדיר כתובת IP וכו' או שזה מתבצע אוטומטי כרגע השארתי את מכשיר לעבוד על הפונקציה כל הלילה נראה מה יראה המכשיר בבוקר

Onlyktm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

אהבתי את האופטימיות של "להשאיר כל הלילה" ונראה מה קורה בבוקר...
אמנם לא LX83, אבל חיברתי פיוניר 1025 השבוע לרשת, תוך שניות הכל זוהה לבד (DHCP) עם גישה לרדיו אינטרנטי וכדומה.

avve1959
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 367
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

גם לי לא היית שום בעיה לחבר את ה-921 . אבל יש לומר שה- 1025 וה- 921 הם בעלי קושחה מתקדמת יותר מה-83. (למרות יתרונותיו האחרים)
ואולי יש צורך להגדיר את הפרמטרים בצורה ידנית. כמו-כן, בדוק תאימות חיבור לראוטר והגדרותיו. איזה מערכת הפעלה יש לך?

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

ברשותי lx73 , הגדרתי רשת בחצי דקה , לא צריכה להיות כל בעיה.
כנס ל dhcp הגדר לו וסמן off ....לאחר מכן אשר את האופציה , כנס שוב והפעם הגדר on , בדוק אם הרסיבר קיבל IP
לא עוזר ? נסה להגדיר IP ידני. כמובן מאותו סקופ (סדרת כתובת ה IP ברשת שלך)
ודא שמחובר כבל (תקין) בין הרסיבר ל switch או ראוטר.
כנס לראוטר בדוק אם הוא נתן כתובת ip לרסיבר (דרך ה lan-dhcp בתפריט שלו) תוכל לדעת אם הוא נתן כתובת לפי הזמן וכתובת ה mac של הרסיבר (אותה תוכל לגלות גם דרך הרסיבר על ידי כניסה לרשת- info)

אין מה לחכות עד הבוקר , אפילו לא דקה....

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

zaviv כתב:שלום לכולם,

לבעלי הפיוניר ניסיתי היום לחבר את ה- 83 לרשת עם כבל לראוטר נכנסתי לתפריטים לאחר שבחרתי OK תצוגת המכשיר מראה לי NETWORK SETUP מהבבהב כל הזמן כבר למעלה מחצי שעה ומשום מה אני לא מצליח להפסיק את זה מישהו התנסה בחיבור לרשת האם זה לוקח הרבה זמן האם הייתי צריך להגדיר כתובת IP וכו' או שזה מתבצע אוטומטי כרגע השארתי את מכשיר לעבוד על הפונקציה כל הלילה נראה מה יראה המכשיר בבוקר
...
אני מקווה שלא העבירו אליך את המכשיר שלי שסבל מבעייה רשת והוחלף לאחר שבט.ר לא התגברו על הבעייה
בכל מקרה בעקבות המקרה נתגלה כי בכל הlx83 באם נכנסים להגדרות הרשת ומאשרים ההודעה נתקעת
הדרך לצאת מזה במידה והמכשיר תקין היא פשוט לנתקו מהחשמל לחבר מחדש ולגשת שוב להגדרות מבלי ללחוץ על ok
דרך שנייה היא באמצעות Hard Reset אותו ניתן לעשות לפי הנוהל הבא:
http://www.fixya.com/support/t9499908-p ... _lx_83_not
באם המכשיר תקין תוכל להתחבר אליו דרך דפדפן עלידי הקשת הכתובת שקיבל מהמודם/ראוטר שלך
אם לא ניתן. דבר עם שי ממעבדת פיוניר וכנראה יאלצו להחליף לך את המכשיר
דרך אגב תבדוק שהמספר הסידורי של הרסיבר הוא לא jhmp000835er
נערך לאחרונה על ידי yaronco ב 23/08/2011 18:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

אביב, חבר אותו לרשת ובדוק בראוטר שאכן הנקודה מקבלת אות.
אם כן, גש למחשב, הפעל WINDOWS EXPLORER (דפדפן קבצים) - וגש לNETWORK - הוא אמור לזהות ברשת את הרסיבר. קליק ימני עליו - ובחר PRODUCT WEBPAGE - או לחלופין PROPETIES - ואז תראה את הIP שלו.

zaviv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

טוב ניסיתי לעשות מה שאמרתם ניתקתי אותו מהחשמל למס' דקות חיברתי אך ללא הואיל ברגע שנכנסים ל-
system up ולאחר מכן ל- network setup ובוחרים באופציה הראשונה אזי על המסך מופיע
NETWORK SETUP
APPLYING SETTING
והדרך היחידה לצאת מזה היא לצאת מהתפריטים
שוחחתי עם שי מפיוניר נשלחה שאילתה ליפן
חייב לגיד לכם שאני מאוכזב מאד ברמה הזאת הייתי מצפה מרסיבר שנחשב לטוב בעולם שלא תהיה מבעיה מסוג זה
נמתין לעידכונים

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #8 

zaviv כתב:טוב ניסיתי לעשות מה שאמרתם ניתקתי אותו מהחשמל למס' דקות חיברתי אך ללא הואיל ברגע שנכנסים ל-
NETWORK SETUP
APPLYING SETTING
חייב לגיד לכם שאני מאוכזב מאד ברמה הזאת הייתי מצפה מרסיבר שנחשב לטוב בעולם שלא תהיה מבעיה מסוג זה
נמתין לעידכונים
...
הטוב בעולם??????? כי אילו דהההההההההה

מאחל לך בהצלחה בפתרון הבעיה. :)

zaviv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

טוב זה מה שהצלחתי לעלות מפורומים ברשת...

Quote:

Originally Posted by steeled

Hi

I have just had a quick play with my LX83. It seems that it tries to do a network test when you are setting up the network. If for some reason this fails it takes along time to timeout.

If you have a standard router then you should check that the DHCP setting is set to ON and then scroll down and press the OK button.

If all is OK it should return you back to the previous menu. If you want to be sure, go back into the IP Address, Proxy menu and look at the grayed out text below the DHCP setting. This should show the IP address, netmask and default gateway, etc that your router has allocated. If all you see is 0.0.0.0 then either the physical connection is broken or your router is not giving it an IP address.

BTW : I would leave the proxy setting at OFF for now.

Hope this helps.

Dave

Hello Dave,

I have the DHCP enabled (ON) and when I press the OK buton, then the screen gets frozen to that message and nothing happens. After I reset the AV to factory defaults, I connected the ethernet cable and the DHCP assigned an IP to the receiver, but when I press ok then the same happens. The screen gets frozen. When I ping from my pc it seems that the receiver replies, but I'm not able to see the page on the Internet Explorer/Mozilla Firefox when I put the receiver's IP (in order to set internet radio stations). What do you think? I've tried another router with DHCP enabled too, but the same happens. It seems like the problem is with the receiver. I'm really disappointed with this. Is there a possibility that the receiver has a problem? Or is this some kind of incompatibility? Anyway, thanks for your help. I hope you think of something else, or anyone who has solved that issue may help...

26-02-2011, 9:12 PM

steeled

Member

Hi Chrpep

When you press the OK button on the IP settings screen do you get a dialogue box asking to confirm the settings change?

Even with the LAN cable disconected this shows up. After pressing the Yes button the grey applying dialogs remains for snout 15 seconds. With the cable connected to a switch but not the router the setting dialogue remains for about a minute or more.

As an outside chance you could try changing the Standby settings so that the network system is active in standby. This is at the same menu as the IP Address settings.

I have tried connecting to an Apple Airpoert Extreme
and a Netgear switch and both work.

This is all I can think off at the moment.

Dave

27-02-2011, 1:10 PM

Chrpep

New Member

Quote:

Originally Posted by steeled

Hi Chrpep

When you press the OK button on the IP settings screen do you get a dialogue box asking to confirm the settings change?

Even with the LAN cable disconected this shows up. After pressing the Yes button the grey applying dialogs remains for snout 15 seconds. With the cable connected to a switch but not the router the setting dialogue remains for about a minute or more.

As an outside chance you could try changing the Standby settings so that the network system is active in standby. This is at the same menu as the IP Address settings.

I have tried connecting to an Apple Airpoert Extreme
and a Netgear switch and both work.

This is all I can think off at the moment.

Dave

Hi Dave,

Thanks for your support! Yes, I'm getting a dialogue box asking to confirm the settings change. When I press Yes the grey applying dialogue remains for a a long time, in fact it never disappears. When I ping the AV I get a reply, but the screen "applying settings" remains frozen. I'm not able to see even the receiver's page at the web browser. So I think that the settings are never applied and some handshake problem exists between AV and router. One last question. What is the sequence to connect the receiver to the network? For e.g. first connect the ethernet cable and then apply the settings (with DHCP-ON) or the opposite? I'm really frustrated because I had to reset to factory defaults (due to the frozen screen) and adjust the receiver once again from the beginning.

27-02-2011, 1:43 PM

steeled

Member

Hi Chrpep

To be honest I am a bit stumped at the moment. I am not sure what is going on. I would try connecting the LAN cable between the AVR and the router. Reboot the router.

Once done go into the router web interface and see if the receiver appears in the list of connected clients.

Then try the ping and web tests from the PC.

Can anyone else think of anything else I have missed?

Dave

golan30
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

יש לך מגבר מדהים. לי יש את ה 82 ואני הכי מבסוט ממנו בעולם. עברתי כל כך הרבה מגברם עד שמצאתי אותו. לא ניסיתי לחבר אותו עדיין לאינטרנט ולא מאמים שתהיה בעיה. אבל בכל מקרה קנית מגבר מדהים

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

רדיו אינטרנט ברסיבר פיוניר 83

שליחה #11 

לי יש את ה83 ואין כל בעיה איתו רק צריך להגדיר נכון או אוטומטי יש רדיו אינטרנט מכל העולם
שבת שלום

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #12 

istarmini כתב:
zaviv כתב:טוב ניסיתי לעשות מה שאמרתם ניתקתי אותו מהחשמל למס' דקות חיברתי אך ללא הואיל ברגע שנכנסים ל-
NETWORK SETUP
APPLYING SETTING
נמתין לעידכונים
...
הטוב בעולם??????? כי אילו דהההההההההה

מאחל לך בהצלחה בפתרון הבעיה. :)
...
:wink:

golan30
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם