MPC-HC בחיבור ל דנון 1311
-
molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
שבת שלום לכולם.
רכשתי את ה 1311 (חלק יגידו טעות וחלק יגידו לא) בדיוטי פרי וחיברתי אותו אתמול למחשב שלי שמריץ MPC-HC ומאז אני לא רואה סרטים הצילו!!!
לרסיבר הקודם שלי לא היו כניסות HDMI ולכן השתמשתי רק בחיבור אופטי לרסיבר ומהמחשב יצא חיבור HDMI למקרן.
עשיו המחשב מחובר לכניסת HDMI והמקרן מחובר ליציאת ה HDMI של המחשב.
אז ככה
- רואים בסדר אבל לא שומעים DTS למרות ש AC3 כן שומעים טוב כאשר אני בוחר סטריאו שמשודר DTS (משמע ללא אפקטים ו או פיענוח בכלל) עדיין לא שומעים טוב. שומעים משהו אבל זה נשמע כאילו דרך טלפון סלולרי ללא קליטה טובהה
- לא יודע מה עשיתי אבל באופציות של ה MPC-HC האופציות של התרגום והאודיו אפורות משמע אי אפשר לבחור אום וכמו כן אני לא רואה כתוביות כלל למרות שהשם של הקבצים זהה
- עברתי על האופציות של הקינפוג של ה MPC-HC בפורום פה והכול לפי מה שכתוב ועדיין לא מצליח לי כלום.
- אני עובד עם ה MPC-HC ללא חבילת מקודדים כך שאולי שם הבעיה אבל במגבר הקודם לא הייתי צריך שום מקודדים כי הצלחתי לראות ולשמוע הכול.
מישהו יכול לתת איזו עיצה ??? או יותר נכון הצילו!!
רכשתי את ה 1311 (חלק יגידו טעות וחלק יגידו לא) בדיוטי פרי וחיברתי אותו אתמול למחשב שלי שמריץ MPC-HC ומאז אני לא רואה סרטים הצילו!!!
לרסיבר הקודם שלי לא היו כניסות HDMI ולכן השתמשתי רק בחיבור אופטי לרסיבר ומהמחשב יצא חיבור HDMI למקרן.
עשיו המחשב מחובר לכניסת HDMI והמקרן מחובר ליציאת ה HDMI של המחשב.
אז ככה
- רואים בסדר אבל לא שומעים DTS למרות ש AC3 כן שומעים טוב כאשר אני בוחר סטריאו שמשודר DTS (משמע ללא אפקטים ו או פיענוח בכלל) עדיין לא שומעים טוב. שומעים משהו אבל זה נשמע כאילו דרך טלפון סלולרי ללא קליטה טובהה
- לא יודע מה עשיתי אבל באופציות של ה MPC-HC האופציות של התרגום והאודיו אפורות משמע אי אפשר לבחור אום וכמו כן אני לא רואה כתוביות כלל למרות שהשם של הקבצים זהה
- עברתי על האופציות של הקינפוג של ה MPC-HC בפורום פה והכול לפי מה שכתוב ועדיין לא מצליח לי כלום.
- אני עובד עם ה MPC-HC ללא חבילת מקודדים כך שאולי שם הבעיה אבל במגבר הקודם לא הייתי צריך שום מקודדים כי הצלחתי לראות ולשמוע הכול.
מישהו יכול לתת איזו עיצה ??? או יותר נכון הצילו!!
איך הגדרת את יציאות כרטיס הקול במחשב ??
האם בחרת שיציאת הקול דרך ה HDMI תהיה יציאת ברירית המחדל ?
אם כן השלב השני (אני שרפתי על זה ימים) הוא נטרול המקודדים השונים כפי שמופיע במדריך בנספח 1 סעיפים א,ב,ג
http://www.hometheater.co.il/article01838
האם בחרת שיציאת הקול דרך ה HDMI תהיה יציאת ברירית המחדל ?
אם כן השלב השני (אני שרפתי על זה ימים) הוא נטרול המקודדים השונים כפי שמופיע במדריך בנספח 1 סעיפים א,ב,ג
http://www.hometheater.co.il/article01838
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
molvy
- חבר במועדון HT

תודה רבה דרור אני אנסה לעשות את זה מחר
ככול הנראה שיניתי משהו ב MPC-HC ומאז שבוחרים Options השורות של Subtitles ו- Audio אפורות משמע אי אפשר לבחור אותם.
כמו כן גם סרטים שראיתי בהם תרגום עכשיו לא מציגים תרגום?
מישהו יכול לחשוב על סיבה למה ?
ככול הנראה שיניתי משהו ב MPC-HC ומאז שבוחרים Options השורות של Subtitles ו- Audio אפורות משמע אי אפשר לבחור אותם.
כמו כן גם סרטים שראיתי בהם תרגום עכשיו לא מציגים תרגום?
מישהו יכול לחשוב על סיבה למה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם התקנת והגדרת את ה-MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD"?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
molvy
- חבר במועדון HT

pixies
אכן הגדרתי לפי המדריך
במחשבה שנייה האם יש סיכוי השהוא מחפש את קבצי התרגום וקבצי האודיו במקום אחר ולא במחיצה בה הסרט מותקן?
כי כשאין תרגומים לבחירה האופציהך של התרגום אפורה כי אין מה לבחור
אכן הגדרתי לפי המדריך
במחשבה שנייה האם יש סיכוי השהוא מחפש את קבצי התרגום וקבצי האודיו במקום אחר ולא במחיצה בה הסרט מותקן?
כי כשאין תרגומים לבחירה האופציהך של התרגום אפורה כי אין מה לבחור
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם קובץ הכתוביות נמצא באותה תיקייה כמו הסרט? האם השמות שלהם זהים לחלוטין למעט הסיומת, למשל - Movie.mkv + Movie.srt?
-
molvy
- חבר במועדון HT

שמות הקבצים פרט לסיומת זהים לחלוטין
באותה תיקייה
יתירה מזו לפני שינוי הרסיבר העסק עבד פיקס יכול להיות שאחד משינויים שעשיתי בנגן גרמו לו להתנהג כך?
באותה תיקייה
יתירה מזו לפני שינוי הרסיבר העסק עבד פיקס יכול להיות שאחד משינויים שעשיתי בנגן גרמו לו להתנהג כך?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן, וייתכן גם שמקודד חיצוני השתלט לך על MPC HC.
תנסה לבצע את נספח מספר 1 במדריך - חסימת מקודדים חיצוניים.
תנסה לבצע את נספח מספר 1 במדריך - חסימת מקודדים חיצוניים.
-
molvy
- חבר במועדון HT

קודם תודה רבה לכל העוזרים אבל לא הצלחתי לקדם שום דבר.
כפי שכתבתי קודם אני לא משתמש בשום מקודדים חיצוניים ולא התקנתי שום חבילת מקודדים כך שאין לי אף אחד מהמקודדים המוזכרים בניספח 1 האמור.
ניסיתי הכל פרט לעשות UNINSTALL ו REINSTALL לנגן.
מה שהכי מעצבן אותי שאני לא יכול לבחור באופציות של AUDIO ו SBBTITLES שניהם אפורים GRAYED OUT
והוא לא מראה שום תרגום לא מובנה ולא חיצוני
אני כבר די חסר אונים
כפי שכתבתי קודם אני לא משתמש בשום מקודדים חיצוניים ולא התקנתי שום חבילת מקודדים כך שאין לי אף אחד מהמקודדים המוזכרים בניספח 1 האמור.
ניסיתי הכל פרט לעשות UNINSTALL ו REINSTALL לנגן.
מה שהכי מעצבן אותי שאני לא יכול לבחור באופציות של AUDIO ו SBBTITLES שניהם אפורים GRAYED OUT
והוא לא מראה שום תרגום לא מובנה ולא חיצוני
אני כבר די חסר אונים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה לא אמור לבחור בעצמך שום דבר. הכתוביות אמורות להופיע אוטומטית.
תעבור שוב על המדריך. אתה בטוח שהגדרת את ה-MPC HC בדיוק לפי המדריך, צעד אחר צעד?
תעבור שוב על המדריך. אתה בטוח שהגדרת את ה-MPC HC בדיוק לפי המדריך, צעד אחר צעד?
-
molvy
- חבר במועדון HT

אני יודע שהכתוביות צריכות להבחר לבד אבל לעיתים יש כתוביות מובנות בעברית ואותם צריך לבחור
עברתי כמה וכמה פעמים על ההגדרות והם אחד לאחד
אני חושב שהבעיה נובעת מההגדרות בפלייבק כי ששיניתי אותם למה שכתוב במדריך האופציות נעלמו כרגע שיניתי שוב את ההגדרות וקיבלתי את היכולת לבחור את ה SUBTITLES לעומת זאת ה AUDIO עדיין אפור
האם האופציות אכן צריכות להיות heb x264 dxva eng בשתי השדות האמורים?
עברתי כמה וכמה פעמים על ההגדרות והם אחד לאחד
אני חושב שהבעיה נובעת מההגדרות בפלייבק כי ששיניתי אותם למה שכתוב במדריך האופציות נעלמו כרגע שיניתי שוב את ההגדרות וקיבלתי את היכולת לבחור את ה SUBTITLES לעומת זאת ה AUDIO עדיין אפור
האם האופציות אכן צריכות להיות heb x264 dxva eng בשתי השדות האמורים?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חשבתי שאתה כל הזמן מדבר על כתוביות SRT חיצוניות. בוא נעשה סדר: כתוביות SRT כן עובדות? רק כתוביות מובנות של קבצי MKV לא עובדות?molvy כתב:אני יודע שהכתוביות צריכות להבחר לבד אבל לעיתים יש כתוביות מובנות בעברית ואותם צריך לבחור...
יש לך כנראה בעיות הרשאה במערכת ההפעלה.molvy כתב:אני חושב שהבעיה נובעת מההגדרות בפלייבק כי ששיניתי אותם למה שכתוב במדריך האופציות נעלמו כרגע שיניתי שוב את ההגדרות וקיבלתי את היכולת לבחור את ה SUBTITLES לעומת זאת ה AUDIO עדיין אפור...
בשלב ההגדרות, תנסה להריץ את ה-MPC HC כמנהל/Administrator (כפתור ימני על האייקון שלו).
אפשר גם במקום זה להוריד את דרגת ה-UAC של מערכת ההפעלה למינימום (תקיש UAC בשורת החיפוש הכללית של מערכת ההפעלה).
כן, זה חשוב במיוחד בשביל כתוביות מובנות בקבצי MKV ו-DVD.molvy כתב:האם האופציות אכן צריכות להיות heb x264 dxva eng בשתי השדות האמורים?...
-
molvy
- חבר במועדון HT

קודם כל pixies תודה רבה על נסיונות העזרה.
אז ככה:
לגבי הכתוביות העסק נפתר. ככול הנראה ה heb x264 dxva eng שרשמתי בשדה הכתוביות בהגדרות הפלייבק לא היה נכון אולי היה שם טעות כתיב או משהו דומה ועכשיו האופציה שחורה ואפשר לבחור אותה והנגן מציג את הכתוביות.
לפני כן הנגן לא הציג כתוביות כלל ואי אפשר היה לבחור את האופציה היא היתה אפורה בדיוק כמו שהאופציה של ה AUDIO אפורה עכשיו
חשבתי שאותה בעייה קיימת בשדה של ה AUDIO אבל כל נסיונותי עלו בתוהו והאופציה הזו עדיין אפורה למרות שניסיתי והרצתי את הנגן כאדמיניסטרטור.
ועוד לא התחלתי לטפל בזה שאני לא מצליח לשמוע DTS מהמגבר.
מה שמתסכל אותי ברמות זה שקודם העסק עבד פיקס וכל מה שרציתי זה שהכל ינותב דרך המגבר עם חיבור ה HDMI ועכשיו אני מנוטרל לגמרי. מעצבן!!
ייסורי השידרוגים!!
אז ככה:
לגבי הכתוביות העסק נפתר. ככול הנראה ה heb x264 dxva eng שרשמתי בשדה הכתוביות בהגדרות הפלייבק לא היה נכון אולי היה שם טעות כתיב או משהו דומה ועכשיו האופציה שחורה ואפשר לבחור אותה והנגן מציג את הכתוביות.
לפני כן הנגן לא הציג כתוביות כלל ואי אפשר היה לבחור את האופציה היא היתה אפורה בדיוק כמו שהאופציה של ה AUDIO אפורה עכשיו
חשבתי שאותה בעייה קיימת בשדה של ה AUDIO אבל כל נסיונותי עלו בתוהו והאופציה הזו עדיין אפורה למרות שניסיתי והרצתי את הנגן כאדמיניסטרטור.
ועוד לא התחלתי לטפל בזה שאני לא מצליח לשמוע DTS מהמגבר.
מה שמתסכל אותי ברמות זה שקודם העסק עבד פיקס וכל מה שרציתי זה שהכל ינותב דרך המגבר עם חיבור ה HDMI ועכשיו אני מנוטרל לגמרי. מעצבן!!
ייסורי השידרוגים!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נו, לאט לאט נפתור את הבעיות...
DTS: פעלת על פי סעיף 13 במדריך?
כמו כן, תוודא שהרסיבר שלך לא על HDMI Passthrough, מה שגורם לו לרשת את יכולות המסך במקום להציג את היכולות שלו עצמו.
מה מוצג לך כשאתה הולך לאייקון הווליום של מערכת ההפעלה - Playback Devices/התקני השמעה - Properties/מאפיינים על HDMI - תבניות נתמכות/Supported Formats?
האם במסגרת התחתונה DTS מופיע ברשימה?
DTS: פעלת על פי סעיף 13 במדריך?
כמו כן, תוודא שהרסיבר שלך לא על HDMI Passthrough, מה שגורם לו לרשת את יכולות המסך במקום להציג את היכולות שלו עצמו.
מה מוצג לך כשאתה הולך לאייקון הווליום של מערכת ההפעלה - Playback Devices/התקני השמעה - Properties/מאפיינים על HDMI - תבניות נתמכות/Supported Formats?
האם במסגרת התחתונה DTS מופיע ברשימה?
-
molvy
- חבר במועדון HT

menny
אכן זה פתר את הבעיה!! הבעיה שבמדריך האופציה הזו לא מוזכרת ולכן לא ניסיתי אותה אבל אם הייתי קורא את הכותרת הייתי צריך להבין את זה לבד. לפעמים התשובה מתחת לאף ולא נותר לי אלא לדפוק את הראש בקיר....תודה רבה
בחוברת ההפעלה של הרסיבר אין אפשרות לקנפג את פרמטר ה HDMI Passthrough כך שאני לא יודע אם המגבר במצב הזה או לא.
לגבי הווליום של מרכת ההפעלה אכן DTS מופיע ברשימה התחתונה
כמובן שסעיף 13 שבמדריך בוצע וה SPDIF נבחר
ה DTS לא נשמע טוב. עדיין כמו סלולרי ללא קליטה
אכן זה פתר את הבעיה!! הבעיה שבמדריך האופציה הזו לא מוזכרת ולכן לא ניסיתי אותה אבל אם הייתי קורא את הכותרת הייתי צריך להבין את זה לבד. לפעמים התשובה מתחת לאף ולא נותר לי אלא לדפוק את הראש בקיר....תודה רבה
בחוברת ההפעלה של הרסיבר אין אפשרות לקנפג את פרמטר ה HDMI Passthrough כך שאני לא יודע אם המגבר במצב הזה או לא.
לגבי הווליום של מרכת ההפעלה אכן DTS מופיע ברשימה התחתונה
כמובן שסעיף 13 שבמדריך בוצע וה SPDIF נבחר
ה DTS לא נשמע טוב. עדיין כמו סלולרי ללא קליטה