רמקולים THX קליפשט איפה שומעים ? האם שווים ?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אה מה זה קליפש , שמעת על פירלס אחי זה רמקול . עזוב אותך מקליפש. כאילו אתה רציני אח שלי , שווים משהו ? אני מוכן שתקנה ותעביר לי אותם ולא חשוב מה תקנה גדולים קטנים רק העץ בלי הרמקול מה שבא לך . חנויות יש לך את זי מקס, קריזי אדי ותראה עוד חנויות איפה שכתבת אין סנטר בקטגוריה , כנס לשם חפש חנויות ותראה. רמקול אחד הטובים בעולם אבל לא כול אחד אוהב את הצליל שלו.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9043
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1352 פעמים
מה יש לו לצליל שלו ?עופרפולק כתב:אה מה זה קליפש , שמעת על פירלס אחי זה רמקול . עזוב אותך מקליפש. כאילו אתה רציני אח שלי , שווים משהו ? אני מוכן שתקנה ותעביר לי אותם ולא חשוב מה תקנה גדולים קטנים רק העץ בלי הרמקול מה שבא לך . חנויות יש לך את זי מקס, קריזי אדי ותראה עוד חנויות איפה שכתבת אין סנטר בקטגוריה , כנס לשם חפש חנויות ותראה. רמקול אחד הטובים בעולם אבל לא כול אחד אוהב את הצליל שלו....
הטוויטר שלהם צלול וחזק והבאסים שלהם מטורפים. לחלק מהאנשים יש בעייה עם ה- MID שלהם.avihuli כתב:מה יש לו לצליל שלו ?עופרפולק כתב:אה מה זה קליפש , שמעת על פירלס אחי זה רמקול . עזוב אותך מקליפש. כאילו אתה רציני אח שלי , שווים משהו ? אני מוכן שתקנה ותעביר לי אותם ולא חשוב מה תקנה גדולים קטנים רק העץ בלי הרמקול מה שבא לך . חנויות יש לך את זי מקס, קריזי אדי ותראה עוד חנויות איפה שכתבת אין סנטר בקטגוריה , כנס לשם חפש חנויות ותראה. רמקול אחד הטובים בעולם אבל לא כול אחד אוהב את הצליל שלו.......
אומרים שהוא צורם מדיי לטעמם.
לעניות דעתי מדובר בחברה הכי משתלמת לקולנוע ביתי...
הרמקולים שלהם נותנים תמורה עצומה למחיר שאתה משלם לעומת איכות הסאונד שהם מפיקים בעיקר לקולנוע ביתי.
אם אתה מחפש רמקולים שמטרתם העיקרית היא מוזיקה
אז הקליפש פחות מתאימים כי הם בומבסטיים - במקרה זה הייתי הולך על
מוניטור אודיו, B&W, Dali ועוד... לרמקולים הללו יש צלילים מפורטים יותר, נעימים יותר...
קשה להסביר במילים, כי לטעמי הקליפש (אני מדבר במקרה זה על ה- RF-82-II) נשמעים מדהים גם בסטריאו... כך שעדיף שתאזין להם לעומת רמקולים אחרים וכמובן, תבדוק איזו הגברה נשמעת הכי טוב איתם - כדי שתבחר גם את הרסיבר הנכון.
אבל אם בקולנוע ביתי עסקינן... קליפש הם, לטעמי כמובן, הרקולים הכי טובים שיש
מדובר ברמקולים עם נצילות מטורפת - הם חזקים, בעלי נוכחות, מדוייקים, מרהיבים ביופיים, עוצמתיים ופשוט מרשימים...
מקווה שעזרתי,
יותם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Onlyktm כתב:אם אתה הולך על תקציבים מכובדים, הייתי שוקל סט של ATLANTIC TECHNOLOGY....
אני רכשתי את הסראונד שלהם Atlantic Technology 8200 SR רמקול מדהים.
- Onlyktm
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אמנם הם חרגו מהתקציב שלי, ורכשתי השבוע סט אחר (בקרוב שרשור בנושא), זה אחד הרמקולים הטובים ששמעתי, בטח ובטח לק"ב.istarmini כתב:Onlyktm כתב:אם אתה הולך על תקציבים מכובדים, הייתי שוקל סט של ATLANTIC TECHNOLOGY....![]()
![]()
אני רכשתי את הסראונד שלהם Atlantic Technology 8200 SR רמקול מדהים....
מה שאר הסט שלך?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
יש פרוט בפרופיל שלי + תמונות בשרשור הראשון שמציג את מערכות החברים.Onlyktm כתב:אמנם הם חרגו מהתקציב שלי, ורכשתי השבוע סט אחר (בקרוב שרשור בנושא), זה אחד הרמקולים הטובים ששמעתי, בטח ובטח לק"ב.istarmini כתב:Onlyktm כתב:אם אתה הולך על תקציבים מכובדים, הייתי שוקל סט של ATLANTIC TECHNOLOGY....![]()
![]()
מה שאר הסט שלך?...
תקציב גבוהה
השאלה לא הכסף השאלה איכות הצליל על רסיבר חדש XL-85 שהזמנתי
אם אני ירשום סכום אנשים ידבקו לכסף ולא לאיכות
וזאת הטעות
למה יש רמקולים שעולים 20K וגרועים לי ויש שעולים פחות ושווים
ושב השאלה איפה רואים רמקולים THX , היבואן מוכר אין לו בתצוגה
השאלה לא הכסף השאלה איכות הצליל על רסיבר חדש XL-85 שהזמנתי
אם אני ירשום סכום אנשים ידבקו לכסף ולא לאיכות
וזאת הטעות
למה יש רמקולים שעולים 20K וגרועים לי ויש שעולים פחות ושווים
ושב השאלה איפה רואים רמקולים THX , היבואן מוכר אין לו בתצוגה
ציינתי שהם מדהימיםOnlyktm כתב:אמנם הם חרגו מהתקציב שלי, ורכשתי השבוע סט אחר (בקרוב שרשור בנושא), זה אחד הרמקולים הטובים ששמעתי, בטח ובטח לק"ב.istarmini כתב:Onlyktm כתב:אם אתה הולך על תקציבים מכובדים, הייתי שוקל סט של ATLANTIC TECHNOLOGY....![]()
![]()
מה שאר הסט שלך?...
מה מדהים ?
למה מדהימים
אנא תדליק אותו שנבין למה , איפה שומעים