התנתקות מ- YES בעקבות איכות שידורי HD
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ומה למחרת ההתנתקות ?
יש אלטרנטיבה ?
סטרימר / HOT / הימנעות מצפייה ?
יש אלטרנטיבה ?
סטרימר / HOT / הימנעות מצפייה ?
קיימת האפשרות של לווין פרטי עלות כוללת לממיר HD "פשוט" עם כרטיס מנוי לאחת החבילות שואוטיים/נובה/סקאיי איטליה/אל גזירה ספורטס/אבו דאבי ספורטס וכו'.
צלחת לווין 1.2 מטר כולל סטנד יעלה 550 שקל.
ממיר HD פשוט יעלה כ1400 שקל.
כרטיס מנוי לחבילה [ספורטס אל ג'זירה] יעלה כ-500 שקל.
כבלים יש כבר בקירות אז חסכנו את הכבילה בתוך הבית מה שצריך זה להוריד כבל מהגג לארון תקשורת שנמצא בדירה.
יש כמויות אדירות של סרטונים באנגלית איך להתקין צלחת לווין.
לדוגמא:
צלחת לווין 1.2 מטר כולל סטנד יעלה 550 שקל.
ממיר HD פשוט יעלה כ1400 שקל.
כרטיס מנוי לחבילה [ספורטס אל ג'זירה] יעלה כ-500 שקל.
כבלים יש כבר בקירות אז חסכנו את הכבילה בתוך הבית מה שצריך זה להוריד כבל מהגג לארון תקשורת שנמצא בדירה.
יש כמויות אדירות של סרטונים באנגלית איך להתקין צלחת לווין.
לדוגמא:
נימרוד,
עד כמה שאני יודע חברת Yes לא מורידה את צלחת הלווין מגג הלקוחות שמתנתקים,
ואף לא מנתקת את התשתית בביתם.
אומנם יש וויכוח על כמה זה חוקי, אבל מבחינה טכנית אפשר להשתמש בצלחת הקיימת על הגג , וסה"כ להוסיף LNB ללווין הרצוי.
לגבי הממירים , יש זולים יותר מ1400 ש"ח ויש אופצייה לקנות כרטיס לוויני למחשב (עוד יותר זול).
sarbel , אם זה הכיוון שלך , תפנה לפורום הלווין הישראלי (Google It.)
עד כמה שאני יודע חברת Yes לא מורידה את צלחת הלווין מגג הלקוחות שמתנתקים,
ואף לא מנתקת את התשתית בביתם.
אומנם יש וויכוח על כמה זה חוקי, אבל מבחינה טכנית אפשר להשתמש בצלחת הקיימת על הגג , וסה"כ להוסיף LNB ללווין הרצוי.
לגבי הממירים , יש זולים יותר מ1400 ש"ח ויש אופצייה לקנות כרטיס לוויני למחשב (עוד יותר זול).
sarbel , אם זה הכיוון שלך , תפנה לפורום הלווין הישראלי (Google It.)
בנושא הממירים כיום לא מומלץ באופן די גורף לקנות ממיר SD, מאחר וכבר לא שווה, רוב השידורים כבר מועברים בתקן של HD. גם ערוצי הסדרות/סרטים של MBC בדרך לעבור לשיטת אבחנה גבוהה.
כרטיס לווין למחשב אני לא יודע עד כמה לאנשים יש בבתים HTPC. אז אי אפשר להמליץ על כזה דבר לאנשים "רגילים".
כרטיס לווין למחשב אני לא יודע עד כמה לאנשים יש בבתים HTPC. אז אי אפשר להמליץ על כזה דבר לאנשים "רגילים".
מסכים איתך לגבי הHD , כנראה שהסתכלתי על ממיר שלא תומך בHD.
לגבי הכרטיס הלוויני , המון אנשים כחלק מהליך התנתקות מחברת הלווין / הכבלים , קונים סטרימר או HTPC ,
אז על הדרך אני ממליץ גם על זה..
כמובן שממיר ייעודי יהיה נוח יותר.. (לינוקס כמובן).
לגבי הכרטיס הלוויני , המון אנשים כחלק מהליך התנתקות מחברת הלווין / הכבלים , קונים סטרימר או HTPC ,
אז על הדרך אני ממליץ גם על זה..
כמובן שממיר ייעודי יהיה נוח יותר.. (לינוקס כמובן).
ה-HD בהוט מצויין? כנראה שהצליחו להרגיל אותנו לאיכות שלהם...
הוא אמנם הרבה יותר טוב מהממוצע ב-YES, אבל יש שניים-שלושה ערוצים שם שמשדרים HD סביר וזהו, השאר אותו טרפה...
ראיתי לא מזמן את ה-HD שמשודר בחלק מהערוצים הלוויניים, לזה קוראים HD מצויין.
הוא אמנם הרבה יותר טוב מהממוצע ב-YES, אבל יש שניים-שלושה ערוצים שם שמשדרים HD סביר וזהו, השאר אותו טרפה...
ראיתי לא מזמן את ה-HD שמשודר בחלק מהערוצים הלוויניים, לזה קוראים HD מצויין.
תודה לכל המגיבים
הכיוון שלי שכפי שציינתי הוא צלחת לווין פרטית עם תמיכה ב- HD וממיר מקליט (בדומה למקס) לפי פירסומים באינטרנט העלות הוא בסביבות ה- 1300ש"ח כולל התקנה לממיר רגיל. (יתכן שארכוש ממיר HD בחו"ל, המירים בארץ גבוהים מידי).
יש לי גם HTPC כך שאני יכול להיות "מכוסה" לא רע וכשעידן פלוס אכן יורחב בעתיד הקרוב ל-18 ערוצים אז הרווח גדול יותר.
בררתי הבוקר עם YES ומסתבר שהחל מנובמבר קנסות היציאה ללקוחות קיימים נחתכים משמעותית (8% מסך החדשים שנשארו על לסוף החוזה). בחישוב פשוט יוצא לי לשלם קנס של 250 ש"ח.
הגיע הזמן ש-YES יבינו שיש גבול לזלזול בצרכנים עם איכות שידור מתחת לסטנדרט בעולם ומחירים מופקעים! אני אומר להם שלום!
"צדק חברתי" כבר אמרנו?
הכיוון שלי שכפי שציינתי הוא צלחת לווין פרטית עם תמיכה ב- HD וממיר מקליט (בדומה למקס) לפי פירסומים באינטרנט העלות הוא בסביבות ה- 1300ש"ח כולל התקנה לממיר רגיל. (יתכן שארכוש ממיר HD בחו"ל, המירים בארץ גבוהים מידי).
יש לי גם HTPC כך שאני יכול להיות "מכוסה" לא רע וכשעידן פלוס אכן יורחב בעתיד הקרוב ל-18 ערוצים אז הרווח גדול יותר.
בררתי הבוקר עם YES ומסתבר שהחל מנובמבר קנסות היציאה ללקוחות קיימים נחתכים משמעותית (8% מסך החדשים שנשארו על לסוף החוזה). בחישוב פשוט יוצא לי לשלם קנס של 250 ש"ח.
הגיע הזמן ש-YES יבינו שיש גבול לזלזול בצרכנים עם איכות שידור מתחת לסטנדרט בעולם ומחירים מופקעים! אני אומר להם שלום!
"צדק חברתי" כבר אמרנו?
נערך לאחרונה על ידי sarbel ב 21/08/2011 11:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
צלחת לוויין פרטית אכן תיתן את המענה הטוב ביותר מבחינת איכות השידורים.
רק קח בחשבון שהרבה מאוד מהערוצים חסומים, ויש צורך בכרטיס או שיתוף.. אני גם מתחיל לבחון את העניין. זה כנראה משתלם פעמיים - גם כלכלית וגם מבחינת התוכן.
רק קח בחשבון שהרבה מאוד מהערוצים חסומים, ויש צורך בכרטיס או שיתוף.. אני גם מתחיל לבחון את העניין. זה כנראה משתלם פעמיים - גם כלכלית וגם מבחינת התוכן.
תן לי הקרדיט ולא רק לי בפורום שאומרים לך רואים מצוין ,זה מצוין ,אתה מוזמן להגיע ל BIG BOX בצומת ביל"וקרמריקה כתב:ה-HD בהוט מצויין? כנראה שהצליחו להרגיל אותנו לאיכות שלהם...
ראיתי לא מזמן את ה-HD שמשודר בחלק מהערוצים הלוויניים, לזה קוראים HD מצויין....
להביט ב LCD\LED של סמסונג ולראות עולם נהדר ולא אצל מכר או שכן .
הסיבה להתנקות אצלי היא תוכן מרובה ,לא צריך כל הרבה ערוצים מיותרים שעלותם היא מחצית מדמי המנוי
ואני בטוח .