עזרה עם המושג 3d ready

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
VY17206 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברי הפורום היקרים שלום רב,
רכשתי את המקרן הבא Acer 3D READY DLP PROJECTOR HDTV 1080P
הדגם הוא: X1261P DLP Projector
לפי מיטב הבנתי המקרן תומך בשידורי תלת מימד
השאלה איך אני ממש את האופציה
לאחר חיפושים רבים ו"חפירות" ברשת הבנתי שיש מספר אפשרויות:
1. דרך המחשב עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה שנדמה לי קוראים לה "סטריאוסקופ"
2.דרך רכישת Optoma BG-3DXL DLP Projector Adapter.
לאחר כל החיפושים פשוט הלכתי לאיבוד 8O

אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי ולכוון אותי אני לא כלכך בטוח מה מתאים למקרן שלי ובמה עלי להשתמש בכדי
לממש את אפשרות 3d ready שקיימת במקרן

בנוסף האם לאחר מימוש האופציה ניתן לראות סרטים בפורמט 3d או שניתן גם להמיר סרטים בכדי לראותם ב3d?

תודה מראש...

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6603
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

VY17206,

ברוך הבא. החפירות שלך ברשת נכונות. מקרן 3D READY מצריך מחשב HTPC וכרטיס מסך יעודי או קניית מתאם של אופטומה - ה 3DXL שביקורות שלו תעלה בקרוב באתר. מניסיון, המתאם הזה מאוד נוח ומומלץ. לאחר חיבור מתאם כזה תוכל לראות סרט 3D בכל הפורמטים החדשים של HDMI 1.4 וכמובן Side by Side

VY17206 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על העזרה.
המקרן שברשותי ללא כניסת hdmi
לפי מיטב הבנתי המוצר 3d-xl מחייב כניסת hdmi

זה מה שקראתי באחד האתרים לאחר חפירות ברשת:
http://www.3dmovielist.com/projectors.html
(*4: It has been found that 'some' 3D-Ready projectors with VGA-only inputs can be used to view Blu-ray 3D discs (or PS3 3D) - ordinarily only 3D projectors with a HDMI input can be used. It has been found that a HDMI to VGA converter box can be used in combination with the Optoma 3DXL to format convert the HDMI1.4a signal to frame-sequential VGA which should be compatible with a wide range of VGA-only 3D-Ready projectors. At this stage this configuration has only been tested with the Acer X1230PK projector, however it is possible it will work with other VGA-only 3D-Ready projectors. The precise combination of equipment is: (1) Panasonic BDT110 3D Bluray player, (2) HDMI High Speed cable, (3) Optoma 3DXL, (4) HDMI High Speed cable, (5) HDMI to VGA converter ("HDMI Converter"), (6) VGA Cable, (7) Projector (Acer X1230PK), (6a) 3.5mm stereo audio, (7a) Stereo sound bar. (Thanks to thirty3baboons). If you find this technique works with another VGA-only 3D-Ready projector, please let us know.)

האם מתאם hdmi to vga יעשה את העבודה??? :idea:
שאלה נוספת האם אני חייב נגן בלוריי להציג סרטי 3d האם ps3 זה מספיק??
והאם ניתן לדוגמא לראות סרט 3d דרך מחשב כונן קשיח וכו' ולא דרך נגן בלוריי??
תודה מראש...

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”