עקב מבנה סלון בעייתי, אני נאלץ לתמרן את הרמקולים בין שני מיקומים שונים. אחד מתאים לצפיה במסך, ואחד לשמיעה אופטימלית של מוסיקה. כדי לחסוך לעצמי עבודה בהחלפת חיבורים, אני שוקל לחבר במקביל שני כבלים קבועים לרסיבר. בכל שלב, רק אחד מהם יהיה בשימוש, ולשני לא יהיה מוחבר רמקול. זה עובד. השאלה, אם אני עושה נזק, או פוגע באיכות בגלל ענייני התנגדות וכו'. אני יודע שזה נשמע קצת עקום, אבל האופציה השניה היא להזיז את המזנון ולהחליף כל פעם את חיבורי הרמקולים אל הרסיבר, וזה פחות כייף. מספיק להזיז את הרמקולים.
אם האינפורמציה רלוונטית, מדובר ברמקולים רצפתיים רציניים, ורסיבר בהתאם, ולא במערכת מיני.
תודה
חיבור כבל רמקול כפול לרסיבר
-
barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
-
barako2012
-
- חבר פעיל

וואו. התלהבתי. (מצטער אני אני נשמע מעט בור, אבל משום מה לא הכרתי קופסאות ניתוב ביתיות לרמקולים שנכנסות לקיר). יש לך גם מושג איפה מוצאים כאלה דברים, ובאילו סוגי חיבורים משתמשים?
נכון להיום, עם כל הכבוד לרמקולים ששווים עשרת אלפים שקל, החיווט שלהם מחובר עם תפסנים רגילים. כבל חשוף, ופקק מתברג שננעל עליו.
מהתמונה,
נכון להיום, עם כל הכבוד לרמקולים ששווים עשרת אלפים שקל, החיווט שלהם מחובר עם תפסנים רגילים. כבל חשוף, ופקק מתברג שננעל עליו.
מהתמונה,
-
barako2012
-
- חבר פעיל

http://www.amazon.com/GLS-Audio-Binding ... pd_sim_e_4
מצאתי את זה באמזון. יש סרט שאין דברים כאלה בארץ? או שסתם לא ידעתי איפה לחפש???
מצאתי את זה באמזון. יש סרט שאין דברים כאלה בארץ? או שסתם לא ידעתי איפה לחפש???