לא מצליח לשתף קבצי מחשב על טלויזיה samsung d5000
שלום ! מישהו יכול לעזור לי בשיתוף קבצים של המחשב על טלויזיה samsung d5000 בשיטת AllShare. המחשב והטלויזיה מחוברים לראוטר EDIMAX. התקנתי על המחשב את התוכנה AllShare אבל התוכנה לא רואה את הטלויזיה בתור נגן. אני צריך לעשות משהו נוסף ? תודה .
תודה ! התקנתי את התוכנה, הוספתי את הטלויזיה בתור renderer device על ידי כתובת 192.168.2.104 שהטלויזיה קיבלה מהראוטר. בלשונית library הוספתי תיקיות שאני רוצה לשתף. הטלויזיה מזהה ש serviio מתחבר אליה אבל לא מראה את התוכן של התיקיות מהמחשב אלא תיקיות ריקות. מה הביעה כאן ?
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
נראה שההשרות הותקן בהצלחה. כמה דברים לבדיקה:
1. חיבור תקין: כל זמן שהמחשב דולק ושרות serviio מופעל בו (כברירת מחדל) הטלוויזיה אמורה לזהות את השרות כאפשרות צפייה בבחירתsource
2. וודא שהספרייה עם הסרטים מאפשרת שיתוף מלא על ידי share רגיל של MSFT ( מקש ימני, מאפיינים..)
3. תתחיל בסרט אחד , למשל בפורמט mkv בתוך ספריה . אפשר להוסיף SRT באנגלית.
4. לשרות שנצפה בטלוויזיה יש הרבה שיטות מיון , כמו XBMC. כדאי להתחיל בבחירת FOLDERS על מנת להוביל לקובץ הספציפי.
בהצלחה ודווח תוצאות
1. חיבור תקין: כל זמן שהמחשב דולק ושרות serviio מופעל בו (כברירת מחדל) הטלוויזיה אמורה לזהות את השרות כאפשרות צפייה בבחירתsource
2. וודא שהספרייה עם הסרטים מאפשרת שיתוף מלא על ידי share רגיל של MSFT ( מקש ימני, מאפיינים..)
3. תתחיל בסרט אחד , למשל בפורמט mkv בתוך ספריה . אפשר להוסיף SRT באנגלית.
4. לשרות שנצפה בטלוויזיה יש הרבה שיטות מיון , כמו XBMC. כדאי להתחיל בבחירת FOLDERS על מנת להוביל לקובץ הספציפי.
בהצלחה ודווח תוצאות