פלזמה 50" של סמסונג (PS50C450) ב-3870, לקנות או לברוח?
פורסם באחד מאתרי הדילים, ניתן לרכוש את הטלוויזיה בגודל 42" ב-2670 (שוקל לרכוש לחדר) ו-50" ב3870, שוקל לרכוש לסלון.
בסה"כ אני מחפש להשקיע על טלוויזיה לסלון ולחדר לא יותר מ-7500 ש"ח.
נראה שכל אתרי הביקורות "מהללים" את הדגם, ולא מדובר בייבוא מקביל אלא באספקה ישירה מסמליין.
אני מבין שזה דגם מ-2010, אבל למי אכפת? הדבר היחידי שמפריע לי שהמסך הוא HD Ready.
בכללי אני לא מאמין בלרכוש טלוויזיה בלי לראות אותה קודם, היא לא נמכרת ביותר מדי חנויות (קומבינה על המחיר?) ככה שאין יותר מדי אופציות.
מה דעתכם? מה הייתם עושים? (ד"א, היא נמכרת באמזון UK ב-1200 אירו וקיבלה שם אחלה reviews)
תודה!
בסה"כ אני מחפש להשקיע על טלוויזיה לסלון ולחדר לא יותר מ-7500 ש"ח.
נראה שכל אתרי הביקורות "מהללים" את הדגם, ולא מדובר בייבוא מקביל אלא באספקה ישירה מסמליין.
אני מבין שזה דגם מ-2010, אבל למי אכפת? הדבר היחידי שמפריע לי שהמסך הוא HD Ready.
בכללי אני לא מאמין בלרכוש טלוויזיה בלי לראות אותה קודם, היא לא נמכרת ביותר מדי חנויות (קומבינה על המחיר?) ככה שאין יותר מדי אופציות.
מה דעתכם? מה הייתם עושים? (ד"א, היא נמכרת באמזון UK ב-1200 אירו וקיבלה שם אחלה reviews)
תודה!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה מחיר יקר לדגם שעבר זמנו.
לך על 51D490....קצת יותר יקרה אבל איכותית יותר (בייחוד ב HD) וכוללת תלת מימד +1 אינטש בונוס.
כנ"ל לחדר שינה, 43D490.
שתייהן ביחד לא צריך לעבור את ה 8,500 ש"ח.
השידרוג ב"חבילה" בפירוש שווה מאמץ של עוד 1,000 ש"ח מתקציבך.
לך על 51D490....קצת יותר יקרה אבל איכותית יותר (בייחוד ב HD) וכוללת תלת מימד +1 אינטש בונוס.
כנ"ל לחדר שינה, 43D490.
שתייהן ביחד לא צריך לעבור את ה 8,500 ש"ח.
השידרוג ב"חבילה" בפירוש שווה מאמץ של עוד 1,000 ש"ח מתקציבך.
אם אני כבר משדרג את המסך, לא כדאי לא להתפשר על הרזולוציה? 768 זו בכל זאת רזולוציה נמוכה למסך כזה.
3D פחות מושך אותי, אני מעדיף שהתוספת במחיר תבוא לטובת איכות המסך ולפחות לדברים שלא אשתמש בהם.
בכללי, איך הפאנלים של סמסונג? יש לכם אולי כתבה טובה על ההבדלים בין פלזמה ו-LCD? אני מנסה להוכיח שפלזמות לא פחות טובות מ-LCD ובמקרים מסויימים מתעלות על LCD\LED.
3D פחות מושך אותי, אני מעדיף שהתוספת במחיר תבוא לטובת איכות המסך ולפחות לדברים שלא אשתמש בהם.
בכללי, איך הפאנלים של סמסונג? יש לכם אולי כתבה טובה על ההבדלים בין פלזמה ו-LCD? אני מנסה להוכיח שפלזמות לא פחות טובות מ-LCD ובמקרים מסויימים מתעלות על LCD\LED.
עזוב אותך ממספרים וטכנולוגיות. תן לעיניים שלך לשפוט.. אולי זה קצת יעזור:
http://www.hometheater.co.il/vt147622.ס ... ושם-ראשוני
http://www.hometheater.co.il/vt147622.ס ... ושם-ראשוני
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא נתקלתי מעולם במסך LCD במחיר זהה לפלאזמה שנתן איכות תמונה טובה יותר ממנה.Moshe1010 כתב:אם אני כבר משדרג את המסך, לא כדאי לא להתפשר על הרזולוציה? 768 זו בכל זאת רזולוציה נמוכה למסך כזה.
בכללי, איך הפאנלים של סמסונג? יש לכם אולי כתבה טובה על ההבדלים בין פלזמה ו-LCD? אני מנסה להוכיח שפלזמות לא פחות טובות מ-LCD ובמקרים מסויימים מתעלות על LCD\LED....
במדד איכות לשקל, אין מתחרה לפלאזמה.