האם גם לharmony one יש את "מחלת המקשים" כמו ל880?
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
ברשותי ה880, כבר כמעט 3-4 שנים. השלט סובל מ"מחלת המקשים" (פשוט קשה מאוד ללחוץ עליהם), הנ"ל קרה בדיוק לאחר שנתיים (בעצם לאחר תום האחריות). לאחרונה זה הפך בלתי נסבל ולצערי התחלתי לחזור להשתמש בשלט של ייס במקביל להרמוני.
חשבתי על להחליף שלט להרמוני one אבל לא בא לי שגם לו לאחר שנתיים פתאום המקשים יפסיקו לעבוד.
אשמח לחוות דעתכם בנושא.
ברשותי ה880, כבר כמעט 3-4 שנים. השלט סובל מ"מחלת המקשים" (פשוט קשה מאוד ללחוץ עליהם), הנ"ל קרה בדיוק לאחר שנתיים (בעצם לאחר תום האחריות). לאחרונה זה הפך בלתי נסבל ולצערי התחלתי לחזור להשתמש בשלט של ייס במקביל להרמוני.
חשבתי על להחליף שלט להרמוני one אבל לא בא לי שגם לו לאחר שנתיים פתאום המקשים יפסיקו לעבוד.
אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה. דיברתי לא על תפקודי המקשים אלא על "מחלת המקשים". מחלה נוראית, שבה לאחר שנתיים המקשים פשוט מפסיקים להגיב ללחיצות סטנדרטיות, ואז צריך ללחוץ על השלו כל כך חזק שאני מפחד שהוא ישבר לי.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש את השלט חודש ..כך שעדיין אין בעיות..יחד עם זאת ללוגיטק יש שירות מעולה תפנה אליהם היו מקרים שהם שלחו שלט חדש עם 50 אחוז הנחה ...
חבל שלא פנית אליהם ממש כשהבעיה התחילה אבל עדיין לא מאוחר
בהצלחה
בהצלחה
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

לצערי זה קרה בדיוק לאחר תום האחריות. פניתי אליהם (קניתי את השלט בחו"ל) אבל באמת היה מאוחר מידי.kiko11 כתב:לי יש את השלט חודש ..כך שעדיין אין בעיות..יחד עם זאת ללוגיטק יש שירות מעולה תפנה אליהם היו מקרים שהם שלחו שלט חדש עם 50 אחוז הנחה ...
בהצלחה...
יש לי הרמוני 1 כבר שלוש שנים כמעט. אחרי שנתיים הלך כפתור אחד (ולא עוזר ללחוץ חזק, פשוט לא מגיב). חייתי עם זה בסדר תקופה מסויימת עד שנשברתי וקניתי עוד אחד חדש ב-50% הנחה, שכפי שצויין לוג'יטק מציעים לכל מי שיש לו תקלת חומרה (וזאת כיוון שהם לא מתקנים שלטים)
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יש לי את ה 525 וגם לו יש מחלת מקשים. אחד המקשם של האקטיויטי והכפתור להנמכת הווליום כבר לא עובד, אישתי רוצה להרוג אותי.
בעבר פניתי ללוגיטק הציעו לי 50 אחוז לקניה באתר שלהם, אבל הם לא מבצעים שליחה לישראל,
ירדתי מזה.
בעבר פניתי ללוגיטק הציעו לי 50 אחוז לקניה באתר שלהם, אבל הם לא מבצעים שליחה לישראל,
ירדתי מזה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לי יש את ה ONE, לאחר כשנה רק מקשי הווליום לא הגיבו , שלחתי שאלה ללוגי'טק מה עושים והם ענו לי בחבילה נחמדה עם שלט חדש 
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

shurvitz כתב:יש לי הרמוני 1 כבר שלוש שנים כמעט. אחרי שנתיים הלך כפתור אחד (ולא עוזר ללחוץ חזק, פשוט לא מגיב). חייתי עם זה בסדר תקופה מסויימת עד שנשברתי וקניתי עוד אחד חדש ב-50% הנחה, שכפי שצויין לוג'יטק מציעים לכל מי שיש לו תקלת חומרה (וזאת כיוון שהם לא מתקנים שלטים)...
לתערי שפניתי אליהם כבר נגמרה לי האחריות ולכן לא החליפו לי את השלט.
אני אזמין חדש וברגע שיש לי טיפונת של בעיית מקשים ישר אפנה אליהם.