על הקשר שבין חובבי טכנולוגיה וחובבי נהיגה ורכבים לא צריך הרבה להרחיב, אז לטובת אותם חברי HT Israel אשר חובבי נהיגה, יצרנו שת"פ מיוחד עם הפרוייקט המוטורי הגדול ביותר שנעשה אי פעם בישראל - Formula Israel. לפרטים היכנסו.

למיטב הבנתי לא מדובר כאן על מירוץ רשמי של פורמולה רנו אלה על דגם המכונית - פורמולה רנו 2 שממנה יגיעו לארץ 10 יחידות לצורך קיום המירוץ באילת .nir11 כתב:לבועז המאירי יש אמנם קשר ארוך לספורט המוטורי בארץ, אבל אני נשאר מאוד סקפטי.
קשה לי להאמין שניראה באילת מרוץ של מכוניות פורמולה רנו.
מרוץ כזה דורש תקני בטיחות שכדוגמתם טרם נראו בארץ.
מעבר לכך, השם הזה "פורמולה ישראל" מאוד מאוד חובבני בעיני.
אין דבר כזה "מרוצי פורמולה". זה נסיון לפנות לבורים שיש כאן ולדבר איתם בגובה העיניים.
יש פורמולה 1, ועוד קטגוריות אחרות, אבל אין בעולם מושג של "מרוצי פורמולה".
אני מניח שהכוונה היא למה שנקרא מרוצי single seaters, אבל את זה אף אחד לא היה מבין כאן.
מעבר לכך,אני מעריך שהסיכויים לכך שמרוץ פורמולה רנו יתרחש בישראל- נמוכים מאוד.
הפעם האחרונה שניסו לעשות משהו טיפה דומה היה כשחברת רדבול רצתה להביא מכונית פורמולה אחת ולעשות demonstartion run בשדרות רוק"ח. הארוע בוטל לבסוף בגלל משטרת ישראל. ניסו להעביר אותו לחיפה, אבל גם זה נפל.
אני אשמח מאוד אם יהיה מרוץ מכוניות מסלול בישראל, אבל אני בספק....
הפקה מצהירה ומתחייבת לעשות כמיטב יכולתה לצורך הבטחת הוצאתו לפועל של האירוע המוטורי אשר עתיד להתקיים במהלך דצמבר 2011 ואולם נכון למועד פרסומו של תקנון זה, אין באפשרותה של ההפקה להתחייב על קיומו בפועל של האירוע האמור אשר הינו ראשוני וחדשני בישראל וכפוף לאישורם ותמיכתם של גופים נוספים....