הכוונה לרמקולים קטנים לנישה קטנה וקרובה למאזין
שלום,
סוף כל סוף יש לי פינת עבודה. הפינה מורכבת מנישה, שבה שולחן לרוחב הנישה (בערך 170 ס"מ) בעומק של בערך 80 ס"מ. מעל השולחן, בגובה של 70 ס"מ יש ארון בולט מאוד. קרי, נוצרת "תיבה" מעל השולחן שגודלה 170 על 80 על 70. בתיבה הזו יש את המחשב, מסך וכד'.
עכשיו, אני רוצה למקם שם רמקולים מתאימים. המערכת תורכב כך:
1. הגברה - cyrus1 שקיבלתי פעם במתנה (אחרי שאגמור לריב עם האישה "למה לשים משהוא שנראה כמו קופסת נעליים על השולחן?!)
2. מקור - מן הסתם גם ה LAPTOP שלי או נגן CD
להבנתי, הרמקוים יהיו מאוד מאוד קרובים לאזן שלי, לא יצרו צורה של משולש שווה צלעות (האם זה משנה?) ועם פוטנציאל גבוהה להדהוד בתוך המקום. אני משער גם שהרמקולים יצטרכו להיות קרובים לקיר. רק צריך לזכור שהחלל קטן מאוד ואני לא יכול להרשות לעצמי רמקולים "גדולים" יחסית. אני עובד בעמדה המון וחשובה לי איכות הצליל.
מה לחפש? אני לא מפחד גם מ DIY כי יש לי גישה לנגריה מצויידת.
אשמח לכל טיפ,
תודה
סוף כל סוף יש לי פינת עבודה. הפינה מורכבת מנישה, שבה שולחן לרוחב הנישה (בערך 170 ס"מ) בעומק של בערך 80 ס"מ. מעל השולחן, בגובה של 70 ס"מ יש ארון בולט מאוד. קרי, נוצרת "תיבה" מעל השולחן שגודלה 170 על 80 על 70. בתיבה הזו יש את המחשב, מסך וכד'.
עכשיו, אני רוצה למקם שם רמקולים מתאימים. המערכת תורכב כך:
1. הגברה - cyrus1 שקיבלתי פעם במתנה (אחרי שאגמור לריב עם האישה "למה לשים משהוא שנראה כמו קופסת נעליים על השולחן?!)
2. מקור - מן הסתם גם ה LAPTOP שלי או נגן CD
להבנתי, הרמקוים יהיו מאוד מאוד קרובים לאזן שלי, לא יצרו צורה של משולש שווה צלעות (האם זה משנה?) ועם פוטנציאל גבוהה להדהוד בתוך המקום. אני משער גם שהרמקולים יצטרכו להיות קרובים לקיר. רק צריך לזכור שהחלל קטן מאוד ואני לא יכול להרשות לעצמי רמקולים "גדולים" יחסית. אני עובד בעמדה המון וחשובה לי איכות הצליל.
מה לחפש? אני לא מפחד גם מ DIY כי יש לי גישה לנגריה מצויידת.
אשמח לכל טיפ,
תודה
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724682
תחבר את אלו ללפטופ.
לא תופסים הרבה מקום וסאונד נהדר לרמקולים למחיר הזה .
רמקולים מפתיעים לגמרי.
ותוכל גם לשים את המגבר בארון כי הם מוגברים.
אז בכלל תהייה שמחה בבית.

תחבר את אלו ללפטופ.
לא תופסים הרבה מקום וסאונד נהדר לרמקולים למחיר הזה .
רמקולים מפתיעים לגמרי.
ותוכל גם לשים את המגבר בארון כי הם מוגברים.
אז בכלל תהייה שמחה בבית.
שלום ביית יהיה, אבל...
קודם כל - ממש תודה!
אכן, שלום ביית זה נחמד מאוד!
הנקודה היא שחיברתי פעם את ה CYRUS הנדון לרמקולים שלי בסלון ונפלתי מהצליל! אז נשמע לי קצת בזבוז לשים אותו בארון, לא?
כלומר, אני משער שאם אקנה רמקולים קטנים, יש לי סיכוי רב יותר להגיע לצליל מוצלח יותר לאזני.
האם אני טועה?
אכן, שלום ביית זה נחמד מאוד!
הנקודה היא שחיברתי פעם את ה CYRUS הנדון לרמקולים שלי בסלון ונפלתי מהצליל! אז נשמע לי קצת בזבוז לשים אותו בארון, לא?
כלומר, אני משער שאם אקנה רמקולים קטנים, יש לי סיכוי רב יותר להגיע לצליל מוצלח יותר לאזני.
האם אני טועה?
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני לא מכיר את המגבר המדובר אבל גיגלתי קצת והבנתי שהוא עולה או עלה בסביבות 100$ ולכן הסקתי שהוא לא מטורף.
בכל מקרה הרמקולים שהצעתי הם זולים יחסית ומצויינים . כבדים מאוד . ומוגברים.
לגבי התאמה טובה של רמקולים למגבר הספציפי יש כאן מומחים גדולים ממני....
בכל מקרה הרמקולים שהצעתי הם זולים יחסית ומצויינים . כבדים מאוד . ומוגברים.
לגבי התאמה טובה של רמקולים למגבר הספציפי יש כאן מומחים גדולים ממני....
זה אולי עניין של טעם, אבל...
זה אולי עניין של טעם, אבל אישית, - וזה מאוד סובייקטיבי כמובן - אבל מוזר לי מאוד שרמקולים + סאב + מגבר פנימי באלף ש"ח יצליחו להתחרות על אזני בסיירוס ורמקולים איכותיים באלף שקלים בערך.
ובכל זאת, האם יש למישהו המלצה על רמקולים קטנים במידות שיתאימו כאן?
תודה!
ובכל זאת, האם יש למישהו המלצה על רמקולים קטנים במידות שיתאימו כאן?
תודה!