Wwe
-
danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
לאחר שיצא לי לראות כמה דקות של האבקות מזוייפת אני לא מצליח להבין למה אנשים מעריצים את הסדרה הזאת,אין האבקות אמיתית חוץ מזה? אנשים עיוורים? איפה ההנאה בלראות את המכות המבוימות האלה, ומה שמצחיק זה שהכל נעשה בצורה גרועה
כשאתה רואה סרט אתה נהנה?danielobreja כתב:לאחר שיצא לי לראות כמה דקות של האבקות מזוייפת אני לא מצליח להבין למה אנשים מעריצים את הסדרה הזאת,אין האבקות אמיתית חוץ מזה? אנשים עיוורים? איפה ההנאה בלראות את המכות המבוימות האלה, ומה שמצחיק זה שהכל נעשה בצורה גרועה...
כשאתה הולך להצגה אתה נהנה?
הכל מבויים שם, הכל כתוב מראש.
אתה לא שואל מה מהנה בזה עם זה מבויים וכתוב מראש...
היאבקות WWE זה אותו דבר.
זאת היאבקות בידורית עם טקסטים, ועם תסריט ועם הכול.
וגם פה אנשים נהנים כמו שאתה נהנה בסרט.
-
danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
ממש לא נכון
שאתה רואה סרט אתה יודע שיש שם שחקנים
שאתה בא לראות האבקות אתה לא בא לראות משחק אתה בא לראות מכות
שאתה בא לראות האבקות אתה לא בא לראות משחק אתה בא לראות מכות
how you doin ?
נו ו ?danielobreja כתב:ממש לא נכון
שאתה בא לראות האבקות אתה לא בא לראות משחק אתה בא לראות מכות...
אתה רואה מכות, קפיצות כסאות ושולחנות בראש ולפעמים גם מוות (מוות אמיתי בזירה ).
והכל בכרטיס אחד.
מה שכן מי שמת בזירה זה לא מתוכנן זה תאונת עבודה.
http://he.wikipedia.org/wiki/WWE
עסקי ה-WWE ממוקדים בעיקר בהיאבקות מקצועית, שהיא ספורט אמיתי אשר התוצאות נקבעות בניצחונות של מתאבקים ואמנות במה המשלבת היאבקות ואמנויות לחימה שונות עם תיאטרון. המופעים אינם ספורט במובן הרגיל של המילה אלא מעין סוג של טלנובלה או אופרת סבון בעלת תסריט לפיו מתאבקים הם "רשעים" או "גיבורים" והם מפתחים "יריבויות" וכן הלאה. במסגרת העלילה המתאבקים מתמודדים בדרך בכלל תוך שימוש בשם במה, על תוארי אליפויות שונים וכך נוצר רושם מוטעה שמדובר באירוע ספורטיבי.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
danielobreja, שלא תטעה - הם עדיין חוטפים, הרבה פחות ממה שזה נראה אבל עדיין.
אני עוקב אחרי זה. אלוהים יודע למה, אני מודע לכל מה שנכתב.
אני כן יכול להעיד שלאחרונה נעשה שינוי קטן בדמות בחור בשם CM PUNK שמדבר מעבר לטקסטים שנרשמים לו. זה מתבטא בהמון עידודים, טוקבקים באינטרנט ובעיקר באחוזי צפייה.
הם אכן עושים משהו נכון כי יש לזה צופים.
אני עוקב אחרי זה. אלוהים יודע למה, אני מודע לכל מה שנכתב.
אני כן יכול להעיד שלאחרונה נעשה שינוי קטן בדמות בחור בשם CM PUNK שמדבר מעבר לטקסטים שנרשמים לו. זה מתבטא בהמון עידודים, טוקבקים באינטרנט ובעיקר באחוזי צפייה.
הם אכן עושים משהו נכון כי יש לזה צופים.
Vocare Ad Regnum
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35092
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
החבר'ה של WWE מוצפים סטרואידים ושאר סמים למינהם, הסיבה העיקרית היא זה שהם צרכים להופיע כל שבוע, לעומת ה-UFC ששם בודקים סמים (קצת) ונלחמים 3-5 פעמים בשנה.
הם עושים SHOW שהאמריקים אוהבים, זה עסק פופולרי וריווחי, תכלס זה מה שצריך.
UFC למשל, ששם אין ביום והקרבות אמיתיים, אז כמו בחיים, הם לעיתים קרובות גם משעממים, וגם שם לפני כל אירוע, מכניסים הרבה טראשטוק כדי להכניס עניין וליצור יריבות מדומה (לעיתים רחוקות באמת יש יריבות אמיתית...) בין הלוחמים
הם עושים SHOW שהאמריקים אוהבים, זה עסק פופולרי וריווחי, תכלס זה מה שצריך.
UFC למשל, ששם אין ביום והקרבות אמיתיים, אז כמו בחיים, הם לעיתים קרובות גם משעממים, וגם שם לפני כל אירוע, מכניסים הרבה טראשטוק כדי להכניס עניין וליצור יריבות מדומה (לעיתים רחוקות באמת יש יריבות אמיתית...) בין הלוחמים