MCE2005 - תקוע על "IR Hardware not detected" ב-SET
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הי,
אני מנסה להתקין את ה-PVR 250 על MCE 2005.
במסכי ה-SETUP בחרתי "לווין" ואני באמת רואה את הטלויזיה כשאני בוחר COMPOSITE (כן, כרגע זה מחובר כך).
הבעיה שבמסך הבא אני תקוע על "IR Hardware not Detected" כי אין לי IR Blaster. אני לא מצליח למצוא דרך לדלג מעל המסך הזה, ופשוט לאפשר הקלטת LIVE TV דרך ה-composite (בלי יכולת שליטה על הערוצים, את זה אני אעשה עם השלט של YES).
מישהו יודע לעזור לי?
תודה
מוטי
אני מנסה להתקין את ה-PVR 250 על MCE 2005.
במסכי ה-SETUP בחרתי "לווין" ואני באמת רואה את הטלויזיה כשאני בוחר COMPOSITE (כן, כרגע זה מחובר כך).
הבעיה שבמסך הבא אני תקוע על "IR Hardware not Detected" כי אין לי IR Blaster. אני לא מצליח למצוא דרך לדלג מעל המסך הזה, ופשוט לאפשר הקלטת LIVE TV דרך ה-composite (בלי יכולת שליטה על הערוצים, את זה אני אעשה עם השלט של YES).
מישהו יודע לעזור לי?
תודה
מוטי
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
כניראה שקו המחשבה של מיקרוסופט הוא שאם אין לך בלסטר אין טעם בחיבור לממיר כי אז אתה לא יכול להעביר תחנות באופן אוטומטי . הם לא חשבו על אנשים כמוך
אבל חשבתי על רעיון קטן בשבילך
תנסה לחבר את הממיר דרך כניסת הRF ואז המערכת לא זקוקה לבלסטר כי הכרטיס אמור להחליף את התחנות בעצמו- אולי זה יעבוד
בכל מצב אני ממליץ לך לקנות שלט-ההנאה מובטחת
אבל חשבתי על רעיון קטן בשבילך
תנסה לחבר את הממיר דרך כניסת הRF ואז המערכת לא זקוקה לבלסטר כי הכרטיס אמור להחליף את התחנות בעצמו- אולי זה יעבוד
בכל מצב אני ממליץ לך לקנות שלט-ההנאה מובטחת
אם אין לך בלאסטר של MS אתה חייב לבחור כניסה דרך RF/אנטנה כמו ש- rafid אמר.
וזה עובד מנסיון.
הבעייה עם MCE שנראה שMS עבדו קשה רק כדי להגביל את המשתמש לעבוד עם רכיבים שיש עליהם את הלוגו של MCE
וזה חבל כי יש להם את הממשק הכי טוב
וזה עובד מנסיון.
הבעייה עם MCE שנראה שMS עבדו קשה רק כדי להגביל את המשתמש לעבוד עם רכיבים שיש עליהם את הלוגו של MCE
וזה חבל כי יש להם את הממשק הכי טוב
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אכן כך, לגבי הממשק.
בחרתי בסופו של דבר ב-MCE (ואפילו שדרגתי את המחשב במיוחד!) רק בגלל הממשק המדהים שלו. שום תוכנה לא מתקרבת אליו אפילו.
יש באמת כמה בעיות עם השלט של ה-imon, למשל העובדה שאני לא מצליח לשלוח את הספרות 1,2,3 במסך החיפוש. במקום שיכתבו אותיות, נכתבות הספרות עצמן. אני לא מבין איך זה יכול להיות...
בגדול אני מרוצה מאוד מה-imon ולא רואה שום סיבה להחליף אותו. עצם האפשרות להדליק את המחשב עם השלט שווה הכל, ואני מנחש שהשלט של MS לא נותן את האפשרות הזו.
איזה יתרון משמעותי יש לשלט של MS? (אגב, IR BLASTER הוא לא יתרון מבחינתי כי לא אשתמש בו).
האם יש מקש כלשהו שהשלט נותן, שאי אפשר לייצר ב-KEYBOARD SHORTCUT ?
האם ניתן לתכנת בעזרתו קיצורים לתוכנות אחרות? (ה-imon נותן את זה בצורה ממש נוחה)
בקשר ל-RF - די מבאס. אקבל איכות הקלטה נמוכה ביותר...
בחרתי בסופו של דבר ב-MCE (ואפילו שדרגתי את המחשב במיוחד!) רק בגלל הממשק המדהים שלו. שום תוכנה לא מתקרבת אליו אפילו.
יש באמת כמה בעיות עם השלט של ה-imon, למשל העובדה שאני לא מצליח לשלוח את הספרות 1,2,3 במסך החיפוש. במקום שיכתבו אותיות, נכתבות הספרות עצמן. אני לא מבין איך זה יכול להיות...
בגדול אני מרוצה מאוד מה-imon ולא רואה שום סיבה להחליף אותו. עצם האפשרות להדליק את המחשב עם השלט שווה הכל, ואני מנחש שהשלט של MS לא נותן את האפשרות הזו.
איזה יתרון משמעותי יש לשלט של MS? (אגב, IR BLASTER הוא לא יתרון מבחינתי כי לא אשתמש בו).
האם יש מקש כלשהו שהשלט נותן, שאי אפשר לייצר ב-KEYBOARD SHORTCUT ?
האם ניתן לתכנת בעזרתו קיצורים לתוכנות אחרות? (ה-imon נותן את זה בצורה ממש נוחה)
בקשר ל-RF - די מבאס. אקבל איכות הקלטה נמוכה ביותר...
אפשר להדליק ולכבות את המחשב באמצעות השלט של מיקרוסופט
כמו כן אפשר לתכנת אותו להדליק ולכבות את הטלביזיה וכמובן לשלוט על עוצמת הקול
כמו כן קראתי באיזה מקום שאפשר לתכנת את הIMON ולהפוך אותו לתואם MCE אבל אני לא בטוח
בכל מיקרה אם החלטת לעבוד עם MCE אתה חייב לקנות את הסט שכולל בתוכו את הבלסטר שעובד ב99.99% דיוק ושולט על שני ממירים וכל הסט לא עולה יותר מUSBIRT
ורק דבר אחרון אל תכתוב בפורום הזה יותר מידי תישבוחות על MCE -זה נוגע לאורן בנקודות מאוד רגישות , אז אנא ממך קצת התחשבות כי הוא אחד מעמודי התווך של פורום זה
כמו כן אפשר לתכנת אותו להדליק ולכבות את הטלביזיה וכמובן לשלוט על עוצמת הקול
כמו כן קראתי באיזה מקום שאפשר לתכנת את הIMON ולהפוך אותו לתואם MCE אבל אני לא בטוח
בכל מיקרה אם החלטת לעבוד עם MCE אתה חייב לקנות את הסט שכולל בתוכו את הבלסטר שעובד ב99.99% דיוק ושולט על שני ממירים וכל הסט לא עולה יותר מUSBIRT
ורק דבר אחרון אל תכתוב בפורום הזה יותר מידי תישבוחות על MCE -זה נוגע לאורן בנקודות מאוד רגישות , אז אנא ממך קצת התחשבות כי הוא אחד מעמודי התווך של פורום זה
rafid, קודם כל תודה על כך שאתה מגן על רגשותי...
, אבל מעט ברצינות, המלצתי לתוכנה זו או אחרת מתבססת על יכולותיה ולא על עניין רגשי כזה או אחר. אני הראשון (טוב, בין הראשונים...) שיעבור לתוכנה מתחרה ואפילו MCE אך רק אם תתן לי מבחינת פונקציות, יציבות, ביזור ברשת הביתית, תמיכה בעיברית וגמישות את מה שהמערכת הנוכחית שלי נותנת לי ולמשפחתי - ויותר. לדעתי כיום MCE אינה ברמת התחכום והיציבות בנושא ה-PVR של SAGETV ולכן זו המלצתי לכל אחת שרוצה לבנות מערכת PVR שתוכל לגדול בעתיד.
יש לזכור שלכל אחד יש דרישות שונות מהמערכת ודגשים אחרים ולכן לא לכל אחד מתאימה מערכת מסויימת. כל מה שאני יכול לעשות זה להמליץ לאנשים לפחות לבדוק אופציות נוספות של מערכות PVR לפני שהם משקיעים את מיטב זמנם וכספם בבניית מערכת מבוססת תוכנה מסויימת.
בהזדמנות זו אני רוצה להדגיש כי אין לי כל קשר עם SAGETV. כל המלצותי מתבססות על נסיוני וכספי שהושקע בבניית המערכת בביתי - תהליך שמתמשך כבר כ-5 שנים - תוך בדיקת תוכנות וחומרה - בדרך.
אורן.
יש לזכור שלכל אחד יש דרישות שונות מהמערכת ודגשים אחרים ולכן לא לכל אחד מתאימה מערכת מסויימת. כל מה שאני יכול לעשות זה להמליץ לאנשים לפחות לבדוק אופציות נוספות של מערכות PVR לפני שהם משקיעים את מיטב זמנם וכספם בבניית מערכת מבוססת תוכנה מסויימת.
בהזדמנות זו אני רוצה להדגיש כי אין לי כל קשר עם SAGETV. כל המלצותי מתבססות על נסיוני וכספי שהושקע בבניית המערכת בביתי - תהליך שמתמשך כבר כ-5 שנים - תוך בדיקת תוכנות וחומרה - בדרך.
אורן.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מצוין! אני אשמח לנסות. תודה על ההצעה, אני אצור קשר.rafid כתב:חשבתי על עוד משהו
אם אתה ממש מתעקש לעבוד בלי הבלסטר יש לי יחידה שאני יכול להשאיל לך רק כדי שתוכל לעבור את שלבי ההתקנה
לאחר שתסיים MCEלא יבקש אותו יותר
אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי...
אורן -
אני בהחלט מבין אותך. כשבחנתי תוכנות FRONTEND לפני מס' שבועות, SAGETV כיכבה בראש. אני זוכר אותה עוד מהגרסאות הראשונות, כאשר היא נתנה איכות תמונה ברמה אחת מעל כל תוכנה אחרת.
אך PVR איננו FEATURE מרכזי מבחינתי - אני מקליט פעם בחודש במקרה הטוב, וגם אז אינני זקוק ל-EPG או אפילו להחלפת תחנות. בדר"כ אני בדיוק יוצא מהבית ורוצה להקליט תוכנית מסוימת שהתחלתי לראות (ובד"כ זה כוכב נולד
מבחינתי מוסיקה ווידאו נמצאים בראש הרשימה, וכאן ה-MCE נותן פייט מדהים. הממשק שלו פשוט סקסי וסליקי בצורה כזו, ששום תוכנה לא יכולה להתחרות בו.
מרגיז רק שהוא כ"כ סגור. הייתי מת להשתמש ב-ZP כנגן וידאו, ו-WINAMP כנגן מוסיקה (רק בשביל MILKDROP). ראיתי אפשר להשתמש ב-TT ב-MCE איכשהו, אני אנסה את זה בקרוב.