דעות Logitech Speaker System Z906
שלום, אני בקרוב עובר דירה, ואני מחפש מערכת 5.1 נחמדה, חשבתי על המערכת שבכותרת (Logitech Z906) והייתי רוצה לשמוע דעות בנוגע אליה, והאם היא שווה את המחיר. התקציב שלי הו בסביבות ה3000 שקל, והחדר שלי הוא חדר קטן יחסית. תודה 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שווה שווה... 
עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200 כל אחד.
עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200 כל אחד.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לפי תגובתך אני מבין שאתה מעדיף את ה-Z906 על הדגם הקודם Z-5500 ? שעלותו פחות מחצי ממנו... [לא יודע אם עדיין מוכרים אותו בארץ..]epony כתב:שווה שווה...
עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200 כל אחד....
מה בדבר DENON 1311 מהדיוטי פרי וסט של מורל או שהוא יקפוץ מעל הפופיק עם התקציב ?
- epony
- חבר במועדון 10K

אם אפשר להשיג את ה-5500 בארץ, אני אהיה מאוד מופתע - הם תומחרו כ"כ נמוך בגלל שחיסלו את כל המלאים שלהם לקראת הגעת ה-906 החדש... מה שכן, מי שמוצא שריד ל-5500 מוזמן בחום לרכוש אותו בחצי מחיר מה-906 - רק צריך לקחת בחשבון שיש להם רק 2 חיבורים דיגיטליים, לעומת 3 ב-906.adirbooking כתב:לפי תגובתך אני מבין שאתה מעדיף את ה-Z906 על הדגם הקודם Z-5500 ? שעלותו פחות מחצי ממנו... [לא יודע אם עדיין מוכרים אותו בארץ..]epony כתב:שווה שווה...
עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200 כל אחד....
מה בדבר DENON 1311 מהדיוטי פרי וסט של מורל או שהוא יקפוץ מעל הפופיק עם התקציב ?...
לגבי הדילים בדיוטי פרי, חשבתי שהמלצתי עליהם כבר..? לשדך סט של מורל ל-1311 מהדיוטי כנראה יחרוג מהתקציב המקורי, אבל אם זה לא בהרבה, בהחלט ייתכן וזה ישתלם (רק כדאי מאוד להקשיב לשילוב לפני שקונים..!)
כשאתה אומר ביטחון לעתיד, אתה מתכוון שהלוגיטק נוטים להתקלקל? כי אם כן אז אחרי כמה זמן, והאם זה בכלל פרט שאפשר להתעלם ממנו? בלי שום קשר מבחינת איכות נטו, למוזיקה כבדה יחסית מה יותר מתאים?epony כתב:שווה שווה...
עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200כל אחד....
לא הלוג'יטק לא נוטים להתקלקל פשוט כשקונים מערכות כמו הZ906 או כמו הZ5500 הם מערכות שמגבירות את עצמם זה לא כמו רסיבר ורמקולים בנפרד שאתה יכול להחליף פתאום את הסאב או שאתה יכול להחליף את אחד הרמקולים שם אתה לא יכול להחליף שום דבר במערכת.
שקד
שקד
תודה קודם כל (:SHAKED286 כתב:לא הלוג'יטק לא נוטים להתקלקל פשוט כשקונים מערכות כמו הZ906 או כמו הZ5500 הם מערכות שמגבירות את עצמם זה לא כמו רסיבר ורמקולים בנפרד שאתה יכול להחליף פתאום את הסאב או שאתה יכול להחליף את אחד הרמקולים שם אתה לא יכול להחליף שום דבר במערכת.
שקד...
אוקיי אבל זה בעצם חיסרון רק עם ההגברה של המערכת היא גרועה. והיא לא, נכון? אני עדיין על המערכת הזאת, אני לא בקטע של מה יכול להחליף אותה, אני רק מבקש דעות עליה, אם היא שווה את הכסף.
לי היה עד לפני שבוע את הZ5500 קניתי אותם לפני חצי שנה ותאמת שהייתי מבואס הסאב שוקל בסביבות ה25 קילו והאו גם גדול (10 אינץ') אבל המערכת לא מוציאה בסים שאתה יכול להרגיש הוא מוציא רק מוזיקה מהסאב אבל עם טיפה יותר באס לא משהו שאפשר להרגיש...
לא יודע מה לגבי הZ906 בכל מקרה אני ממילץ על הרסיבר DENON 1311 ועל הרמקולים של JBL200.5 זה מה שאני קניתי אחרי שהחלפתי הרמקולים שלי ויום שלישי או רביעי אני אמור לקבל אותם ואז אוכל לתת לך גם חוות דעת איך הם נשמעים ביחס לZ5500.
שקד
לא יודע מה לגבי הZ906 בכל מקרה אני ממילץ על הרסיבר DENON 1311 ועל הרמקולים של JBL200.5 זה מה שאני קניתי אחרי שהחלפתי הרמקולים שלי ויום שלישי או רביעי אני אמור לקבל אותם ואז אוכל לתת לך גם חוות דעת איך הם נשמעים ביחס לZ5500.
שקד
- epony
- חבר במועדון 10K

סאטליטיים מתחת ל-4,000-5,000 ש"ח לא יתנו לך מענה טוב למוזיקה, כך שאם הדגש הוא על מוזיקה לא הייתי לוקח מערכת של סאטליטים בכלל, אלא זוג מדפיים כמו המוניטור אודיו ברונזה BX2 ואת הדנון 1311 מהדיוטי פרי (אם זה מתאפשר).Somebody כתב:כשאתה אומר ביטחון לעתיד, אתה מתכוון שהלוגיטק נוטים להתקלקל? כי אם כן אז אחרי כמה זמן, והאם זה בכלל פרט שאפשר להתעלם ממנו? בלי שום קשר מבחינת איכות נטו, למוזיקה כבדה יחסית מה יותר מתאים?epony כתב:שווה שווה...
עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200כל אחד.......
בהמשך אפשר לקנות עוד רמקולים בשביל צליל היקפי לק"ב והקלטות רב-ערוציות, אבל כאמור אם השימוש העיקרי הוא מוזיקה אז עדיף להשקיע קודם כל בזוג רמקולים קדמיים איכותיים ולשמוע בסטריאו.
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
החסרון הבולט במערכת של לוג'יטק,
הוא העדר חיבורי HDMI,
וכפועל יוצא מזה אי תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים.
לכן, לדעתי, נכון לעכשיו, האופציה של רסיבר ורמקולים בנפרד עדיפה.
במיוחד לאור העובדה ש z-906 עולה כ 3000 ש"ח.
(כש z-5500 עלתה 1200 ש"ח, זה היה סיפור אחר לגמרי).
הוא העדר חיבורי HDMI,
וכפועל יוצא מזה אי תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים.
לכן, לדעתי, נכון לעכשיו, האופציה של רסיבר ורמקולים בנפרד עדיפה.
במיוחד לאור העובדה ש z-906 עולה כ 3000 ש"ח.
(כש z-5500 עלתה 1200 ש"ח, זה היה סיפור אחר לגמרי).
זו יכולה להיות אפשרות, תודה. הדנון הוא לא רסיבר ששם דגש על קולנוע בעיקר?epony כתב:סאטליטיים מתחת ל-4,000-5,000 ש"ח לא יתנו לך מענה טוב למוזיקה, כך שאם הדגש הוא על מוזיקה לא הייתי לוקח מערכת של סאטליטים בכלל, אלא זוג מדפיים כמו המוניטור אודיו ברונזה BX2 ואת הדנון 1311 מהדיוטי פרי (אם זה מתאפשר).Somebody כתב:כשאתה אומר ביטחון לעתיד, אתה מתכוון שהלוגיטק נוטים להתקלקל? כי אם כן אז אחרי כמה זמן, והאם זה בכלל פרט שאפשר להתעלם ממנו? בלי שום קשר מבחינת איכות נטו, למוזיקה כבדה יחסית מה יותר מתאים?epony כתב:שווה שווה...
עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200כל אחד.......
בהמשך אפשר לקנות עוד רמקולים בשביל צליל היקפי לק"ב והקלטות רב-ערוציות, אבל כאמור אם השימוש העיקרי הוא מוזיקה אז עדיף להשקיע קודם כל בזוג רמקולים קדמיים איכותיים ולשמוע בסטריאו....
- epony
- חבר במועדון 10K

בתקציב שלך אתה יכול או ללכת על רסיבר סטריאו בסיסי או על רסיבר קולנוע ביתי בסיסי - במחיר הנוכחי שלו, הדנון הוא לדעתי האישית האופציה הכי טובה שיש לך.
לדעתי עדיף בשלב זה להשקיע ברמקולים, ואח"כ במידת האפשר לשדרג את שאר המערכת, ולכן המלצתי המקורית נותרת בעינה - להשקיע בזוג רמקולים קדמיים איכותיים, ואח"כ להוסיף ולשפר את שאר חלקי המערכת...
לדעתי עדיף בשלב זה להשקיע ברמקולים, ואח"כ במידת האפשר לשדרג את שאר המערכת, ולכן המלצתי המקורית נותרת בעינה - להשקיע בזוג רמקולים קדמיים איכותיים, ואח"כ להוסיף ולשפר את שאר חלקי המערכת...
אוקיי אז תודה רבה! יש מצב קאני אוכל לארגן קצת יותר כסף, לכיוון ה4000 אבל אני כבר אפתח שרשור בסטריאו (?)epony כתב:בתקציב שלך אתה יכול או ללכת על רסיבר סטריאו בסיסי או על רסיבר קולנוע ביתי בסיסי - במחיר הנוכחי שלו, הדנון הוא לדעתי האישית האופציה הכי טובה שיש לך.
לדעתי עדיף בשלב זה להשקיע ברמקולים, ואח"כ במידת האפשר לשדרג את שאר המערכת, ולכן המלצתי המקורית נותרת בעינה - להשקיע בזוג רמקולים קדמיים איכותיים, ואח"כ להוסיף ולשפר את שאר חלקי המערכת......