דעות Logitech Speaker System Z906

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני בקרוב עובר דירה, ואני מחפש מערכת 5.1 נחמדה, חשבתי על המערכת שבכותרת (Logitech Z906) והייתי רוצה לשמוע דעות בנוגע אליה, והאם היא שווה את המחיר. התקציב שלי הו בסביבות ה3000 שקל, והחדר שלי הוא חדר קטן יחסית. תודה :D

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

שווה שווה... (Y)

עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200 כל אחד.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #3 

epony כתב:שווה שווה... (Y)

עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200 כל אחד.
...
לפי תגובתך אני מבין שאתה מעדיף את ה-Z906 על הדגם הקודם Z-5500 ? שעלותו פחות מחצי ממנו... [לא יודע אם עדיין מוכרים אותו בארץ..]

מה בדבר DENON 1311 מהדיוטי פרי וסט של מורל או שהוא יקפוץ מעל הפופיק עם התקציב ?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #4 

adirbooking כתב:

...
לפי תגובתך אני מבין שאתה מעדיף את ה-Z906 על הדגם הקודם Z-5500 ? שעלותו פחות מחצי ממנו... [לא יודע אם עדיין מוכרים אותו בארץ..]

מה בדבר DENON 1311 מהדיוטי פרי וסט של מורל או שהוא יקפוץ מעל הפופיק עם התקציב ?
...
אם אפשר להשיג את ה-5500 בארץ, אני אהיה מאוד מופתע - הם תומחרו כ"כ נמוך בגלל שחיסלו את כל המלאים שלהם לקראת הגעת ה-906 החדש... מה שכן, מי שמוצא שריד ל-5500 מוזמן בחום לרכוש אותו בחצי מחיר מה-906 - רק צריך לקחת בחשבון שיש להם רק 2 חיבורים דיגיטליים, לעומת 3 ב-906.

לגבי הדילים בדיוטי פרי, חשבתי שהמלצתי עליהם כבר..? לשדך סט של מורל ל-1311 מהדיוטי כנראה יחרוג מהתקציב המקורי, אבל אם זה לא בהרבה, בהחלט ייתכן וזה ישתלם (רק כדאי מאוד להקשיב לשילוב לפני שקונים..!)

Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200כל אחד.
...
כשאתה אומר ביטחון לעתיד, אתה מתכוון שהלוגיטק נוטים להתקלקל? כי אם כן אז אחרי כמה זמן, והאם זה בכלל פרט שאפשר להתעלם ממנו? בלי שום קשר מבחינת איכות נטו, למוזיקה כבדה יחסית מה יותר מתאים?

SHAKED286
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

לא הלוג'יטק לא נוטים להתקלקל פשוט כשקונים מערכות כמו הZ906 או כמו הZ5500 הם מערכות שמגבירות את עצמם זה לא כמו רסיבר ורמקולים בנפרד שאתה יכול להחליף פתאום את הסאב או שאתה יכול להחליף את אחד הרמקולים שם אתה לא יכול להחליף שום דבר במערכת.
שקד

Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

SHAKED286 כתב:לא הלוג'יטק לא נוטים להתקלקל פשוט כשקונים מערכות כמו הZ906 או כמו הZ5500 הם מערכות שמגבירות את עצמם זה לא כמו רסיבר ורמקולים בנפרד שאתה יכול להחליף פתאום את הסאב או שאתה יכול להחליף את אחד הרמקולים שם אתה לא יכול להחליף שום דבר במערכת.
שקד
...
תודה קודם כל (:
אוקיי אבל זה בעצם חיסרון רק עם ההגברה של המערכת היא גרועה. והיא לא, נכון? אני עדיין על המערכת הזאת, אני לא בקטע של מה יכול להחליף אותה, אני רק מבקש דעות עליה, אם היא שווה את הכסף.

SHAKED286
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

לי היה עד לפני שבוע את הZ5500 קניתי אותם לפני חצי שנה ותאמת שהייתי מבואס הסאב שוקל בסביבות ה25 קילו והאו גם גדול (10 אינץ') אבל המערכת לא מוציאה בסים שאתה יכול להרגיש הוא מוציא רק מוזיקה מהסאב אבל עם טיפה יותר באס לא משהו שאפשר להרגיש...
לא יודע מה לגבי הZ906 בכל מקרה אני ממילץ על הרסיבר DENON 1311 ועל הרמקולים של JBL200.5 זה מה שאני קניתי אחרי שהחלפתי הרמקולים שלי ויום שלישי או רביעי אני אמור לקבל אותם ואז אוכל לתת לך גם חוות דעת איך הם נשמעים ביחס לZ5500.
שקד

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #9 

שקד, אתה ממליץ לפני שקיבלת את המוצרים? יפה לך.
בקשר לZ5500 - אתה הבנאדם היחיד בתבל שציין שאין למערכת באסים... זה בערך כל מה שיש לה! אולי הסאב שלך היה תקול או שההגדרות לא היו נכונות.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

Somebody כתב:

עוד אופציה שווה אם אתה רוצה קצת ביטחון לעתיד יש בדיוטי פרי: רסיבר דנון 1311 וסט רמקולים JBL SCS200.5 ב-$200כל אחד.
...
כשאתה אומר ביטחון לעתיד, אתה מתכוון שהלוגיטק נוטים להתקלקל? כי אם כן אז אחרי כמה זמן, והאם זה בכלל פרט שאפשר להתעלם ממנו? בלי שום קשר מבחינת איכות נטו, למוזיקה כבדה יחסית מה יותר מתאים?
...
סאטליטיים מתחת ל-4,000-5,000 ש"ח לא יתנו לך מענה טוב למוזיקה, כך שאם הדגש הוא על מוזיקה לא הייתי לוקח מערכת של סאטליטים בכלל, אלא זוג מדפיים כמו המוניטור אודיו ברונזה BX2 ואת הדנון 1311 מהדיוטי פרי (אם זה מתאפשר).

בהמשך אפשר לקנות עוד רמקולים בשביל צליל היקפי לק"ב והקלטות רב-ערוציות, אבל כאמור אם השימוש העיקרי הוא מוזיקה אז עדיף להשקיע קודם כל בזוג רמקולים קדמיים איכותיים ולשמוע בסטריאו.

Andrey13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 718
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #11 

החסרון הבולט במערכת של לוג'יטק,
הוא העדר חיבורי HDMI,
וכפועל יוצא מזה אי תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים.

לכן, לדעתי, נכון לעכשיו, האופציה של רסיבר ורמקולים בנפרד עדיפה.
במיוחד לאור העובדה ש z-906 עולה כ 3000 ש"ח.
(כש z-5500 עלתה 1200 ש"ח, זה היה סיפור אחר לגמרי).

Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

epony כתב:
Somebody כתב:

...
...
סאטליטיים מתחת ל-4,000-5,000 ש"ח לא יתנו לך מענה טוב למוזיקה, כך שאם הדגש הוא על מוזיקה לא הייתי לוקח מערכת של סאטליטים בכלל, אלא זוג מדפיים כמו המוניטור אודיו ברונזה BX2 ואת הדנון 1311 מהדיוטי פרי (אם זה מתאפשר).

בהמשך אפשר לקנות עוד רמקולים בשביל צליל היקפי לק"ב והקלטות רב-ערוציות, אבל כאמור אם השימוש העיקרי הוא מוזיקה אז עדיף להשקיע קודם כל בזוג רמקולים קדמיים איכותיים ולשמוע בסטריאו.
...
זו יכולה להיות אפשרות, תודה. הדנון הוא לא רסיבר ששם דגש על קולנוע בעיקר?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #13 

בתקציב שלך אתה יכול או ללכת על רסיבר סטריאו בסיסי או על רסיבר קולנוע ביתי בסיסי - במחיר הנוכחי שלו, הדנון הוא לדעתי האישית האופציה הכי טובה שיש לך.

לדעתי עדיף בשלב זה להשקיע ברמקולים, ואח"כ במידת האפשר לשדרג את שאר המערכת, ולכן המלצתי המקורית נותרת בעינה - להשקיע בזוג רמקולים קדמיים איכותיים, ואח"כ להוסיף ולשפר את שאר חלקי המערכת...

Somebody פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

epony כתב:בתקציב שלך אתה יכול או ללכת על רסיבר סטריאו בסיסי או על רסיבר קולנוע ביתי בסיסי - במחיר הנוכחי שלו, הדנון הוא לדעתי האישית האופציה הכי טובה שיש לך.

לדעתי עדיף בשלב זה להשקיע ברמקולים, ואח"כ במידת האפשר לשדרג את שאר המערכת, ולכן המלצתי המקורית נותרת בעינה - להשקיע בזוג רמקולים קדמיים איכותיים, ואח"כ להוסיף ולשפר את שאר חלקי המערכת...
...
אוקיי אז תודה רבה! יש מצב קאני אוכל לארגן קצת יותר כסף, לכיוון ה4000 אבל אני כבר אפתח שרשור בסטריאו (?)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”