PCH-A210 + YAMJ = ביצועים נוראיים של ה- MJB
התחדשתי ב- PCH A-210. אצתי רצתי ו-
1. עדכנתי קושחה לגרסה אחרונה.
2. הורדתי גרסה אחרונה של YAMJ v2.4
שמח וטוב לב קינפגתי את כל מה שצריך (תודה על המדריך, תומר לוי), והפעלתי את YAMJ. כש- YAMJ סיים את העבודה, אצתי רצתי לראות את התוצאה בסלון.
חייב לאמר שהתאכזבתי מאד מהביצועים. לוקח נ-צ-ח לדפדף בין דפי הסרטים ובין דפי הפרטים.
זה רק אני?
עוד כמה פרטים, שאולי, יעזרו לענות על השאלה:
1. כל המדיה, כולל דפי ה- web ש- YAMJ ייצר נמצאים על ה- NAS, לא על דיסק פנימי. אני ניגש ל- NAS אלחוטית.
2. יש לי טלויזיה PAL. אני ניסיתי את שני הסקינים ה- SD שבאים עם YAMJ.
1. עדכנתי קושחה לגרסה אחרונה.
2. הורדתי גרסה אחרונה של YAMJ v2.4
שמח וטוב לב קינפגתי את כל מה שצריך (תודה על המדריך, תומר לוי), והפעלתי את YAMJ. כש- YAMJ סיים את העבודה, אצתי רצתי לראות את התוצאה בסלון.
חייב לאמר שהתאכזבתי מאד מהביצועים. לוקח נ-צ-ח לדפדף בין דפי הסרטים ובין דפי הפרטים.
זה רק אני?
עוד כמה פרטים, שאולי, יעזרו לענות על השאלה:
1. כל המדיה, כולל דפי ה- web ש- YAMJ ייצר נמצאים על ה- NAS, לא על דיסק פנימי. אני ניגש ל- NAS אלחוטית.
2. יש לי טלויזיה PAL. אני ניסיתי את שני הסקינים ה- SD שבאים עם YAMJ.
לא. כמו שכתבתי - הגישה היא אלחוטית. עדיין, אני חושב שזה מוזר, בהתחשב בכמות המדיה המועטה שנדרשת בשביל להציג דף (מאות KB). אני משתף את המדיה ב- SMB לא NFS. זה משמעותי?
בגלל זה אני חושד שהבעיה קשורה שייתכן והבעיה קשורה לרזולוציה (PAL): אולי ה- PCH נחנק בגלל ה- scaling בתוכנה שהוא צריך לעשות?
אפשרות אחרת - אולי אני עובד עם גרסה בעייתית של YAMJ?
הצעות? מישהוא?
בגלל זה אני חושד שהבעיה קשורה שייתכן והבעיה קשורה לרזולוציה (PAL): אולי ה- PCH נחנק בגלל ה- scaling בתוכנה שהוא צריך לעשות?
אפשרות אחרת - אולי אני עובד עם גרסה בעייתית של YAMJ?
הצעות? מישהוא?
כן, אני צריך לבדוק את זה. בינתיים, עדכון נוסף: נראה שהבעיה קשורה, איכשהוא, לשיתוף ברשת. איך בדקתי: העמסתי את הקבצים ש YAMJ ייצר על Disk On Key וחיברתי ישירות ל- A-210. עובד על הכיף-כיפק.reg11 כתב:לעבור לעבוד עם גירסת הבילט אין של המכשיר. לחיצה על הכפתור האדום בשלט. אצלי מצא את כל הסרטים נכון ועובד מהר...
לגבי השיתוף ברשת: ניסיתי גם NFS וגם SAMBA/CIFS - בשניהם הביצועים של ה- Movie Juke Box היו נוראיים.
יש למישהוא הצעות?
Re: AIRPLAY
ואיך זה קשור, בדיוק, לנושא הדיון!? בבקשה אל תחטוף לי אותו.assaf8888 כתב:האם מישהו יודע האם ה POPCORN תומך ב AIRPLAY??...
Re: AIRPLAY
כי פה יש אנשים שיש להם POPCORN... שאני מקווה שיענו על השאלה..smurf781 כתב:ואיך זה קשור, בדיוק, לנושא הדיון!? בבקשה אל תחטוף לי אותו.assaf8888 כתב:האם מישהו יודע האם ה POPCORN תומך ב AIRPLAY??......
מצטער.
לצערי, ל- NAS שלי (D-Link DNS-323) לא תומך out-of-the-box ב- Java. יכול להיות שמה שאתה מציע אפשרי, כי יש JVM שעשו לו porting לארכיטקטורת ARM, כמו JamVM ויש אפילו חבילה של optware שלו, שיכולה לחסוך את זמן ההתקנה/dima_vy כתב:אם כבר התוכן שלך נמצא על ה-NAS, אז אולי תוכל להתקין גם YAMJ על ה -NAS, אם זה דגם כזה שיאפשר...
מה שמשאיר לי לקמפל גרסת ARM של mediaInfo CLI.
לא אומר שזה בלתי אפשרי, זה רק מצריך (קצת?) עבודה.