בעיה עם גאגיה פיור
שלום לכולם
יש לי בעיה במכונה ברור שאצטרך כנראה לקחת אותה לתיקון במסגרת האחריות אבל רציתי לראות אם מכיר את הבעיה.
שאני חולט במכונה הנורה נכבית מהר מדי אני עושה הכל כמו שצריך מבחינת קולינג פלאש וייצוב טמפרטורה.
מה התקלקל לדעתכם?
יש לי בעיה במכונה ברור שאצטרך כנראה לקחת אותה לתיקון במסגרת האחריות אבל רציתי לראות אם מכיר את הבעיה.
שאני חולט במכונה הנורה נכבית מהר מדי אני עושה הכל כמו שצריך מבחינת קולינג פלאש וייצוב טמפרטורה.
מה התקלקל לדעתכם?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה נסגר בסוף?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
הייתי חושב על איפוס של הטרמוסטאט אבל בגאגיות יש איפוס אוטומטי... בכל מקרה נשמע שמשהו בטרמוסטט לא עובד כמו שצריךavivv כתב:שלום לכולם
מה התקלקל לדעתכם?...
אני עדיין מתעצל לקחת אותה לתיקון.
אבל אני מאמין שזה יקרה בשבוע הבא .
מה שמוזר זה שיש בועות באספרסו שזה אמור להצביע על קפה ישן לפי מה שהבנתי אבל כבר קניתי מטחנה.
חוצמזה כל המכונה מרגישה חלשה כאילו אין מספיק לחץ היא מוציאה כמות קטנה של אספרסו מבעבר אבל לא נשמעת כאילו היא נחנקת.
מישהו ניסה פעם לתקן אצל קפה צינו מבאר שבע? שלחו אותי אליו מקופי טים...
אבל אני מאמין שזה יקרה בשבוע הבא .
מה שמוזר זה שיש בועות באספרסו שזה אמור להצביע על קפה ישן לפי מה שהבנתי אבל כבר קניתי מטחנה.
חוצמזה כל המכונה מרגישה חלשה כאילו אין מספיק לחץ היא מוציאה כמות קטנה של אספרסו מבעבר אבל לא נשמעת כאילו היא נחנקת.
מישהו ניסה פעם לתקן אצל קפה צינו מבאר שבע? שלחו אותי אליו מקופי טים...
אין למכונה שלך שום בעיה רק תפרק את מסננת הראש - הבורג הקטן שבמרכז הראש, המסננת תתפרק (וכשהמכונה קרה!). רוב הסיכויים שהיא סתומה משאריות קפה. לנקות היטב, מומלץ עם מסיר שומנים כלשהו, מברשת שיניים ומים, ולהרכיב בעדינות.
אגב אין שום דבר שטכנאי יכול לעשות במקרה הזה שאתה לא.
אגב אין שום דבר שטכנאי יכול לעשות במקרה הזה שאתה לא.
what's next?
ניסיתי את זה כבר תודה בכל אופן. אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע.hosq כתב:אין למכונה שלך שום בעיה רק תפרק את מסננת הראש - הבורג הקטן שבמרכז הראש, המסננת תתפרק (וכשהמכונה קרה!). רוב הסיכויים שהיא סתומה משאריות קפה. לנקות היטב, מומלץ עם מסיר שומנים כלשהו, מברשת שיניים ומים, ולהרכיב בעדינות.
אגב אין שום דבר שטכנאי יכול לעשות במקרה הזה שאתה לא....
כן עשיתי טיפול אבנית ויצא די הרבה אבנית אבל עדיין הבעיה נשארה יכול להיות שאחרי טיפול אבנית של ליטר מים עם כף מלח לימון צריך לעשות עוד אחד?
זו ממש בעיה מוזרה שאני הןלך להכין קפה גם אם המכונה הייתה דלוקה שעתיים על הלחיצה הראשונה להוריד מים הנורה נכבית.
יש לי עוד בעיה שכבר הייתה לי בעבר אם אני מפרק את הרשת ומזרים מים זה משפריץ לכל עבר והמים לא יוצאים מהאמצע.
זו ממש בעיה מוזרה שאני הןלך להכין קפה גם אם המכונה הייתה דלוקה שעתיים על הלחיצה הראשונה להוריד מים הנורה נכבית.
יש לי עוד בעיה שכבר הייתה לי בעבר אם אני מפרק את הרשת ומזרים מים זה משפריץ לכל עבר והמים לא יוצאים מהאמצע.
נסה לפרק ולנקות את הראש עצמו
אם אני לא טועה, יש שני ברגים מתחת לרשת שצריך לפתוח (אולי יותר?) ואחכ הראש יתפרק - לא בקלות אמנם.
חוצמזה, אין בעיה להעביר עוד פעמיים שלוש מים עם מלח לימון. תן למכונה לדלוק עם המים המומלחים איזה רבע שעה, כבה ותן לחומר לעבוד עוד שעה, ואז רוקן הדוד ( = כוס של 200 מל) והחלף במים מומלחים חדשים וחזור על הפעולה. אחכ החלף כמובן במים רגילים ( העבר לפחות ליטר)
וכל זה עדיף בלי המסננת.
אם אני לא טועה, יש שני ברגים מתחת לרשת שצריך לפתוח (אולי יותר?) ואחכ הראש יתפרק - לא בקלות אמנם.
חוצמזה, אין בעיה להעביר עוד פעמיים שלוש מים עם מלח לימון. תן למכונה לדלוק עם המים המומלחים איזה רבע שעה, כבה ותן לחומר לעבוד עוד שעה, ואז רוקן הדוד ( = כוס של 200 מל) והחלף במים מומלחים חדשים וחזור על הפעולה. אחכ החלף כמובן במים רגילים ( העבר לפחות ליטר)
וכל זה עדיף בלי המסננת.
what's next?
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
רק לידיעה, אם הטכנאי מוצא אבנית במהלך הפירוק, הוא יקח כסף על הטיפול. גם בתקופת האחריות אין אחריות נגד אבנית. זו פשוט תזכורת שאיכות המים הרכים בהם אנו נשתמש יקבעו את אעיכות הקפה וחיי המכונה.
אדי
אדי
עדכון:
לפני יומיים עשיתי ניקוי אבנית והמצב נהיה יותר גרוע עכשיו הנורה נכבית מוקדם יותר אבל המקציף חזר להיות עוצמתי.
אני אעשה היום שוב ניקוי אבנית אם לא בשביל לתיקון אז רק כדי שלא יהיו שרידי אבנית שבגללם אאלץ לשלם על התיקון תודה רבה על כל העזרה אעדכן בהמשך.
לפני יומיים עשיתי ניקוי אבנית והמצב נהיה יותר גרוע עכשיו הנורה נכבית מוקדם יותר אבל המקציף חזר להיות עוצמתי.
אני אעשה היום שוב ניקוי אבנית אם לא בשביל לתיקון אז רק כדי שלא יהיו שרידי אבנית שבגללם אאלץ לשלם על התיקון תודה רבה על כל העזרה אעדכן בהמשך.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אתה בטוח שאין לך בלגן באזור של הרשת של הראש?
איך אתה מנקה אבנית?
אני כבר הייתי מנסה לפרק את הדוד לראות מה יש בפנים וזהו.
איך אתה מנקה אבנית?
אני כבר הייתי מנסה לפרק את הדוד לראות מה יש בפנים וזהו.
הרשת של הראש נראית תקינה.דבוטאנט כתב:אתה בטוח שאין לך בלגן באזור של הרשת של הראש?
איך אתה מנקה אבנית?
אני כבר הייתי מנסה לפרק את הדוד לראות מה יש בפנים וזהו....
אני מנקה עם ליטר מים וכף מלח לימון מזרים שתי כוסות מים מכבה את המכונה ומשאיר שעה ואז מוציא את המים מהדוד ומהצינורות אבל בניקוי האחרון שוב יצא הרבה אבנית אז אני אעשה את הפעולה שוב רק במקום שעה אתן למלח לעבוד כל הלילה.
לפרק את הדוד במכונה הזו נראה לי משהו די קשה אני מעדיף לא לעשות את זה.
אתמול טחנתי את הקפה יותר גס דרגה שלוש במקום שתיים וחצי בנמוקס לוקס והקפה יצא יותר טוב ובכמות נורמלית אם כי הזרימה הייתה קצת מהירה והקרמה התפוגגה דיי מהר.
avivv כתב:הרשת של הראש נראית תקינה.דבוטאנט כתב:אתה בטוח שאין לך בלגן באזור של הרשת של הראש?
איך אתה מנקה אבנית?
אני כבר הייתי מנסה לפרק את הדוד לראות מה יש בפנים וזהו....
אני מנקה עם ליטר מים וכף מלח לימון מזרים שתי כוסות מים מכבה את המכונה ומשאיר שעה ואז מוציא את המים מהראש ומהצינורית אבל בניקוי האחרון שוב יצא הרבה אבנית אז אני אעשה את הפעולה שוב רק במקום שעה אתן למלח לעבוד כל הלילה.
לפרק את הדוד במכונה הזו נראה לי משהו די קשה אני מעדיף לא לעשות את זה.
אתמול טחנתי את הקפה יותר גס דרגה שלוש במקום שתיים וחצי בנמוקס לוקס והקפה יצא יותר טוב ובכמות נורמלית אם כי הזרימה הייתה קצת מהירה והקרמה התפוגגה דיי מהר....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

כל הלילה במלח לימון? לא יודע מה זה יעשה לאלומיניום.
כדאי לנסות עם החומר של גאג'ה קודם.
כדאי לנסות עם החומר של גאג'ה קודם.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

וואללה - בפיור יש נירוסטה.