ספונטוק - יישום מסרים מיידים בחינם גם אם לצד השני אין את היישום!
שלום רב,
העלתי למרקט יישום חדש שלי בשם ספונטוק.
ספונטוק מאפשר שליחת הודעות בחינם גם אם לצד השני אין את היישום!
בנוסף אנשי הקשר אליהם אתם שולחים הודעות יוכלו לענות לכם גם ללא כל עלות.
לפרטים נוספים והורדה כנסו לעמוד היישום במרקט:
http://market.android.com/details?id=co ... nt.android
או חפשו במרקט: SponTalk.
אם נתקלתם בבעיות או שיש לכם שאלות או הערות, אני זמין ב [email protected].
תהנו !
העלתי למרקט יישום חדש שלי בשם ספונטוק.
ספונטוק מאפשר שליחת הודעות בחינם גם אם לצד השני אין את היישום!
בנוסף אנשי הקשר אליהם אתם שולחים הודעות יוכלו לענות לכם גם ללא כל עלות.
לפרטים נוספים והורדה כנסו לעמוד היישום במרקט:
http://market.android.com/details?id=co ... nt.android
או חפשו במרקט: SponTalk.
אם נתקלתם בבעיות או שיש לכם שאלות או הערות, אני זמין ב [email protected].
תהנו !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
בוודאי.
הצד השני יקבל את ההודעות ... באמצעות הדפדפן של מכשירו. יתרה מכך הוא יוכל לענות באמצעות אותו ממשק אשר יוצג על-ידי הדפדפן.
איך זה מתבצע?
השרת של ספונטוק מייצר חדרי צ'ט מבוססי עמודי וואב במספר גירסאות המתאימות לרוב המכשירים.
כאשר משתמש ספונטוק שולח את ההודעה הראשונה, היישום שולח מסרון רגיל ובודד (!) לנמען עם קישור לעמוד הוואב הכולל את הצ'ט הספציפי הזה.
[ חשוב לציין שגם אם הצ'ט יכלול עשרות הודעות - עדיין ישלח מיסרון יחיד. מטרת המסרון היא לספק לנמען קישור לעמוד הוואב שזו פעולה חד-פעמית ולא להעביר הודעות !]
תכונות נוספות:
- ניתן לבצע צ'ט מרובה משתמשים
- קיים חיווי על כתיבת הודעות בצד השני ( shai is typing....)
- קיים חיווי על קבלה או אי-קבלת הודעות על-ידי הצד השני או על עזיבה של אחד המשתתפים את הצ'ט.
ואחת התכונות השימושיות ביותר: ניתן להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב ללא צורך בהתקנת תוכנה כלשהי על המחשב !
כל התכונות הללו קיימות גם עבור נמענים ללא ספונטוק!
אשמח לענות על שאלות נוספות ולשמוע את חוות דעתכם!
הצד השני יקבל את ההודעות ... באמצעות הדפדפן של מכשירו. יתרה מכך הוא יוכל לענות באמצעות אותו ממשק אשר יוצג על-ידי הדפדפן.
איך זה מתבצע?
השרת של ספונטוק מייצר חדרי צ'ט מבוססי עמודי וואב במספר גירסאות המתאימות לרוב המכשירים.
כאשר משתמש ספונטוק שולח את ההודעה הראשונה, היישום שולח מסרון רגיל ובודד (!) לנמען עם קישור לעמוד הוואב הכולל את הצ'ט הספציפי הזה.
[ חשוב לציין שגם אם הצ'ט יכלול עשרות הודעות - עדיין ישלח מיסרון יחיד. מטרת המסרון היא לספק לנמען קישור לעמוד הוואב שזו פעולה חד-פעמית ולא להעביר הודעות !]
תכונות נוספות:
- ניתן לבצע צ'ט מרובה משתמשים
- קיים חיווי על כתיבת הודעות בצד השני ( shai is typing....)
- קיים חיווי על קבלה או אי-קבלת הודעות על-ידי הצד השני או על עזיבה של אחד המשתתפים את הצ'ט.
ואחת התכונות השימושיות ביותר: ניתן להעביר את הצ'ט מהנייד למחשב ללא צורך בהתקנת תוכנה כלשהי על המחשב !
כל התכונות הללו קיימות גם עבור נמענים ללא ספונטוק!
אשמח לענות על שאלות נוספות ולשמוע את חוות דעתכם!
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני רק יכול להניח שהיישום שולח את ההודעה לשרת של החבר'ה האלה וזה שולח לנמען הודעת SMS עם לינק אינטרנטי לקריאת ההודעה.oferlaor כתב:אפשר הסבר קצר איך בדיוק זה עושה את זה?...
קצת מפחיד מבחינת פרטיות ובשביל לחסוך לך את הכמה אגורות, הנמען עוד יכול וישלם כסף. ומה קורה אם לנמען אין חבילת אינטרנט? אתה שולח הודעת SMS והנמען לא יכול ולא יקרא את ההודעה שלך. ואז מה הואילו חכמים בתיקונם?
אלי חבוש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

אופס....עניתי ביחד עם הבחור. אבל כמעט בדיוק מה שכתבתי
אלי חבוש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

הנה עוד מחשבה (קצת שונה מהראשונה שכתבתי):oferlaor כתב:אבל המסרון הזה עולה כסף למישהו. למי?...
המסרון הראשון נשלח ממך ובתשלום, ולא דרך השרת שלהם, (מקווה מאוד ש SMS רגיל) בו נשלח גם הלינק לחדר צאט פרטי.
העניין של האפליקציה זה שהם אומרים שאז השיחה ממשיכה דרך הרשת בעמוד צאט שנוצר עבורך ועבור בן השיח שלך וכל הודעה שלך החל מההודעה השנייה היא חינמית (או יותר נכון - WEBית).
אלי חבוש
הי,
דוגמא אחת תעשה סדר:
אם אני רוצה לשלוח הודעה לידידי מר. משה אופניק כאשר למשה אופניק אין ספונטוק ונניח אפילו שלמשה אופניק אין סמארטפון!
אני אפתח את הספונטוק שלי, אבחר את מר.אופניק כנמען ואשלח הודעה.
לאחר שליחת ההודעה, הספונטוק שלי ישלח מהמכשיר שלי מסרון יחיד ורגיל לחלוטין למשה אופניק אשר כולל קישור לעמוד וואב.
כאשר משה אופניק יכנס לאתר - האתר יפנה אותו לעמוד המתאים למכשיר שלו (החל מגירסת html פשוטה ועד לעמוד הכולל ajax).
בכל מיקרה אני אקבל חיווי על כניסתו של אופניק לאתר ועל קבלת הודעות על-ידו (ולהפך, אופניק יקבל את אותו חיווי עבורי).
מאותו רגע נוכל אני ואופניק לצ'טט, להוסיף חברים לצ'ט, להעביר את הצ'ט למחשב האישי ועוד.
תחשבו על זה: כל הייתרונות של מסרים מיידים, בלי החיסרון של מגבלת יישום תואם בצד השני = ספונטוק.
שי ק.
דוגמא אחת תעשה סדר:
אם אני רוצה לשלוח הודעה לידידי מר. משה אופניק כאשר למשה אופניק אין ספונטוק ונניח אפילו שלמשה אופניק אין סמארטפון!
אני אפתח את הספונטוק שלי, אבחר את מר.אופניק כנמען ואשלח הודעה.
לאחר שליחת ההודעה, הספונטוק שלי ישלח מהמכשיר שלי מסרון יחיד ורגיל לחלוטין למשה אופניק אשר כולל קישור לעמוד וואב.
כאשר משה אופניק יכנס לאתר - האתר יפנה אותו לעמוד המתאים למכשיר שלו (החל מגירסת html פשוטה ועד לעמוד הכולל ajax).
בכל מיקרה אני אקבל חיווי על כניסתו של אופניק לאתר ועל קבלת הודעות על-ידו (ולהפך, אופניק יקבל את אותו חיווי עבורי).
מאותו רגע נוכל אני ואופניק לצ'טט, להוסיף חברים לצ'ט, להעביר את הצ'ט למחשב האישי ועוד.
תחשבו על זה: כל הייתרונות של מסרים מיידים, בלי החיסרון של מגבלת יישום תואם בצד השני = ספונטוק.
שי ק.