אשמח להמלצה - צביעת רמקול או ציפוי עץ חדש ?
שלום לכולם ,
אני מעוניין לשנות את הצבע של הסנטר שלי בדומה לקדמיים ( Rose ) או לפחות לצבע שחור שיהיה נייטרלי.
אשמח מנסיונכם על דרך מהירה ופשוטה אם אפשר עצמאית עם צבע ספריי מיוחד לעץ , ציפוי אולי יהיה יותר כדאי ?
אשמח שתפנו אותי למישהו שאפשר לסמוך עליו שזה גם יחזיק כמה שנים ולא יתקלף אחרי חודש...
תודה.
אני מעוניין לשנות את הצבע של הסנטר שלי בדומה לקדמיים ( Rose ) או לפחות לצבע שחור שיהיה נייטרלי.
אשמח מנסיונכם על דרך מהירה ופשוטה אם אפשר עצמאית עם צבע ספריי מיוחד לעץ , ציפוי אולי יהיה יותר כדאי ?
אשמח שתפנו אותי למישהו שאפשר לסמוך עליו שזה גם יחזיק כמה שנים ולא יתקלף אחרי חודש...
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איזה רמקול זה הסנטר?
לדעתי כל ניסיון צביעה לבד ייראה רע במקרה הטוב ולגמרי יהרוס את הסיכוי למכור את הרמקול ביד שניה אי פעם.
מה שבטוח, צביעה לבד לא יחזיק מעמד לאורך זמן.
הפתרון לדעתי הוא צביעה בתנור של כמה שכבות אצל צבעי רכב למשל, ולתת לו גימור של שחור פיאנו. השאלה אם ההבדלים הללו שווים את הפירוק של הרמקול מחלקיו וכו'.
לא יותר פשוט למכור אותו ולקנות אחר תואם?
לדעתי כל ניסיון צביעה לבד ייראה רע במקרה הטוב ולגמרי יהרוס את הסיכוי למכור את הרמקול ביד שניה אי פעם.
מה שבטוח, צביעה לבד לא יחזיק מעמד לאורך זמן.
הפתרון לדעתי הוא צביעה בתנור של כמה שכבות אצל צבעי רכב למשל, ולתת לו גימור של שחור פיאנו. השאלה אם ההבדלים הללו שווים את הפירוק של הרמקול מחלקיו וכו'.
לא יותר פשוט למכור אותו ולקנות אחר תואם?
הרמקול הוא של Cabasse מדגם מאוד נדיר , לא ניתן למצוא כאלה בארץ בכלל.
סנטר מפלצתי עם סאונד משגע שהצלחתי לאחר חיפושים רבים למצוא אחד דרך היבואן שהחזיק אותו אצלו בתצוגה.
לגבי מכירה שלו ? לא נראה לי רלוונטי כי אני לא חושב שאמכור אותו בעתיד הנראה לעין.
לגבי שינוי הצבע , אולי באמת אפנה לצביעה בתנור אצל פחחי רכב , שחור פיאנו נשמע לי מדליק.
העניין שאני מעדיף לפרק את האלמנטים / קרוסים אצל מישהו שבאמת יודע לעשות זאת , בטח שלא אני..
סנטר מפלצתי עם סאונד משגע שהצלחתי לאחר חיפושים רבים למצוא אחד דרך היבואן שהחזיק אותו אצלו בתצוגה.
לגבי מכירה שלו ? לא נראה לי רלוונטי כי אני לא חושב שאמכור אותו בעתיד הנראה לעין.
לגבי שינוי הצבע , אולי באמת אפנה לצביעה בתנור אצל פחחי רכב , שחור פיאנו נשמע לי מדליק.
העניין שאני מעדיף לפרק את האלמנטים / קרוסים אצל מישהו שבאמת יודע לעשות זאת , בטח שלא אני..
היי
אני קניתי רמקולים מתצוגה לפני 10 שנים ולא הייתי מרוצה מהצבע
אז פשוט קניתי טפט מדבקה דמוי עץ שחור ועד היום הטפט נשאר כמו חדש אפילו עם כל החום הכבד שיש בארץ
פשוט תדביק את הטפט ותחתוך מסביב עם סכין יפנית
בכדאי למנוע בלון אוויר פשוט תדחוף את הטפט עם סרגל
בהצלחה
אני קניתי רמקולים מתצוגה לפני 10 שנים ולא הייתי מרוצה מהצבע
אז פשוט קניתי טפט מדבקה דמוי עץ שחור ועד היום הטפט נשאר כמו חדש אפילו עם כל החום הכבד שיש בארץ
פשוט תדביק את הטפט ותחתוך מסביב עם סכין יפנית
בכדאי למנוע בלון אוויר פשוט תדחוף את הטפט עם סרגל
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מסכים עם מרטין שהצביעה צריכה להיות מקצועית, אבל לא הייתי הולך לפחח עם כזה דבר אלא פשוט לנגר - צביעת עץ וצביעת מתכת זה ממש לא אותו הדבר..!
לפי מיקום בגוריך ...
בתל-אביב יש את "טופ קולור" הוא יכול לייצר כל צבע שקיים ( אפילו מטאליק עם בא לך )
בירושלים יש גם משהו כזה
בדרך כלל כל פחית תעלה לך 70 שח ...
ולא לשכוח שאתה צריך יסוד צבע ולקה ...
והדבר הכי חשוב הוא ההכנה לצבעיה
אתה חייב להביא את הרמקול למצב שהוא חלק לחלוטין !!!!
כשמרססים צבע ... רואים כל נקודה ... ( מניסיון ) אפילו נקודה של מחט תיראה ..
לפני כל שכבה של צבע / יסוד /לכה .. אתה חייב להסיר את כל השומנים ( פשוט לעבור עם מטלית ספוגה באלכוהול 95% )
ומאוד מומלץ לעבוד עם נייר מים ..
אני בין השכבות של היסוד עובר עם נייר מים של 320 ..
ובין השכבות של הצבע 1200 , הוא לא פוגע ולא רואים שריטות , אבל ... מוריד את כל ה"לכלוך" שנדבק ...
ו ....
לגבי ציפויי עץ ( אני מניח, פורניר , מן הסתם רק נגר ) לך עם צילום טוב של הקדמיים , או תתאם איתו שיבוא לראות אצלך כדי שיתאים צבע ופורניר , ואז זה יהיה כמו סט מקורי
בכל מקרה , מה שלא תבחר
שיהיה בהצלחה !!!!
בירושלים יש גם משהו כזה
בדרך כלל כל פחית תעלה לך 70 שח ...
ולא לשכוח שאתה צריך יסוד צבע ולקה ...
והדבר הכי חשוב הוא ההכנה לצבעיה
אתה חייב להביא את הרמקול למצב שהוא חלק לחלוטין !!!!
כשמרססים צבע ... רואים כל נקודה ... ( מניסיון ) אפילו נקודה של מחט תיראה ..
לפני כל שכבה של צבע / יסוד /לכה .. אתה חייב להסיר את כל השומנים ( פשוט לעבור עם מטלית ספוגה באלכוהול 95% )
ומאוד מומלץ לעבוד עם נייר מים ..
אני בין השכבות של היסוד עובר עם נייר מים של 320 ..
ובין השכבות של הצבע 1200 , הוא לא פוגע ולא רואים שריטות , אבל ... מוריד את כל ה"לכלוך" שנדבק ...
ו ....
לגבי ציפויי עץ ( אני מניח, פורניר , מן הסתם רק נגר ) לך עם צילום טוב של הקדמיים , או תתאם איתו שיבוא לראות אצלך כדי שיתאים צבע ופורניר , ואז זה יהיה כמו סט מקורי
בכל מקרה , מה שלא תבחר
שיהיה בהצלחה !!!!
נערך לאחרונה על ידי HammerBoy ב 18/08/2011 14:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
ה"עקרונות" נשארים אותו דבר ...epony כתב:מסכים עם מרטין שהצביעה צריכה להיות מקצועית, אבל לא הייתי הולך לפחח עם כזה דבר אלא פשוט לנגר - צביעת עץ וצביעת מתכת זה ממש לא אותו הדבר..!...
יסוד , צבע , לכה ...
כך שלדעתי זה לא משנה
בשני המקרים ישתמשו בריסוס צבע כדי לקבל גימור ברמה גבוהה מאוד
- adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
המליצו לך הדבקת טפט. מנסיון זה יראה מושלם אם תתאים טפט דומה לרמקולים הקדמיים ולא חסר גוונים וצבעים ובמקום להוציא אויר עם סרגל שעלול לשרוט תשתמש במגב קטן של המטבח תחסוך הרבה כאב ראש כסף ואני מבטיח שזה יהיה מושלם כמו אצלי בהצלחה