אז מה נסגר? מזרימדיה (סטרימר) או HTPC? יש ויש. אקסטרימר הבינו שלא כולם רוצים מזרימדיה והוציאו HTPC משלהם הסוגר להם פינה בנתח שוק לא מנוצל של צרכני הקולנוע הביתי. נא להכיר: ה-Xtreamer Ultra.

המכשיר שציינת של Asrock לא זול במיוחד אבל אין ספק שמדובר במוצר Hi-End ביחס לאולטרהnirmv כתב:אקסטרימר אולטרה :
יתרונות - זול יחסית.
חסרונות - ATOM, לא תומך ב- AUDIO HD BITSTREAMING., יש לקחת בחשבון תוספת עלות של HDD.
מי שרוצה לשלם יותר ולקבל יותר, יש את ה- ASROCK 3D Vision, שמגיע גם עם צורב DVD / או BD COMBO (תלוי בדגם).
דוגמה : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 9&lang=heb...

ובכל זאת, כשאתה כבר רוצה להוסיף למערכת משהו, אין כמו הגמישות של Ubuntu, אין גם כמו יכולת העדכון העצמי ועל כן אורך החיים בלי התקנה מחדש, ואין כמו האמינות ורמת הליטוש וה-QA של אובונטו, והקלות במציאת תמיכה לבעיות טכניות (קהילה גדולה).dhead2009 כתב:מספר הערות לכתבה.
היתרונות של מערכת OpenELEC הם לא רק זמן עליה מהיר יותר אלא גם:
העובדה משמדובר על הפצה מיועדת לXBMC ואינה מבוססת על UBUNTU (כמו XBMC LIVE) מאפשרת לה להיות מעודכנת בכל הקשור לדרייברים (כמו בעיית השלט באולטרה), לכלול דרייברים ותוכנות לרכיבי חומרה ספציפיים, ומשתמשת בקרנל הכי עדכני של לינוקס.
המפתחים של OpenELEC לא רק מצרפים מערכת הפעלה לXBMC אלא מוסיפים לה יכולות (שכמובן יתווספו לXBMC) לדוגמת הוספת תמיכה לFUSION של AMD (הנמצאת בפיתוח).
היא כוללת מס' תוכנות כמו SABnzbd וTVHeadend בתור סרביסים הניתנות להפעלה וכיבוי הישר מממשק המשתמש של XBMC.
שלא כמו UBUNTU היא מיועדת בראש ובראשונה להיות מותקנת על DOK לכן היא תאריך את חייו, ההתקנה דיי פשוטה ומהירה, וניתן לעדכנה ע"י העתקת שני קבצים (תחת לינוקס).
ולבסוף יש לזכור שמדובר בגרסת RC ולכן יתכנו באגים בתוכנה....

לא בדקתי את זה בפועל כי אין לי קליטה באזור בו אני גר (רק עם אנטנה על הגג, שאין).motico כתב:כתבת שהמכשיר כמחשב יכול לשמש לפעולות נוספות כמו הקרנת שידורי טלוויזיה (DTT). האם בדקת בפועל שהוא מסוגל לזה? לי יש את ה Giada והוא לא עומד במשימה....

המק מיני זו ליגה אחרת לגמרי. גם במפרט וגם במחיר.shualy כתב:מה היתרונות של האולטרא על המק מיני החדש אם בכלל?...