גודל ומשקל אריזות של מגברים.
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
שלום לכולם,
בעקבות הטרנד החדש של ייבוא אישי שיוצא ממש (אבל ממש) משתלם
חשבתי שנוכל לשתף אחד את השני בגדלים ומשקלים של אריזות,מניסיונם של חברי פורום שהזמינו.
כך נוכל לחסוך בזמן ולהיות בטוחים במחירים.
במיוחד בדגמים הלוהטים (אונקיו 609, דנון 1912, ימאהה 671 וכולי)
צריך גובה, אורך רוחב ומשקל- כמובן לא לשכוח שיטת המדידה.
אולי אפילו אפשר לעשות את זה כללי, לא רק למגברים.
(אגב אם טעיתי בפורום מצטער)
מה אתם אומרים?
בעקבות הטרנד החדש של ייבוא אישי שיוצא ממש (אבל ממש) משתלם
חשבתי שנוכל לשתף אחד את השני בגדלים ומשקלים של אריזות,מניסיונם של חברי פורום שהזמינו.
כך נוכל לחסוך בזמן ולהיות בטוחים במחירים.
במיוחד בדגמים הלוהטים (אונקיו 609, דנון 1912, ימאהה 671 וכולי)
צריך גובה, אורך רוחב ומשקל- כמובן לא לשכוח שיטת המדידה.
אולי אפילו אפשר לעשות את זה כללי, לא רק למגברים.
(אגב אם טעיתי בפורום מצטער)
מה אתם אומרים?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9040
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1351 פעמים
הנ"ל קיים לרוב באתר החברה של המוצר שאתה רוצה לקנות אותו.
יש את המידות של המוצר עצמו: Dimensions (W x H x D) ומשקל: Weight
ויש את אותו דבר על אריזת המשלוח: Shipping Dimensions (W x H x D) ומשקל: Shipping Weight
לדוגמא:
Dimensions (W x H x D) 17-1/8'' x 6-3/4'' x 14-1/2"
Weight 23.6 lbs.
Shipping Dimensions (W x H x D) 17-3/4" x 9-1/2" x 20-7/8"
Shipping Weight (lbs.) 28.66 lbs.
יש את המידות של המוצר עצמו: Dimensions (W x H x D) ומשקל: Weight
ויש את אותו דבר על אריזת המשלוח: Shipping Dimensions (W x H x D) ומשקל: Shipping Weight
לדוגמא:
Dimensions (W x H x D) 17-1/8'' x 6-3/4'' x 14-1/2"
Weight 23.6 lbs.
Shipping Dimensions (W x H x D) 17-3/4" x 9-1/2" x 20-7/8"
Shipping Weight (lbs.) 28.66 lbs.
-
shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
באתר של אונקיו לא מצאתי.
באתר של דנון לא מצאתי.
המטרה להקל על קוראי הפורום ולשתף ידע גם אם זה קיים באתר של היצרן שלא תמיד קל למצוא בו.
באתר של דנון לא מצאתי.
המטרה להקל על קוראי הפורום ולשתף ידע גם אם זה קיים באתר של היצרן שלא תמיד קל למצוא בו.
באמאזון אני מודע למידות מוצר, אבל השאלה אם קיימים איכנשהו מידות השילוח?aman80 כתב:אני בד"כ בודק ב AMAZON ... יש שם מידות על רוב המוצרים (הן מידות המוצר והן משקל שילוח)...
לפי מה שאני רואה ממוצרים כגון: רסיברים, רמקולים וכדומה מוצגים רק המידות שלהם כמוצר ואין שום פירוט לגבי מידות האריזה שלהם.
ההקשר היחידי לאריזה הוא במשקל שמצויין הן כמשקל מוצר והן כמשקל אריזה.
כך שאם יש מקום מסויים שבו רשומים מימדי כל מוצר במצב האריזה שלו אשמח לשמוע!!!
תודה,
יותם.
זה מאד תלוי במשקל ובגודל המוצר וכמובן בחברת השילוח.תמיר כתב:מישהו יכול לפרסם כמה עלות השילוח לחברות ששולחות לארץ את הרסיבר? האם זה בערך כ - 150 דולר?...
לדוגמא: אונקיו 609.
מימדים: (באינץ')
6.8 - 17.1 - 12.9
במקרים כאלה תעגל כלפי מעלה כי גם ככה האריזה לבטח גדולה בלפחות 2 אינץ מהמוצר עצמו. אבל זה מספר זניח בעלות הכוללת אז רק תעגל כדי לקבל מושג. לכן:
7 - 17 - 13 בערך.
משקל שילוח - 30 פאונד
מכניסים את הנתונים למחשבון השילוח לדוגמא ב- Ushops תחת קטגוריית מכס: מגבר קול.
מכניסים את המחיר המוצג באתר ומגדירים את היחידות כאינץ וכפאונד.
מגדירים את סוג השילוח (אווירי - יקר יותר אבל זמן משלוח מהיר בהרבה. ימי - זול יותר אבל איטי בהרבה).
ומחשבים
במקרה הזה העלות הכוללת הינה:
638.5 דולר - נעגל ל- 640 דולר. משמע: 2252.16 שקלים
מתוך 640 דולר של המחיר הכולל:
400 דולר המוצר עצמו
88 דולר שילוח ימי (אווירי יעלה יותר)
150 דולר מיסים.
מקווה שעזרתי,
יותם.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני הייתי מוסיף 5-6 אינץ' לכל מימד כדי לחשב גודל של רסיבר ארוז - צריך לסגור שמדובר במכשיר אלקטרוני רגיש, וככזה הוא יהיה "עטוף" בשכבה עבה יחסית של קלקר - 5 ס"מ מכל צד פלוס קרטון עבה מביאים אותנו לכ-5 אינץ', והייתי מוסיף עוד אינץ' אחד כי אני מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר לרעה כאשר מגיעה החשבוונית הסופית.
אם ניקח את הדוגמה של יותם עם ה-609, אז במקום 13x17x7, הייתי מכניס למחשבון של חברת השילוח משהו כמו 18x22x12. כאמור משקל החבילה עפ"י אמאזון הוא 30 פאונד (לעומת משקל של 24.7 פאונד לרסיבר נטו - מה שנותן לנו עוד כלל אצבע שימושי לעתיד - להוסיף 5-6 פאונד למשקל המכשיר כדי להגיע למשקל השילוח המשוער שלו...)
למרבה השעשוע, יוצא אותו המחיר בדיוק עמו שיותם ציין לעיל: $638.5 בסה"כ, מהם $400 למכשיר, $150.5 מיסים ו-$88 שילוח ימי (6-8 שבועות להגעה). שילוח אווירי מייקר את כל העסק בעוד כ-$100, אבל אז החבילה מגיעה תוך כשבועיים בלבד.
אם ניקח את הדוגמה של יותם עם ה-609, אז במקום 13x17x7, הייתי מכניס למחשבון של חברת השילוח משהו כמו 18x22x12. כאמור משקל החבילה עפ"י אמאזון הוא 30 פאונד (לעומת משקל של 24.7 פאונד לרסיבר נטו - מה שנותן לנו עוד כלל אצבע שימושי לעתיד - להוסיף 5-6 פאונד למשקל המכשיר כדי להגיע למשקל השילוח המשוער שלו...)
למרבה השעשוע, יוצא אותו המחיר בדיוק עמו שיותם ציין לעיל: $638.5 בסה"כ, מהם $400 למכשיר, $150.5 מיסים ו-$88 שילוח ימי (6-8 שבועות להגעה). שילוח אווירי מייקר את כל העסק בעוד כ-$100, אבל אז החבילה מגיעה תוך כשבועיים בלבד.
זהו החישוב שצריך לעשות בכול מוצר... מי שרוצה להיות בטוח בגודל ובמשקל כדי למנוע הפתעות לא נעימות יכול ליצור קשר ב LIVE CHAT של B&H ולבקש את הגודל והמשקל של הקופסא.... אני עשיתי את זה לא מעט פעמיים וזה לוקח בדיוק 5 דקות לקבל מידע מדוייק.epony כתב:אני הייתי מוסיף 5-6 אינץ' לכל מימד כדי לחשב גודל של רסיבר ארוז - צריך לסגור שמדובר במכשיר אלקטרוני רגיש, וככזה הוא יהיה "עטוף" בשכבה עבה יחסית של קלקר - 5 ס"מ מכל צד פלוס קרטון עבה מביאים אותנו לכ-5 אינץ', והייתי מוסיף עוד אינץ' אחד כי אני מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר לרעה כאשר מגיעה החשבוונית הסופית.
למרבה השעשוע, יוצא אותו המחיר בדיוק עמו שיותם ציין לעיל: $638.5 בסה"כ, מהם $400 למכשיר, $150.5 מיסים ו-$88 שילוח ימי (6-8 שבועות להגעה). שילוח אווירי מייקר את כל העסק בעוד כ-$100, אבל אז החבילה מגיעה תוך כשבועיים בלבד....
ציון
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
zionc כתב:זהו החישוב שצריך לעשות בכול מוצר... מי שרוצה להיות בטוח בגודל ובמשקל כדי למנוע הפתעות לא נעימות יכול ליצור קשר ב LIVE CHAT של B&H ולבקש את הגודל והמשקל של הקופסא.... אני עשיתי את זה לא מעט פעמיים וזה לוקח בדיוק 5 דקות לקבל מידע מדוייק.epony כתב:אני הייתי מוסיף 5-6 אינץ' לכל מימד כדי לחשב גודל של רסיבר ארוז - צריך לסגור שמדובר במכשיר אלקטרוני רגיש, וככזה הוא יהיה "עטוף" בשכבה עבה יחסית של קלקר - 5 ס"מ מכל צד פלוס קרטון עבה מביאים אותנו לכ-5 אינץ', והייתי מוסיף עוד אינץ' אחד כי אני מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר לרעה כאשר מגיעה החשבוונית הסופית.
למרבה השעשוע, יוצא אותו המחיר בדיוק עמו שיותם ציין לעיל: $638.5 בסה"כ, מהם $400 למכשיר, $150.5 מיסים ו-$88 שילוח ימי (6-8 שבועות להגעה). שילוח אווירי מייקר את כל העסק בעוד כ-$100, אבל אז החבילה מגיעה תוך כשבועיים בלבד....
ציון...