גודל ומשקל אריזות של מגברים.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shlomiassaf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

בעקבות הטרנד החדש של ייבוא אישי שיוצא ממש (אבל ממש) משתלם
חשבתי שנוכל לשתף אחד את השני בגדלים ומשקלים של אריזות,מניסיונם של חברי פורום שהזמינו.
כך נוכל לחסוך בזמן ולהיות בטוחים במחירים.

במיוחד בדגמים הלוהטים (אונקיו 609, דנון 1912, ימאהה 671 וכולי)

צריך גובה, אורך רוחב ומשקל- כמובן לא לשכוח שיטת המדידה.

אולי אפילו אפשר לעשות את זה כללי, לא רק למגברים.
(אגב אם טעיתי בפורום מצטער)

מה אתם אומרים?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9040
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1351 פעמים

שליחה #2 

הנ"ל קיים לרוב באתר החברה של המוצר שאתה רוצה לקנות אותו.
יש את המידות של המוצר עצמו: Dimensions (W x H x D) ומשקל: Weight
ויש את אותו דבר על אריזת המשלוח: Shipping Dimensions (W x H x D) ומשקל: Shipping Weight

לדוגמא:
Dimensions (W x H x D) 17-1/8'' x 6-3/4'' x 14-1/2"
Weight 23.6 lbs.
Shipping Dimensions (W x H x D) 17-3/4" x 9-1/2" x 20-7/8"
Shipping Weight (lbs.) 28.66 lbs.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

shlomiassaf פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #3 

באתר של אונקיו לא מצאתי.
באתר של דנון לא מצאתי.

המטרה להקל על קוראי הפורום ולשתף ידע גם אם זה קיים באתר של היצרן שלא תמיד קל למצוא בו.

michaels
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

בד"כ כלל כל חנות מציינת את המידע הזה כחלק מתיאור המוצר.

aman80
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה #5 

אני בד"כ בודק ב AMAZON ... יש שם מידות על רוב המוצרים (הן מידות המוצר והן משקל שילוח)

linyotam
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #6 

aman80 כתב:אני בד"כ בודק ב AMAZON ... יש שם מידות על רוב המוצרים (הן מידות המוצר והן משקל שילוח)
...
באמאזון אני מודע למידות מוצר, אבל השאלה אם קיימים איכנשהו מידות השילוח?
לפי מה שאני רואה ממוצרים כגון: רסיברים, רמקולים וכדומה מוצגים רק המידות שלהם כמוצר ואין שום פירוט לגבי מידות האריזה שלהם.
ההקשר היחידי לאריזה הוא במשקל שמצויין הן כמשקל מוצר והן כמשקל אריזה.

כך שאם יש מקום מסויים שבו רשומים מימדי כל מוצר במצב האריזה שלו אשמח לשמוע!!!

תודה,
יותם.

תמיר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #7 

מישהו יכול לפרסם כמה עלות השילוח לחברות ששולחות לארץ את הרסיבר? האם זה בערך כ - 150 דולר?

linyotam
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים

שליחה #8 

תמיר כתב:מישהו יכול לפרסם כמה עלות השילוח לחברות ששולחות לארץ את הרסיבר? האם זה בערך כ - 150 דולר?
...
זה מאד תלוי במשקל ובגודל המוצר וכמובן בחברת השילוח.
לדוגמא: אונקיו 609.

מימדים: (באינץ')
6.8 - 17.1 - 12.9
במקרים כאלה תעגל כלפי מעלה כי גם ככה האריזה לבטח גדולה בלפחות 2 אינץ מהמוצר עצמו. אבל זה מספר זניח בעלות הכוללת אז רק תעגל כדי לקבל מושג. לכן:

7 - 17 - 13 בערך. :)

משקל שילוח - 30 פאונד

מכניסים את הנתונים למחשבון השילוח לדוגמא ב- Ushops תחת קטגוריית מכס: מגבר קול.
מכניסים את המחיר המוצג באתר ומגדירים את היחידות כאינץ וכפאונד.

מגדירים את סוג השילוח (אווירי - יקר יותר אבל זמן משלוח מהיר בהרבה. ימי - זול יותר אבל איטי בהרבה).
ומחשבים :)

במקרה הזה העלות הכוללת הינה:
638.5 דולר - נעגל ל- 640 דולר. משמע: 2252.16 שקלים :)
מתוך 640 דולר של המחיר הכולל:
400 דולר המוצר עצמו
88 דולר שילוח ימי (אווירי יעלה יותר)
150 דולר מיסים.

מקווה שעזרתי,
יותם.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #9 

אני הייתי מוסיף 5-6 אינץ' לכל מימד כדי לחשב גודל של רסיבר ארוז - צריך לסגור שמדובר במכשיר אלקטרוני רגיש, וככזה הוא יהיה "עטוף" בשכבה עבה יחסית של קלקר - 5 ס"מ מכל צד פלוס קרטון עבה מביאים אותנו לכ-5 אינץ', והייתי מוסיף עוד אינץ' אחד כי אני מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר לרעה כאשר מגיעה החשבוונית הסופית.

אם ניקח את הדוגמה של יותם עם ה-609, אז במקום 13x17x7, הייתי מכניס למחשבון של חברת השילוח משהו כמו 18x22x12. כאמור משקל החבילה עפ"י אמאזון הוא 30 פאונד (לעומת משקל של 24.7 פאונד לרסיבר נטו - מה שנותן לנו עוד כלל אצבע שימושי לעתיד - להוסיף 5-6 פאונד למשקל המכשיר כדי להגיע למשקל השילוח המשוער שלו...)

למרבה השעשוע, יוצא אותו המחיר בדיוק עמו שיותם ציין לעיל: $638.5 בסה"כ, מהם $400 למכשיר, $150.5 מיסים ו-$88 שילוח ימי (6-8 שבועות להגעה). שילוח אווירי מייקר את כל העסק בעוד כ-$100, אבל אז החבילה מגיעה תוך כשבועיים בלבד.

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555

שליחה #10 

epony כתב:אני הייתי מוסיף 5-6 אינץ' לכל מימד כדי לחשב גודל של רסיבר ארוז - צריך לסגור שמדובר במכשיר אלקטרוני רגיש, וככזה הוא יהיה "עטוף" בשכבה עבה יחסית של קלקר - 5 ס"מ מכל צד פלוס קרטון עבה מביאים אותנו לכ-5 אינץ', והייתי מוסיף עוד אינץ' אחד כי אני מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר לרעה כאשר מגיעה החשבוונית הסופית.

אם ניקח את הדוגמה של יותם עם ה-609, אז במקום 13x17x7, הייתי מכניס למחשבון של חברת השילוח משהו כמו 18x22x12. כאמור משקל החבילה עפ"י אמאזון הוא 30 פאונד (לעומת משקל של 24.7 פאונד לרסיבר נטו - מה שנותן לנו עוד כלל אצבע שימושי לעתיד - להוסיף 5-6 פאונד למשקל המכשיר כדי להגיע למשקל השילוח המשוער שלו...)

למרבה השעשוע, יוצא אותו המחיר בדיוק עמו שיותם ציין לעיל: $638.5 בסה"כ, מהם $400 למכשיר, $150.5 מיסים ו-$88 שילוח ימי (6-8 שבועות להגעה). שילוח אווירי מייקר את כל העסק בעוד כ-$100, אבל אז החבילה מגיעה תוך כשבועיים בלבד.
...
זהו החישוב שצריך לעשות בכול מוצר... מי שרוצה להיות בטוח בגודל ובמשקל כדי למנוע הפתעות לא נעימות יכול ליצור קשר ב LIVE CHAT של B&H ולבקש את הגודל והמשקל של הקופסא.... אני עשיתי את זה לא מעט פעמיים וזה לוקח בדיוק 5 דקות לקבל מידע מדוייק.

ציון

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #11 

zionc כתב:
epony כתב:אני הייתי מוסיף 5-6 אינץ' לכל מימד כדי לחשב גודל של רסיבר ארוז - צריך לסגור שמדובר במכשיר אלקטרוני רגיש, וככזה הוא יהיה "עטוף" בשכבה עבה יחסית של קלקר - 5 ס"מ מכל צד פלוס קרטון עבה מביאים אותנו לכ-5 אינץ', והייתי מוסיף עוד אינץ' אחד כי אני מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר לרעה כאשר מגיעה החשבוונית הסופית.

...
זהו החישוב שצריך לעשות בכול מוצר... מי שרוצה להיות בטוח בגודל ובמשקל כדי למנוע הפתעות לא נעימות יכול ליצור קשר ב LIVE CHAT של B&H ולבקש את הגודל והמשקל של הקופסא.... אני עשיתי את זה לא מעט פעמיים וזה לוקח בדיוק 5 דקות לקבל מידע מדוייק.

ציון
...
(Y) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”