שאלה על רסיבר DENON 1311
שלום לכולם
לפני טיסה לחול ואני רוצה לדעת כמה דברים על הרסיבר הזה:
1. יש לו כיול אוטומטי ?
2. אני יכול לצפות בו על גבי הטלויזיה?
3.לא ממש הבנתי את הקטע הזה שיש 4כניסות HDMI ויציאה אחת כאילו מה יוצא מהיציאה הזאת ?
תודה רבה ומקווה לעזרה
שקד
לפני טיסה לחול ואני רוצה לדעת כמה דברים על הרסיבר הזה:
1. יש לו כיול אוטומטי ?
2. אני יכול לצפות בו על גבי הטלויזיה?
3.לא ממש הבנתי את הקטע הזה שיש 4כניסות HDMI ויציאה אחת כאילו מה יוצא מהיציאה הזאת ?
תודה רבה ומקווה לעזרה
שקד
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מזאת אומרת מה זאת היציאה הזאת ? ..
זאת יציאת וידאו לטלויזיה כדי שתוכל לראות את הוידאו מהמכשיר שמחובר לרסיבר על הטלויזיה .
זאת יציאת וידאו לטלויזיה כדי שתוכל לראות את הוידאו מהמכשיר שמחובר לרסיבר על הטלויזיה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
נצל"ש:
ברשותי הרסיבר הנ"ל; חיברתי את מכשיר הDVD שלי לרסיבר ע"י חיבור קומפננט וסאונד ע"י חיבור קואקסלי. הרסיבר מוציא תמונה לטלוויזיה דרך כבל HDMI והדבר אכן מתבצע כאשר צופים בכבלים (המחוברים דרך HDMI).
באשר ל-DVD, אני מצליח רק לשמוע סאונד אך אין תמונה. הגדרתי את כניסת הקומפננט המתאימה להגדרת DVD ועדיין - יוק.
למישהו יש רעיון?
ברשותי הרסיבר הנ"ל; חיברתי את מכשיר הDVD שלי לרסיבר ע"י חיבור קומפננט וסאונד ע"י חיבור קואקסלי. הרסיבר מוציא תמונה לטלוויזיה דרך כבל HDMI והדבר אכן מתבצע כאשר צופים בכבלים (המחוברים דרך HDMI).
באשר ל-DVD, אני מצליח רק לשמוע סאונד אך אין תמונה. הגדרתי את כניסת הקומפננט המתאימה להגדרת DVD ועדיין - יוק.
למישהו יש רעיון?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
FiReBall כתב:נצל"ש:
למישהו יש רעיון?...
לא ניתן לנתב חיבור קומפוננט ליציאת ה-HDMI ב-1311. לצורך כך נדרש מעבד תמונה שמסוגל לבצע Upconversion של אות הוידאו האנאלוגי שמגיע מכניסת הקומפוננט לאות דיגיטאלי שמתאים לשידור מעל כבל HDMI, ובדנון זה קיים רק מהדגם שמעל ה-1311 (ה-1611)...
epony כתב:FiReBall כתב:נצל"ש:
למישהו יש רעיון?...
לא ניתן לנתב חיבור קומפוננט ליציאת ה-HDMI ב-1311. לצורך כך נדרש מעבד תמונה שמסוגל לבצע Upconversion של אות הוידאו האנאלוגי שמגיע מכניסת הקומפוננט לאות דיגיטאלי שמתאים לשידור מעל כבל HDMI, ובדנון זה קיים רק מהדגם שמעל ה-1311 (ה-1611)......
ז"א שרק הסאונד יעבור דרך הרסיבר.. תודה.
עריכה:
אז למה בעצם יש לרסיבר הזה (ודומיו) 2 כניסות קומפוננט?
- epony
- חבר במועדון 10K

חוץ מ-2 כניסות קומפוננט יש לו גם יציאת קומפוננט אחת, ודרכה אפשר לנתב מקורות במחוברים לרסיבר הזה בקומפוננט...
- epony
- חבר במועדון 10K

אתה חוסך כבל אחד אם אתה מחבר את ה-DVD ישירות בקומפוננט ל-TV, אבל זה אומר שאתה צריך גם להעביר "ערוץ" ברסיבר וגם ב-TV כל פעם שאתה רוצה לראות סרט ב-DVD... אני אישית מבחינת נוחות הייתי מעדיף להעביר הכל דרך הרסיבר.
יש כאלה שיגידו שהעברת הקומפוננט דרך הווידאו יכולה לגרום לפגיעה באיכות הסיגנל (כי הוא עובר דרך עוד מכשיר בדרך ל-TV), אבל לדעתי זה זניח עד כדי לא מורגש... בכל מקרה, אתה יכול לבדוק את זה ע"י כך שתחבר את ה-DVD לסירוגין דרך הרסיבר וישירות ל-TV, ותראה אם יש הבדל.
יש כאלה שיגידו שהעברת הקומפוננט דרך הווידאו יכולה לגרום לפגיעה באיכות הסיגנל (כי הוא עובר דרך עוד מכשיר בדרך ל-TV), אבל לדעתי זה זניח עד כדי לא מורגש... בכל מקרה, אתה יכול לבדוק את זה ע"י כך שתחבר את ה-DVD לסירוגין דרך הרסיבר וישירות ל-TV, ותראה אם יש הבדל.
על אף שהמחיר בדיוטיפרי נורא אטרקטיבי (בתור אחד שאסף הבוקר את החבילה) - כשאתה מקבל אותה, תוודא שהוא לא נשבר...
אני קיבלתי את החבילה, עשיתי את התעודת אחריות בטלפון עם ניופאן. 2 דקות אחר"כ פתחתי את הקופסא של הרסיבר, וכל הפנאל הקידמי היה שבור ואף חלקים פנימיים נפלו - כדי שלא יקרה לך מה שקרה לי (ושתצטרך כמוני להתייבש בבירוקרטיות), אפילו תבקש לפתוח את זה שם ולבדוק שהכל בסדר ואם לא אז תבקש שיחליפו לך על המקום!
אני קיבלתי את החבילה, עשיתי את התעודת אחריות בטלפון עם ניופאן. 2 דקות אחר"כ פתחתי את הקופסא של הרסיבר, וכל הפנאל הקידמי היה שבור ואף חלקים פנימיים נפלו - כדי שלא יקרה לך מה שקרה לי (ושתצטרך כמוני להתייבש בבירוקרטיות), אפילו תבקש לפתוח את זה שם ולבדוק שהכל בסדר ואם לא אז תבקש שיחליפו לך על המקום!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה לא קשור במקרה לכך שהרסיבר הזה מוגדר כ"עודפים"?putin כתב:על אף שהמחיר בדיוטיפרי נורא אטרקטיבי (בתור אחד שאסף הבוקר את החבילה) - כשאתה מקבל אותה, תוודא שהוא לא נשבר...
אני קיבלתי את החבילה, עשיתי את התעודת אחריות בטלפון עם ניופאן. 2 דקות אחר"כ פתחתי את הקופסא של הרסיבר, וכל הפנאל הקידמי היה שבור ואף חלקים פנימיים נפלו - כדי שלא יקרה לך מה שקרה לי (ושתצטרך כמוני להתייבש בבירוקרטיות), אפילו תבקש לפתוח את זה שם ולבדוק שהכל בסדר ואם לא אז תבקש שיחליפו לך על המקום!...