מטחנה חדשה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
k3 אצל רוני בקפה רות ( 1600 ש"ח )
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
כשתלך לשם תבין למה אין להם אתר
זה נראה כמו מוסך של פעם עם דלתות ברזל גדולות ונמצא באזור תעשיה ...
מה שכן בגלל שהאופי של העסק הוא כזה הוא מוכר במכירים שפויים שלעיתים רחוקים בעשרות אחוזים מהחנויות המתמחות.
מה שכן בגלל שהאופי של העסק הוא כזה הוא מוכר במכירים שפויים שלעיתים רחוקים בעשרות אחוזים מהחנויות המתמחות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כמו שאומרים בגשש: אנחנו כבר במאה ... האחרונה ....
אפילו שלט אין להם אתה רוצה אתר?
שבוע שעבר הייתי אצל hollow ושיחקתי קצת עם האקספובר פולסר - עלות של אוסקר ומקבילה לרוב ה e61 שיש בשוק (חסרים שעונים ומגירת ריקון קטנה אבל זהו). חנות אחרת הייתה מוכרת הרבה יותר יקר.
אפילו שלט אין להם אתה רוצה אתר?
שבוע שעבר הייתי אצל hollow ושיחקתי קצת עם האקספובר פולסר - עלות של אוסקר ומקבילה לרוב ה e61 שיש בשוק (חסרים שעונים ומגירת ריקון קטנה אבל זהו). חנות אחרת הייתה מוכרת הרבה יותר יקר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
חבל שאין להם שלט, איך נמצא את המקום
בכל מקרה, הבחור מחליף את המטחנה הישנה שלו, יש לו דיטינג.
היא מסחרית מדי ובא לו משהו ''אישי'' יותר.
בכל מקרה, גיליתי שיש לו במחסן גם מאצר סופר ג'ולי.
עוד מפלצת.
גם בה הוא לא משתמש כי היא ענקית.
בכל מקרה, הבחור מחליף את המטחנה הישנה שלו, יש לו דיטינג.
היא מסחרית מדי ובא לו משהו ''אישי'' יותר.
בכל מקרה, גיליתי שיש לו במחסן גם מאצר סופר ג'ולי.
עוד מפלצת.
גם בה הוא לא משתמש כי היא ענקית.
ת'כלס.כפיר_ש כתב:כשתלך לשם תבין למה אין להם אתרזה נראה כמו מוסך של פעם עם דלתות ברזל גדולות ונמצא באזור תעשיה ...
מה שכן בגלל שהאופי של העסק הוא כזה הוא מוכר במכירים שפויים שלעיתים רחוקים בעשרות אחוזים מהחנויות המתמחות....
הייתי אצלו השבוע וקניתי ידית חליטה יחידה - כולל הסלסלה 120 ש"ח שזה אני מניח כמעט חצי ממה שהייתי משלם במקום אחר. תמיד הם נחמדים, תמיד בחיוך, ועוד דבר - למרות הפיתוי שיש לבעלי העסקים כל פעם שהייתי אצלו שילמתי במזומן ולמרות שאמרתי שאני לא צריך קבלה הוא התעקש לרשום הכל ולתת קבלה. זה גם משהו!
ידית חליטה
לילה טוב,
אני גם מחפש ידית חליטה סינגל ואם יש מנה וחצי אז מצוין.
איפה זה קפה רות?
או כל מקום אחר עם מחירים טובים?
אהוד
אני גם מחפש ידית חליטה סינגל ואם יש מנה וחצי אז מצוין.
איפה זה קפה רות?
או כל מקום אחר עם מחירים טובים?
אהוד
מתוך ניסיון רב עם קפה רות - חבל לחפש במקומות אחרים...
רוני מוכר לחובבי הקפה כל מה שהוא מיבא, במחירים כל כך אטרקטיווים שאין טעם לבדוק במקום אחר...לדוגמא - הידית שקנה אבשלום...120 שקל אצל רוני, עד 330 במקומות אחרים, מהידועים בתחום. למה?
גומיה לראש החליטה - אצל רוני זה עולה 10 שקלים, לעומת 50 אצל בעלי עסק אחרים...והדוגמאות רבות.
שלא לדבר על עלות ואפשרויות העירבוב של הקפה הקלוי.....
רוני מוכר לחובבי הקפה כל מה שהוא מיבא, במחירים כל כך אטרקטיווים שאין טעם לבדוק במקום אחר...לדוגמא - הידית שקנה אבשלום...120 שקל אצל רוני, עד 330 במקומות אחרים, מהידועים בתחום. למה?
גומיה לראש החליטה - אצל רוני זה עולה 10 שקלים, לעומת 50 אצל בעלי עסק אחרים...והדוגמאות רבות.
שלא לדבר על עלות ואפשרויות העירבוב של הקפה הקלוי.....
אני יכול גם להוסיף שאחרי שקניתי את המכונה ובאתי לעשות השלמת ציוד מאסיבית הוא גם פינק אותי בחינם בגומיה, מברשת וגומי אטם לבקפלאש, סתם כמחווה.mr_dish כתב:מתוך ניסיון רב עם קפה רות - חבל לחפש במקומות אחרים...
שלא לדבר על עלות ואפשרויות העירבוב של הקפה הקלוי........
בשיחה טלפונית היום מקפה רות, הK3 השחורה עולה 1,624 ש"ח והנירוסטה עולה 1,798 ש"ח (המחירים כוללים מע"מ).
לגביי הOFFICE CONTROL 1 GR חסר כרגע במלאי ( הזמנה טרם יצאה) ומחירה יהיה 5,200 ש"ח בקירוב (כולל מע"מ)
כנראה ובימים האחרונים חלה איזה שהיא עליית מחירים אולי שער היורו ? אולי מחאת האוהלים ?
משהו גרם לעליית מחירים !
השאלה הנשאלת היא אם התקרבות במחיר לאניטה קוויקמיל E-61 במחיר של 6,990 לא מהווה אופציה כדאית יותר !
לגביי הOFFICE CONTROL 1 GR חסר כרגע במלאי ( הזמנה טרם יצאה) ומחירה יהיה 5,200 ש"ח בקירוב (כולל מע"מ)
כנראה ובימים האחרונים חלה איזה שהיא עליית מחירים אולי שער היורו ? אולי מחאת האוהלים ?
משהו גרם לעליית מחירים !
השאלה הנשאלת היא אם התקרבות במחיר לאניטה קוויקמיל E-61 במחיר של 6,990 לא מהווה אופציה כדאית יותר !