בחיפוש אחר המסך הנכסף מסתמנות שתי אפשרויות מובילות:
ה-ST30 בגודל 55 לעומת קודמו ה-S20 בגודל 54.
נתוני הצפיה הביתיים המתבססים על 80% תכני SD.
מרחק הצפיה כ-3 מטר לערך.
השילוב הנ"ל מוביל כמעט ללא התלבטות לפלזמה שכן בגודל מסך שכזה ובמרחק הנ"ל כל מסך אחר יוביל לחווית צפיה ירודה במרבית הזמן.
ה-ST30 בהחלט נכנסת לתקציב אולם השאלה היא האם היא שווה כמעט מחיר כפול מקודמתה המציעה תכונות דומות למעט התלת מימד שאינו מהווה גורם מכריע.
או באם למקד את השאלה יותר האם יש הבדל שניכר לעין באיכות הצפיה בין המסכים, בדגש על תכני SD?
(אני יודע שהפנל הוחלף, ולפי הנתונים של היצרן הוא אמור להיות מהיר כפליים - אך שוב, עד כמה הדבר ניכר).
ולסיום, בטווח המחיר הנ"ל (עד 15K ש"ח) האם יש מסכים נוספים שכדאי להביא בחשבון (ה-D550 מאד אכזב ולמרבה הצער סמסונג לא מיבאים אף מסך פזלמה אחר למעט ה-D8000 בגודל 65 שבהחלט מרשים אך נמצא מחוץ למגבלות מרחק הצפיה והתקציב. באשר ל-LG לא ממש ראיתי חלופות).ד"א לא ראיתי שיש V20 בגודל 54.
תודות ליועצים.
st30 55" vs s20 54 בדגש על תכני SD
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
נשמע לי מוכר
אני יכול להגיד לך שהתחלתי את תהליך הרכישה לפני חודש בקביעת יעד של 16K
אחרי 3 שבועות של בדיקה אינטנסיבית (כולל מעבר מחנות לחנות עם HDD) הגעתי למסקנה שלחוויה כוללת של קלנוע ביתי אני מוכרח לעלות תקציב. שיניתי סדרי עדיפות והלכתי על פלזמה 64" ומאוד מרוצה מהתוצאה.
זכור את המשולש הקובע: איכות/זמינות/מחיר .
אני יכול להגיד לך שהתחלתי את תהליך הרכישה לפני חודש בקביעת יעד של 16K
אחרי 3 שבועות של בדיקה אינטנסיבית (כולל מעבר מחנות לחנות עם HDD) הגעתי למסקנה שלחוויה כוללת של קלנוע ביתי אני מוכרח לעלות תקציב. שיניתי סדרי עדיפות והלכתי על פלזמה 64" ומאוד מרוצה מהתוצאה.
זכור את המשולש הקובע: איכות/זמינות/מחיר .