התחדשתי בסמסונג 46D6400 + תמונות
חבר'ה, בשעה טובה התחדשתי ב-D6400 בגודל 46". איכות ללא פשרות. ניגודיות מעולה בניגוד ל-LG שבה היא הוחלפה,
תלת מימד ברמה גבוהה עם משקפי BT. קיבלתי עם המסך מכשיר בלוריי של סמסונג תלת מימד, כל סרטי "שרק" בתלת מימד, דונגל לרשת אלחוטית וזוג משקפי תלת מימד. הזמנתי מאיביי עוד שני זוגות בעלות של 69.99$ בלבד. אין כמעט עננות והמסך יפה תואר! שאלה רק לגבי הפנל: על הדגם שלי מאחור רשום בסוף SQ ובגרסה רשום AA01. איזה פאנל זה? של סמסונג? הנה כמה תמונות להתרשמות:
תלת מימד ברמה גבוהה עם משקפי BT. קיבלתי עם המסך מכשיר בלוריי של סמסונג תלת מימד, כל סרטי "שרק" בתלת מימד, דונגל לרשת אלחוטית וזוג משקפי תלת מימד. הזמנתי מאיביי עוד שני זוגות בעלות של 69.99$ בלבד. אין כמעט עננות והמסך יפה תואר! שאלה רק לגבי הפנל: על הדגם שלי מאחור רשום בסוף SQ ובגרסה רשום AA01. איזה פאנל זה? של סמסונג? הנה כמה תמונות להתרשמות:
וזה טוב או לא טוב? מה משמעות ה-SQ בסוף הדגם? לפי מיטב ידיעתי, SQ זה פאנל של סמסונג, לא?integral כתב:לא. הפאנל של AUO.rick090 כתב:לגבי הפנל: על הדגם שלי מאחור רשום בסוף SQ ובגרסה רשום AA01. איזה פאנל זה? של סמסונג?......
אגב, integral, תודה על העזרה עם המסך הקודם, אתה תותח.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ה SQ בסוף הדגם לא אומר כלום. זה נחשב פחות טוב מהפאנל של סמסונג אבל לא פאנל רע בכלל. יכולת לקבל פאנל עוד פחות טוב. בוטום ליין מה שחשוב זה שאתה מרוצה.
הנה השוואה שתתן לך מושג:
http://www.digitalversus.com/samsung-c6 ... 15_93.html
הנה השוואה שתתן לך מושג:
http://www.digitalversus.com/samsung-c6 ... 15_93.html
הקטע הזה עם "הגרלת" הפאנלים הוא תופעה רווחת ומעצבנת.
אני זוכר שלפני כארבע שנים היה לסמסונג מסך מחשב שקיבל ביקורות מעולות (יחסית לאז), 226BW, והייתה הרבה תרעומת סביב העניין ברגע שגילו שסמסונג מוכרת באותה אריזה חיצונית ובאותו שם, מה שהוא למעשה דגם שונה.
מאז אותה תקופה נראה שהעניין תפס תאוצה אצל הרבה יצרנים, וחבל.
לדעתי, ככל שהתופעה מתגברת, אפשר לסמוך פחות ופחות על כל סקירה של טלוויזיה\מסך מחשב\מסך לפטופ. למעשה, ייתכן שאפילו שאת מה שאתה רואה בחנות, לא תקבל בבית.
אני זוכר שלפני כארבע שנים היה לסמסונג מסך מחשב שקיבל ביקורות מעולות (יחסית לאז), 226BW, והייתה הרבה תרעומת סביב העניין ברגע שגילו שסמסונג מוכרת באותה אריזה חיצונית ובאותו שם, מה שהוא למעשה דגם שונה.
מאז אותה תקופה נראה שהעניין תפס תאוצה אצל הרבה יצרנים, וחבל.
לדעתי, ככל שהתופעה מתגברת, אפשר לסמוך פחות ופחות על כל סקירה של טלוויזיה\מסך מחשב\מסך לפטופ. למעשה, ייתכן שאפילו שאת מה שאתה רואה בחנות, לא תקבל בבית.
- satlanovich
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הsq בסוף הmodel זה קשור לאיזור/מדינה
וב version רשום איזה סוג פאנל זה
sq הכי גבוה
aa אמצעי
cn הכי נמוך
ברשותי מסך led d5000 ולי רשום ב version
hq
לאחרי בירורים מול אתרים בחו"ל מדובר בפאנל האיכותי של סמסונג (אותו דבר כמו sq)
וב version רשום איזה סוג פאנל זה
sq הכי גבוה
aa אמצעי
cn הכי נמוך
ברשותי מסך led d5000 ולי רשום ב version
hq
לאחרי בירורים מול אתרים בחו"ל מדובר בפאנל האיכותי של סמסונג (אותו דבר כמו sq)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
rick090 כתב: שאלה רק לגבי הפנל: על הדגם שלי מאחור רשום בסוף SQ ובגרסה רשום AA01. איזה פאנל זה? של סמסונג?/quote]
תתחדש....
AA פנל סביר+....הדגם שלך מגיע עם פנל נחות ממנו CN בגודל 40"
מידע בנוגע לפנאלים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1419947
בתמונה המצורפת, תיעוד פנל יבוא רשמי 40D6400.
בקרוב אפתח שירשור יעודי לתיעוד כל סידרת D של סמסונג.
אשמח אם תוכל לשלוח לי לפרטי או להעלות כאן צילום של המדבקה עם פרטי הפנל לטובת העניין.
ובכלל, כל חבר פורום שמעוניין לתרום לשאר החברים מוזמן לשלוח תמונה (לפרטי) עם תיעוד פנל המסך שלו.
אין בעיה להישאר אנונימי למי שירצה....
-
- 40D6400