חברת אמטל, יבואנית מוצרי המחשוב של MAG בישראל, השיקה שלושה דגמי טאבלטים חדשים מבית MAG, בגדלים של 7 אינץ', 8.4 אינץ' ו- 10.1 אינץ'. לדגם הטאבלט MagPad 8.4" מערכת ההפעלה Android 2.3 , מסך מגע (מולטי טאץ') LED בגודל 8.4 אינץ', עם 16 מליון צבעים וברזולוציה של 800 על 600 מסך מרובע 4:3, ניתן לצפות עמו בסרטים, תמונות, קריאה ושיתוף מסמכים, ספרים ועיתונים. תומך בקבצי מוסיקה MP3/WMA/WAV/OGG/FLAC/APE/AAC ובקבצי וידאו 1080P AVI, 3GP, MP4, RM, RMVB, FLV, MKV, MOV, WMVJPEG, BMP, GIF& ...
שרשור תגובות: MagPad - סדרת טאבלטים חדשה בישראל
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
למאמר: MagPad - סדרת טאבלטים חדשה בישראל

חברת אמטל, יבואנית מוצרי המחשוב של MAG בישראל, השיקה שלושה דגמי טאבלטים חדשים מבית MAG, בגדלים של 7 אינץ', 8.4 אינץ' ו- 10.1 אינץ'. לדגם הטאבלט MagPad 8.4" מערכת ההפעלה Android 2.3 , מסך מגע (מולטי טאץ') LED בגודל 8.4 אינץ', עם 16 מליון צבעים וברזולוציה של 800 על 600 מסך מרובע 4:3, ניתן לצפות עמו בסרטים, תמונות, קריאה ושיתוף מסמכים, ספרים ועיתונים. תומך בקבצי מוסיקה MP3/WMA/WAV/OGG/FLAC/APE/AAC ובקבצי וידאו 1080P AVI, 3GP, MP4, RM, RMVB, FLV, MKV, MOV, WMVJPEG, BMP, GIF& ...
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אין ספק שהמחיר אטרקטיבי,השאלה מה התמורה.
שני דברים:
לא שמעתי על המוצרים הללו(הרגע פעם ראשונה).
למה מערכת הפעלה כזו ולא האניקומב?
ועוד משהוא,מעניין לדעת האם באמת הוא תומך בניגון פורמט MKV ?
שני דברים:
לא שמעתי על המוצרים הללו(הרגע פעם ראשונה).
למה מערכת הפעלה כזו ולא האניקומב?
ועוד משהוא,מעניין לדעת האם באמת הוא תומך בניגון פורמט MKV ?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
חברים, לא מדובר בטאבלטים מיצרנים מוכרים כמו סמסונג וכו'. זה ברזל סיני ולכן אין אותו באתרים אחרים.
בגלל זה גם המחיר האטרקטיבי
בגלל זה גם המחיר האטרקטיבי
אלי חבוש
זאת הבעיה עם מוצרים שכאלו, אתה מקבל חתול בשק.
מצד אחד המפרט נשמע נהדר, תומך בכל פורמט אפשרי, עם כל יציאה וכניסה אפשרית, אבל בסוף אתה מקבל מוצר שלא עומד בציפיות.
אני לא אומר שזה המצב עם הטאבלט הזה, אבל אני הייתי מעדיף מוצר שלפחות קיבל איזה ביקורת או סקירה לפני שאני קונה אותו.
מצד אחד המפרט נשמע נהדר, תומך בכל פורמט אפשרי, עם כל יציאה וכניסה אפשרית, אבל בסוף אתה מקבל מוצר שלא עומד בציפיות.
אני לא אומר שזה המצב עם הטאבלט הזה, אבל אני הייתי מעדיף מוצר שלפחות קיבל איזה ביקורת או סקירה לפני שאני קונה אותו.