מבאס...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אלמוג - אני חושב שאין מה לעשות - רובנו בגיל כזה ובמצב כזה - שPC GAMING רחוק מאיתנו.
אני גם ככה מעדיף לשחק במשחקים שאני יכול לשחק פה ושם. לא משחקים ארוכי טווח. הרבה יותר פשוט להסתדר עם PS3 - שגם לא מצריך TUNING כל עדכון תוכנה
אני גם ככה מעדיף לשחק במשחקים שאני יכול לשחק פה ושם. לא משחקים ארוכי טווח. הרבה יותר פשוט להסתדר עם PS3 - שגם לא מצריך TUNING כל עדכון תוכנה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
almogc - בוא נלך עם הראש שלך: תתחיל אתה ונראה איך אחרים מצטרפים.
מראש אני מודיע לך שאני לא שם, אם אני אכתוב איזה מחשב יש לי בבית השרשור יהפוך להסתלבטות עלי
אבל מעניין יהיה לעשות כזה דבר, יוזמה טובה.
איתי - אני מסכים אתך שבגילאים האלו אנחנו כבר עצלנים, אנחנו מוכנים לעשות עבודת הכנה כדי שיהיה PNP או תכנים מוכנים, אבל לא עבור כל תוכן (עיין ערך משחקים) ובגלל זה המשיכה היא גדולה יותר לקונסולות.
אני באופן אישי ויתרתי על משחקים במחשב מהסיבה הזו, זה לא מוריד מדעתי על המחשב, פשוט מעיד על עצמי שהזדקנתי
מראש אני מודיע לך שאני לא שם, אם אני אכתוב איזה מחשב יש לי בבית השרשור יהפוך להסתלבטות עלי
אבל מעניין יהיה לעשות כזה דבר, יוזמה טובה.
איתי - אני מסכים אתך שבגילאים האלו אנחנו כבר עצלנים, אנחנו מוכנים לעשות עבודת הכנה כדי שיהיה PNP או תכנים מוכנים, אבל לא עבור כל תוכן (עיין ערך משחקים) ובגלל זה המשיכה היא גדולה יותר לקונסולות.
אני באופן אישי ויתרתי על משחקים במחשב מהסיבה הזו, זה לא מוריד מדעתי על המחשב, פשוט מעיד על עצמי שהזדקנתי
Vocare Ad Regnum
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תשמע - פעם באמת הייתי עמוק בפנים, אבל לדעתי המחשבים היום גם נהיו מסובכים מידיי לרכישה - איזה מחקר צריך לעשות היום בשביל לקנות מחשב...
בנוסף - כל ההתעסקות והקנפוגים והאפשרויות - אין לנו כח וזמן לזה.
מה שכן - אני שונא לשחק עם השלט של הPS3
בנוסף - כל ההתעסקות והקנפוגים והאפשרויות - אין לנו כח וזמן לזה.
מה שכן - אני שונא לשחק עם השלט של הPS3
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אין לי עצבים להתעסק עם רכישת רכיבים למחשב, יש סיכוי עצום שאכנס לחנות מחשבים ואגיד להם את המשפט המפגר הבא: יש לך מחשב טוב ?
אני רק יכול לתאר לעצמי את היום כשיגיע כשארכוש אחד לילד, הוא יעמוד לידי ויגלגל עיניים...
זה נהיה מאוד מורכב לטעמי.
באשר לשלט הסוני 3, הוא בסדר גמור. אם היה אפשר לקחת את הDPAD שלו ולשלב אותו עם השלט של האקס בוקס המצב היה טוב יותר.
אני רק יכול לתאר לעצמי את היום כשיגיע כשארכוש אחד לילד, הוא יעמוד לידי ויגלגל עיניים...
זה נהיה מאוד מורכב לטעמי.
באשר לשלט הסוני 3, הוא בסדר גמור. אם היה אפשר לקחת את הDPAD שלו ולשלב אותו עם השלט של האקס בוקס המצב היה טוב יותר.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא מסתדר איתו למצב יריות.
לא מזמן הרכבתי מחשב לגיסתי.
בחרתי מעבד חדש עם כרטיס מסך מובנה. ואת כל שאר הרכיבים.
מתקשרים אליי מהחנות כשהוא מורכב ואומרים, שמת לב שאין לך כרטיס גרפי, אמרתי בטח שיש - זה בתוך המעבד. אמרו כן, אבל מה עם יציאת HDMI מהלוח אם?
אמרתי שייייייט.
מזל שאלמוג נחלץ לעזרתי.
לא מזמן הרכבתי מחשב לגיסתי.
בחרתי מעבד חדש עם כרטיס מסך מובנה. ואת כל שאר הרכיבים.
מתקשרים אליי מהחנות כשהוא מורכב ואומרים, שמת לב שאין לך כרטיס גרפי, אמרתי בטח שיש - זה בתוך המעבד. אמרו כן, אבל מה עם יציאת HDMI מהלוח אם?
אמרתי שייייייט.
מזל שאלמוג נחלץ לעזרתי.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מאז באו הילדות (3 ו1.
הלכו שעות המשחק. בין ילדים,עבודה והאשה זמן הפנאי הפרטי מועט מאוד.
יש לי מחשב דיי חזק ואפילו Overkill לשימושים שלי שזה גלישה בנט וHTPC.
גם האקס בוקס מעלה אבק. למרות שלפני כמה ימים אשתי הלכה ללימודים ואחרי שהאכלתי,קילחתי והשכבתי את שתי הפעוטות שובבות במיוחד, חשקה נפשי בקרב בFight Night Champion. אבל אחרי 40 דקות משחק חשתי מותש כאילו אני משתתף בקרבות
.
לא קל חיי משפחה לגיימר מזדקן
יש לי מחשב דיי חזק ואפילו Overkill לשימושים שלי שזה גלישה בנט וHTPC.
גם האקס בוקס מעלה אבק. למרות שלפני כמה ימים אשתי הלכה ללימודים ואחרי שהאכלתי,קילחתי והשכבתי את שתי הפעוטות שובבות במיוחד, חשקה נפשי בקרב בFight Night Champion. אבל אחרי 40 דקות משחק חשתי מותש כאילו אני משתתף בקרבות
לא קל חיי משפחה לגיימר מזדקן
"על החתום...."
זיו,
אני מקווה שהיית ציני
לא באתי ממקום של תלונה חס וחלילה.
לגבי שאר הדברים שנאמרו פה, גיימינג זה סוג של מחלה, כמו בכול תחום, יש כאלה שהולכים רחוק ויש כאלה שאוהבים את "הסטנדרט"
שזה אומר מגוון הקונסולות למינהם...
כל בן אדם שהוא גיימר אמיתי יעדיף מחשב על קונסולה, שהתכוונתי לפתוח שרשור גיימינג אמיתי לא התכוונתי לאנשים שהתחום הוא דבר שולי עבורם ואין להם עצבים\זמן\רצון להתעסק איתו
, התכוונתי כמובן לאותם "מכורים קשה", תחום האודיו מאוד דומה...
מי שמכור לשלטים של XBOX/PS3 כמוני... יוכל לרכוש שלט של XBOX מקורי כמובן + מתאם אשר מאפשר חיבור אלחוטי בשיטה של WIFI 2.4Ghz
ממש קונסולה...
כולכם מוזמנים להכנס לשרשור שפתחתי ששילבתי את כל העולמות במארז אחד:
http://www.hometheater.co.il/vt149202.% ... 7%90%D7%95
השקעתי בוידאו ותמונות ולצערי השרשור לא התרומם כפי שציפיתי, קיוותי שהשרשור יפתח דיון מעניין אך....
אני מקווה שהיית ציני
לגבי שאר הדברים שנאמרו פה, גיימינג זה סוג של מחלה, כמו בכול תחום, יש כאלה שהולכים רחוק ויש כאלה שאוהבים את "הסטנדרט"
שזה אומר מגוון הקונסולות למינהם...
כל בן אדם שהוא גיימר אמיתי יעדיף מחשב על קונסולה, שהתכוונתי לפתוח שרשור גיימינג אמיתי לא התכוונתי לאנשים שהתחום הוא דבר שולי עבורם ואין להם עצבים\זמן\רצון להתעסק איתו
מי שמכור לשלטים של XBOX/PS3 כמוני... יוכל לרכוש שלט של XBOX מקורי כמובן + מתאם אשר מאפשר חיבור אלחוטי בשיטה של WIFI 2.4Ghz
ממש קונסולה...
כולכם מוזמנים להכנס לשרשור שפתחתי ששילבתי את כל העולמות במארז אחד:
http://www.hometheater.co.il/vt149202.% ... 7%90%D7%95
השקעתי בוידאו ותמונות ולצערי השרשור לא התרומם כפי שציפיתי, קיוותי שהשרשור יפתח דיון מעניין אך....
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
Itay_Pollak כתב:תשמע - פעם באמת הייתי עמוק בפנים, אבל לדעתי המחשבים היום גם נהיו מסובכים מידיי לרכישה - איזה מחקר צריך לעשות היום בשביל לקנות מחשב...
בנוסף - כל ההתעסקות והקנפוגים והאפשרויות - אין לנו כח וזמן לזה....
+1
ואוסיף אין לנו כח זמן ורצון להתעסק עם זה שיש חלופות כמו xbox or ps3 שעושים עבודה מצויינת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הצרה היא שמחשב שהיום עולה X, תוך שנתיים לא שווה כלום ללא שדרוגים/שינויים בדרך.
נ.ב.
אלמוג - ממליץ שתשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי - אולי יעיר יותר אנשים
נ.ב.
אלמוג - ממליץ שתשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי - אולי יעיר יותר אנשים
אני מקווה שהייתי ברור שפתחתי את השרשור הזה התכוונתי לאותם אנשים שזה כן מעניין אותם... לכן האתר הזה מכיל מגוון רחב של נושאים שאפשר לדון עליהם... לא סתם השרשור נפתח תחת קטגוריה של גיימינג ולא באודיו...uris כתב:Itay_Pollak כתב:תשמע - פעם באמת הייתי עמוק בפנים, אבל לדעתי המחשבים היום גם נהיו מסובכים מידיי לרכישה - איזה מחקר צריך לעשות היום בשביל לקנות מחשב...
בנוסף - כל ההתעסקות והקנפוגים והאפשרויות - אין לנו כח וזמן לזה....
+1![]()
ואוסיף אין לנו כח זמן ורצון להתעסק עם זה...
חברים, הכול בפרופרציות כן
איתי ידידי,Itay_Pollak כתב:הצרה היא שמחשב שהיום עולה X, תוך שנתיים לא שווה כלום ללא שדרוגים/שינויים בדרך.
נ.ב.
אלמוג - ממליץ שתשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי - אולי יעיר יותר אנשים...
אני אתן דוגמא מהעולם שלך, אפשר להסתפק במערכת All In one נכון? ישמעו נחמד, לא תהיה מסוגל לשדרג רכיבים בהתאם, הכול יהיה סטנדרטי בהתאם למוצר שרכשת, סוג של מעגל סגור.
כמו כן, יש כאלה שקונים רסיבר בנפרד, מקור בנפרד, רמקולים בנפרד וכן הלאה, למה הם עושים זאת? הם יכלו לחסוך לא מעט כסף עם מערכת All in one שנשמעת לא רע ביחס למחיר שלה...
מקווה שהבהרתי את הנקודה... אין לזה סוף כמו בכול תחום השאלה כמה אתה גיימאופיל
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זו הצרה שאנחנו גיימאופילים.
בגלל זה אנחנו בוכים.
בגלל זה אנחנו בוכים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Almogc, לא מסכים איתך על ההגדרה של גיימר. גיימר הוא גיימר בין אם הוא משחק בנינטנדו בלבד, או בסוני בלבד או באקס בוקס בלבד או בפי סי או בכולם ביחד.
זה בנאדם שאוהב משחקים, האם אלו שבאון ליין (החינמים) נחשבים או לא אפשר להתווכח, אבל להגיד גיימר אמיתי משחק במחשב ? קצת רחוק.
אתה יודע מה ? הצלחת לעורר דיון מעניין בכל מקרה !
זה בנאדם שאוהב משחקים, האם אלו שבאון ליין (החינמים) נחשבים או לא אפשר להתווכח, אבל להגיד גיימר אמיתי משחק במחשב ? קצת רחוק.
אתה יודע מה ? הצלחת לעורר דיון מעניין בכל מקרה !
Vocare Ad Regnum
כנראה שלא הסברתי נכון, לא התכוונתי שמי שגיימר אז הוא גיימר על pc בלבד, ממש ממש לא נכון ואני איתך...TANDBERG כתב:Almogc, לא מסכים איתך על ההגדרה של גיימר. גיימר הוא גיימר בין אם הוא משחק בנינטנדו בלבד, או בסוני בלבד או באקס בוקס בלבד או בפי סי או בכולם ביחד.
אתה יודע מה ? הצלחת לעורר דיון מעניין בכל מקרה !...
התכוונתי לגיימרים כבדים עם משחקים כבדים ולא Angry Birds...
שוב , בן אדם שמאזין למערכת מיני לא אוהב מוסיקה? אוהב ועוד איך אבל גם כאן יש כמה רמות כפי שאתה יודע
ברמת הרכיבים/משחקים
תקשר את זה לעולם האודיו ותראה שזה ממש חופף.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הפעמים היחידות שבהם אני משחק במחשב הם במשחקים שמגיעים אך ורק למחשב (כגון RTS או חלק מה RPG) או במשחקים בהם במחשב יש אפשרויות שאין בקונסולות כגון הוספת מודים (בעיקר במשחקי RPG). מאז שרכשתי את ה PS3 הרבה המכריע של הגיימינג אצלי מתבצע על הקונסולה.
וכמו שציינו פה, אין שום קשר בין "גיימר אמיתי" לעובדה שאין לאותו אדם מחשב גיימינג. להיפך, אם כבר גיימר שמגביל את עצמו רק למחשב יגלה שחולפים על פניו הרבה מאוד משחקים שיוצארים בלעדית רק לקונסולות.
לשם הבהרה, אני ל אמחשיב את עצמי "גיימר אמיתי", מקסימום "גיימר לייט" וזה למרות שיש לי גם קונסולה וגם מחשב חזק - פשוט אין לי מספיק זמן פנוי בין העבודה למשפחה להשקיע מספיק בתחביב הזה על מנת להפוך אותו ל"מקצוע".
וכמו שציינו פה, אין שום קשר בין "גיימר אמיתי" לעובדה שאין לאותו אדם מחשב גיימינג. להיפך, אם כבר גיימר שמגביל את עצמו רק למחשב יגלה שחולפים על פניו הרבה מאוד משחקים שיוצארים בלעדית רק לקונסולות.
לשם הבהרה, אני ל אמחשיב את עצמי "גיימר אמיתי", מקסימום "גיימר לייט" וזה למרות שיש לי גם קונסולה וגם מחשב חזק - פשוט אין לי מספיק זמן פנוי בין העבודה למשפחה להשקיע מספיק בתחביב הזה על מנת להפוך אותו ל"מקצוע".