קניה משותפת של קפה ירוק
מנהלת שירות לקוחות בקפה רות
לא רחוק מהקניון באיזור התעשיה של פ"ת, ברח' הסדנא 4 ( קרית אריה) איתרתי את המקום. בהתחלה לא האמנתי שאכן הגעתי ליעד, שהרי קוראים למקום "קפה רות"....וכמובן ציפיתי לבית קפה......., אבל לא! מדובר במפעל קטן, משפחתי, (הממוקם אחרי דלת ברזל -צריך לדפוק חזק) העוסק בפולי קפה ותערובות קפה בשלבי יצור שונים הנמכרים לכל המעונין. התקבלתי בלבביות על ידי בחורה צעירה אשר הציגה את עצמה כמנהלת שירות לקוחות ונשאלתי למטרת ביקורי. נלקחתי לסיור במקום, הוצע לי קפה ונאמר לי כי קיימים במפעל כמעט כל הסוגים במחיר אחיד של 45 ש"ח כולל מע"מ. נכון, לא הכי זול, אבל כאשר בחנות אחת ניתן להשיג מבחר כה רב ומגוון ללא הגבלת כמות ומשקל........נראה לי כי זה "לב" העניין.
נראה לי כי עם פניה של הפורום ניתן יהיה להשיג מחירים טובים יותר למשתתפי הפורום ואז כנראה לא צריך קניה מרוכזת....
נראה לי כי עם פניה של הפורום ניתן יהיה להשיג מחירים טובים יותר למשתתפי הפורום ואז כנראה לא צריך קניה מרוכזת....
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
את קפה רות אנו מכירים היטב ומרבים להמליץ להרבה משתמשים לקנות מהם ציוד קפה וקפה ירוק וקלוי אבל אני ממש לא זוכר מנהלת שירות לקוחות שעושה שם סיורים.
יש שם את אורי ורוני הבעלים וכמה פועלים אבל הכל סוגרים כולל מחיר מול רוני...
הקפה הירוק שנמכר אצלו מעט פחות איכותי שממה שיש אצל אמיגו ואוא אבל בהחלט טוב.
המקום אכן קטן ובסגנון נטול פלצנות של פעם ורוני אדם מאוד אמין שמוכר במחירים הוגנים מאוד.
יש שם את אורי ורוני הבעלים וכמה פועלים אבל הכל סוגרים כולל מחיר מול רוני...
הקפה הירוק שנמכר אצלו מעט פחות איכותי שממה שיש אצל אמיגו ואוא אבל בהחלט טוב.
המקום אכן קטן ובסגנון נטול פלצנות של פעם ורוני אדם מאוד אמין שמוכר במחירים הוגנים מאוד.