מה שישיבו על השאלה הזו משתתפי השרשור הזה לא חשוב.Almogc כתב: אני אשאל אותך שאלה ותהיה כנה, במידה ואפל היו מציגים 2 דגמים זהים לחלוטין, הדבר היחידי שהיה שונה בהם זה שלאחד יש את כל היציאות שטושיבה מציעה + עובי + משקל והשני היה כפי שהאייפד מוצג היום, פרט למשקל ועובי הם זהים וכפי שציינתי + התוספת החומרתית .
מה אתה לוקח מבין שניהם? לי באופן אישי אין ספק שהייתי לוקח את האייפד "העבה" יותר "הכבד" יותר אבל, בעל חיבורים מלאים....
נראה שרוב ציבור הלקוחות לא מעוניין לחבר את האייפאד לשום דבר, אבל כן מתלונן על המשקל הכבד.
אותו כנ"ל, מעט האנשים שיוצא לך לשאול אישית לא רלוונטיים.Almogc כתב: השאלה היא, למה אתה מתייחס בסופו של דבר שאתה הולך לקנות מוצר, לשיווק האדיר שלו? או לתוצר עצמו....
בגדול, ובלי קשר למוצרי אפל אלא למוצרים בכלל, אנשים מושפעים בעיקר מהשיווק ולא מהמוצר.
זה לא אומר שאין חשיבות גדולה למוצר. אי אפשר לעשות שיווק טוב למוצר ח*א.
לא ברור כיום מה יש יותר, אנשים הסוגדים לאפל באופן לא הגיוני, או כאלה ששונאים אותה באופן לא הגיוני. דווקא היא מתחילה להזכיר את מיקרוסופט של פעם כזו שאוהבים לשנוא.Almogc כתב: התגובה שלך ממש מקבילה לילדים שיש בפורומים בחו״ל שהמותג אפל עבורם הינו ״אלוקים״...
בנוסף, לא ברור מה יש יותר היום Apple fanboys או fandroids .
אני אגיד לך אבל מה כן ברור. אם תסכם את מספרם של כל סוגי האנשים הנ"ל ביחד, עדיין תגיע למיעוט מגוחך בקרב הלקוחות הפוטנציאלים.
לרוב האנשים אין שום יחסי אהבה או שנאה עם יצרני מכשירים. הם רוכשים מכשירים כי הם רוצים את המכשיר.