איך מעוררים עניין - מפרסמים שמועות על אייפד 3 ואז מפריכים אותן...

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #21 

Almogc כתב: אני אשאל אותך שאלה ותהיה כנה, במידה ואפל היו מציגים 2 דגמים זהים לחלוטין, הדבר היחידי שהיה שונה בהם זה שלאחד יש את כל היציאות שטושיבה מציעה + עובי + משקל והשני היה כפי שהאייפד מוצג היום, פרט למשקל ועובי הם זהים וכפי שציינתי + התוספת החומרתית .

מה אתה לוקח מבין שניהם? לי באופן אישי אין ספק שהייתי לוקח את האייפד "העבה" יותר "הכבד" יותר אבל, בעל חיבורים מלאים.
...
מה שישיבו על השאלה הזו משתתפי השרשור הזה לא חשוב.
נראה שרוב ציבור הלקוחות לא מעוניין לחבר את האייפאד לשום דבר, אבל כן מתלונן על המשקל הכבד.
Almogc כתב: השאלה היא, למה אתה מתייחס בסופו של דבר שאתה הולך לקנות מוצר, לשיווק האדיר שלו? או לתוצר עצמו.
...
אותו כנ"ל, מעט האנשים שיוצא לך לשאול אישית לא רלוונטיים.
בגדול, ובלי קשר למוצרי אפל אלא למוצרים בכלל, אנשים מושפעים בעיקר מהשיווק ולא מהמוצר.
זה לא אומר שאין חשיבות גדולה למוצר. אי אפשר לעשות שיווק טוב למוצר ח*א.
Almogc כתב: התגובה שלך ממש מקבילה לילדים שיש בפורומים בחו״ל שהמותג אפל עבורם הינו ״אלוקים״
...
לא ברור כיום מה יש יותר, אנשים הסוגדים לאפל באופן לא הגיוני, או כאלה ששונאים אותה באופן לא הגיוני. דווקא היא מתחילה להזכיר את מיקרוסופט של פעם כזו שאוהבים לשנוא.
בנוסף, לא ברור מה יש יותר היום Apple fanboys או fandroids .

אני אגיד לך אבל מה כן ברור. אם תסכם את מספרם של כל סוגי האנשים הנ"ל ביחד, עדיין תגיע למיעוט מגוחך בקרב הלקוחות הפוטנציאלים.
לרוב האנשים אין שום יחסי אהבה או שנאה עם יצרני מכשירים. הם רוכשים מכשירים כי הם רוצים את המכשיר.
משה

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #22 

moco כתב:
Almogc כתב: אני אשאל אותך שאלה ותהיה כנה, במידה ואפל היו מציגים 2 דגמים זהים לחלוטין, הדבר היחידי שהיה שונה בהם זה שלאחד יש את כל היציאות שטושיבה מציעה + עובי + משקל והשני היה כפי שהאייפד מוצג היום, פרט למשקל ועובי הם זהים וכפי שציינתי + התוספת החומרתית .

מה אתה לוקח מבין שניהם? לי באופן אישי אין ספק שהייתי לוקח את האייפד "העבה" יותר "הכבד" יותר אבל, בעל חיבורים מלאים.
...
מה שישיבו על השאלה הזו משתתפי השרשור הזה לא חשוב.
נראה שרוב ציבור הלקוחות לא מעוניין לחבר את האייפאד לשום דבר, אבל כן מתלונן על המשקל הכבד.
Almogc כתב: השאלה היא, למה אתה מתייחס בסופו של דבר שאתה הולך לקנות מוצר, לשיווק האדיר שלו? או לתוצר עצמו.
...
אותו כנ"ל, מעט האנשים שיוצא לך לשאול אישית לא רלוונטיים.
בגדול, ובלי קשר למוצרי אפל אלא למוצרים בכלל, אנשים מושפעים בעיקר מהשיווק ולא מהמוצר.
זה לא אומר שאין חשיבות גדולה למוצר. אי אפשר לעשות שיווק טוב למוצר ח*א.
Almogc כתב: התגובה שלך ממש מקבילה לילדים שיש בפורומים בחו״ל שהמותג אפל עבורם הינו ״אלוקים״
...
לא ברור כיום מה יש יותר, אנשים הסוגדים לאפל באופן לא הגיוני, או כאלה ששונאים אותה באופן לא הגיוני. דווקא היא מתחילה להזכיר את מיקרוסופט של פעם כזו שאוהבים לשנוא.
בנוסף, לא ברור מה יש יותר היום Apple fanboys או fandroids .

אני אגיד לך אבל מה כן ברור. אם תסכם את מספרם של כל סוגי האנשים הנ"ל ביחד, עדיין תגיע למיעוט מגוחך בקרב הלקוחות הפוטנציאלים.
לרוב האנשים אין שום יחסי אהבה או שנאה עם יצרני מכשירים. הם רוכשים מכשירים כי הם רוצים את המכשיר.
...
(Y) (Y)

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #23 

Almogc כתב:טוב אני מרגיש שאני חוזר על עצמי כמו תוכי...
התגובה שלך ממש מקבילה לילדים שיש בפורומים בחו״ל שהמותג אפל עבורם הינו ״אלוקים״
...
וה"תוכי" שבך נשמע כמו כל אותם חוכמולגים שחושבים שהם יודעים משהו שב- Apple לא..
אני לא סוגד ל- Apple, ויש דברים מאוד לא נוחים מבחינת המשתמש,
אבל אם אתה חושב שעלית פה על משהו יוצא דופן, אז צא מהסרט, כי זה לא הולך לקרות..
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 17/08/2011 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
...

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #24 

[behave]
התבטאות שאינה הולמת - מרטין[/behave]

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #25 

Almogc כתב:ג[behave]
...
נראה שהנקודה הרגישה היא שלך...

יודע מה? אתה צודק. אפל חברה בנפילה, המוצרים שלהם לא מחדשים כלום, אין כמו אנדרואיד.
מרוצה? יופי, לא צריך לריב.

Batnun

.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #26 

[behave]

הסייג לחוכמה שתיקה, אני פה סיימתי.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #27 

Almogc כתב:ג[behave]
...
[behave]
מתלהם ומיותר - מרטין[/behave]
...

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #28 

אדון גיל הנכבד,

אתה מוזמן לעבור על ההודעות שלי ברחבי הפורום ואז תבין שאני יודע איפה אני נמצא.

כנראה שלא שמת לב שרשמתי שאני פה סיימתי.

מאחל לך רק בריאות וכול טוב.

יום טוב.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #29 

תרגיעו בבקשה, לא לרדת לפסים אישיים.
לאף אחד פה אין עניין עם אפל או עם גוגל, כולנו משתמשים במוצרים של שתי החברות.
תקיפות אישיות לא מתקבלות פה בברכה.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #30 

Almogc כתב:אדון גיל הנכבד,

יום טוב.
...
עכשיו, כ"שצבעת" את השרשור באדום,
אתה כנראה מבין קצת יותר טוב.
...

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #31 

שוב פעם התחלנו....

אגב, לנושא התוכים מה לעשות, לגיסי ילדה בת 11 כשנסעתי פעם אחרונה לחו"ל ביקשה אייפון, למה?
כי לאחיה הבאתי אייפוד.
אבא שלה בא אלי לפני שבוע ואמר באושר עילאי קיבלתי מהעבודה סמסונג גלקסי S 2
לשאלתי מה הוא יודע לעשות ? אמר : איזה יפה, הכי חדש.....

מה לעשות, זה מה שמוכר היום..
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #32 

Giliboy כתב:
Almogc כתב:אדון גיל הנכבד,

יום טוב.
...
עכשיו, כ"שצבעת" את השרשור באדום,
אתה כנראה מבין קצת יותר טוב.
...
אדום אדום או שלום שלום... לא?

"אתה כנראה מבין קצת יותר טוב" - לא כדאי לך להשתמש במשפט שרשמתי? הסייג לחוכמה שתיקה?

שחרר לחץ ואם יש לך בעיה עם התגובות שלי אתה פשוט מוזמן לא להגיב.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #33 

מרשים שאחרי שהוצאת קיטור, ודאגו להרגיע אותך, אז זה נהיה "סייג לחכמה שתיקה".
אם נחזור רגע לנושא השרשור, בוא ניפגש עוד חודשיים בערך, נראה מה יעשו המכירות של Apple בשבוע הראשון,
ונבין מי ראה את התמונה טוב יותר, אתה או אני..
...

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #34 

Giliboy כתב:מרשים שאחרי שהוצאת קיטור, ודאגו להרגיע אותך, אז זה נהיה "סייג לחכמה שתיקה".
אם נחזור רגע לנושא השרשור, בוא ניפגש עוד חודשיים בערך, נראה מה יעשו המכירות של Apple בשבוע הראשון,
ונבין מי ראה את התמונה טוב יותר, אתה או אני..
...
מר בחור, אני מבין שאתה נשאר בשלך.

הוצאתי קיטור? הצגתי את דעתי האישית אם אתה לא מקבל אותה אתה מוזמן לעצום עיניים ולא להגיב.
דאגו להרגיע אותי? תגיד לי איפה אתה חי? באיזה סרט אתה נמצא? מי דאג להרגיע אותי זה באמת מסקרן...?
כנראה אתה מסתובב יותר מידי בעולם וירטואלי, צא קצת לאוויר הצח.

אני מבין שמשעמם לך ובא לך להמשיך לעורר עניין "בוא ניפגש עוד חודשיים" ?!?!
איך הבנת מהדברים שלי שאני טוען ש"הנפילה" של אפל היא בחודשים הקרובים? אני טוען שאומנם אפל נכון להיום מובילים עקב שיווק מדהים ומוצר מעולה אבל!!! מערכת ההפעלה Android הולכת ומשתבכת (בזמן מאוד קצר אגב!) ורוב מכשירי הסלולר יסופקו עם אנדרויד, מה למעשה בסוף טענת בכול השרשור הזה? שאם אפל לא תוציא שפן מהכובע היא תהיה בבעיה - כמה כואב זה נשמע לך שאתה פשוט לא מניח לזה? אתה חושב אחרת? אתה חושב שאפל תמשיך להוביל גם בעוד 5 שנים? אולי כן ואולי לא, אני אמרתי את דעתי אתה תחשוב מה שאתה חושב וזהו.

נסכם את זה כך:

אתה אומר: הווה = אפל , עתיד = אפל

אני אומר: הווה = אפל, עתיד = אנדרויד

אני לא אנליסט ואין לי מניות או מידע "מיוחד" מאף אחת מהחברות, אני הצגתי את דעתי האישית, אם אתה רוצה להמשיך לדון בזה אז אני מציע שתרד מהכתיבה של "הרגיעו אותך", "צבעת את הדיון לאדום"

נ.ב:

תתפלא אבל אתה הראשון מאז שאני מחובר לאתר שיצא לי להתעמת איתו ברמות הללו - מזל טוב (Y)

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

Almogc כתב:אני טוען שאומנם אפל נכון להיום מובילים עקב שיווק מדהים ומוצר מעולה אבל!!! מערכת ההפעלה Android הולכת ומשתבכת (בזמן מאוד קצר אגב!) ורוב מכשירי הסלולר יסופקו עם אנדרויד, מה למעשה בסוף טענת בכול השרשור הזה? שאם אפל לא תוציא שפן מהכובע היא תהיה בבעיה - כמה כואב זה נשמע לך שאתה פשוט לא מניח לזה? אתה חושב אחרת? אתה חושב שאפל תמשיך להוביל גם בעוד 5 שנים? אולי כן ואולי לא, אני אמרתי את דעתי אתה תחשוב מה שאתה חושב וזהו.
...
להוביל את השוק לא תמיד מתבטא במספר מכשירים (לפחות לדעתי).
אני חושב (ואתה מוזמן לחלוק עלי) שהובלת שוק מתבטאת באיכות (שמה שנכון, גם קשה להגדרה).

גם מחשבי PC עם מערכת הפעלה חלונות יש הרבה יותר ממחשבי מק, ולדעתי מחשב מק, עם מערכת הפעלה OSX נותן חוויה איכותית יותר...
ודרך אגב, 5 שנים זה כמעט נצח בתחום הזה...
Almogc כתב:תתפלא אבל אתה הראשון מאז שאני מחובר לאתר שיצא לי להתעמת איתו ברמות הללו - מזל טוב
...
טוב, אתה די חדש כאן... 8)

Batnun

.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #36 

Batnun כתב:
Almogc כתב:אני טוען שאומנם אפל נכון להיום מובילים עקב שיווק מדהים ומוצר מעולה אבל!!! מערכת ההפעלה Android הולכת ומשתבכת (בזמן מאוד קצר אגב!) ורוב מכשירי הסלולר יסופקו עם אנדרויד, מה למעשה בסוף טענת בכול השרשור הזה? שאם אפל לא תוציא שפן מהכובע היא תהיה בבעיה - כמה כואב זה נשמע לך שאתה פשוט לא מניח לזה? אתה חושב אחרת? אתה חושב שאפל תמשיך להוביל גם בעוד 5 שנים? אולי כן ואולי לא, אני אמרתי את דעתי אתה תחשוב מה שאתה חושב וזהו.
...
להוביל את השוק לא תמיד מתבטא במספר מכשירים (לפחות לדעתי).
אני חושב (ואתה מוזמן לחלוק עלי) שהובלת שוק מתבטאת באיכות (שמה שנכון, גם קשה להגדרה).

גם מחשבי PC עם מערכת הפעלה חלונות יש הרבה יותר ממחשבי מק, ולדעתי מחשב מק, עם מערכת הפעלה OSX נותן חוויה איכותית יותר...
ודרך אגב, 5 שנים זה כמעט נצח בתחום הזה...
Almogc כתב:תתפלא אבל אתה הראשון מאז שאני מחובר לאתר שיצא לי להתעמת איתו ברמות הללו - מזל טוב
...
טוב, אתה די חדש כאן... 8)

Batnun

.
...
תראה, העניין הוא שאפל צריכה להתמודד מול מספר רב של חברות שיספקו את המכשירים שלהם עם אנדרויד - זאת עובדה קיימת, כמו שציינתי בשרשור לגבי איזו מערכת הפעלה עדיפה זה כמובן בעיניי המשתמש ועל זה אין לי וויכוח, יש כאלו שיעדיפו מערכת סגורה ויציבה ועם וותק רב יותר ויש כאלו שיעדיפו מערכת פתוחה לחלוטין שעדיין מתפתחת עוד ועוד ולא חפה מבאגים אבל הפתיחות של המערכת תעשה להם הכול, שוב אין וויכוח.
אני טוען שהחברות המתחרות פשוט מספקות מכשירים בעלי פונקציונליות חומרתית רבה יותר וזה לדעתי להוציא שפן מהכובע.

אני באופן אישי חושב שההכרזה של האייפד 2 אכזבה לא מעט אנשים, מה למעשה הם חידשו שם? הוציאו מכשיר חדש בלי עדכון אפליקטיבי, הציגו מצלמה,משקל ועובי במקביל החברות המתחרות לא רק שהציגו את אותם דברים הם עוד הוסיפו פיצ'רים חומרתיים שאפל לא סיפקה.
לדוגמא, המצלמה באייפון 4 יותר איכותית מזה של האייפד, למה? בשביל שבדגם הבא הם כן ישימו מצלמה איכותית ויגידו "התחדשנו" בעוד שחברות אחרות כבר הקדימו אותם ואף עוקפות אותם ברמה חומרתית.

התעסקתי גם עם אייפד 2 וגם עם גלקסי טאב וגם עם XOOM, אני מסכים שהחוויה באייפד יותר חלקה, אבל אסור לשכוח שאנדרויד Honycomb זאת הגרסא הראשונה לטאבלט ובשביל גרסא ראשונה היא מאוד מרשימה.
החוויה החלקה יותר באייפד היא עקב מערכת הפעלה בלבד ולא עקב כוח חומרתי.
לכן אני מסכים שנכון להיום אפל שולטים בשוק אבל לדעתי העתיד לא כזה ורוד עבורם.

אני לא מציג עובדות, אני מציג דעה אישית, אפשר להסכים איתה ואפשר לא להסכים איתה.
גם אם אני אטעה אז? "המניות" שלי לא יפלו אני לא דואג... סתם הצגתי את דעתי ולא ציפיתי לקבל תגובות מגוננות כל כך על חברת אפל, אף חברה לא באמת מעניינת אותי ברמה העסקית.

שלא תטעה, אני שנים עם מוצרי אפל ואני יודע בדיוק על מה אני מדבר.

לגבי זה שאמרתי "עוד 5 שנים" הקצנתי את זה כמובן... אי אפשר לדעת באמת מתי\איך\אם בכלל זה יקרה...
לגבי המחשבים - אני גם בעד MAC אבל תלוי לאילו צרכים (מבחינתי לפחות)
לגבי הוותק שלי באתר - זה מסתכם בכמות הודעות שנחשפתי אליהם לא? :wink:

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

אבל זה בדיוק העניין - מערכת ההפעלה היא החשובה כאן, ולא חומרה.
זה שיש לטאבלט מסויים מצלמה עם X מגה פיקסל או מעבד מהיר יותר ממש לא משחק תפקיד (לפחות לא אצלי).

לדעתי כרגע אפל מובילה במערכת הפעלה לטלפונים. מה יהיה בעתיד לא ממש מעניין אותי.
תאמין לי שברגע שתהיה אופציה טובה יותר אני אלך עליה :-)

שני הטלפונים שאני קבוע איתם (פרטי ועבודה) הם אייפון 4 (iOS 5 beta 5) ונקסוס אס של גוגל (עם רום שמתחלף כל יומיים). אני תמיד בודק את המוצרים והגרסאות האחרונות, ועדיין לפי דעתי אפל מובילה.
יש לי גם אייפד 2, ושיחקתי קצת עם אסוס טרנספורטר ובלאקברי פלייבוק. זה ממש לא זה. עדיין. אני פשוט נהנה יותר מהאייפד.

ואני ממש לא חושב שאפשר להגדיר אותי כפאנבוי של חברה כלשהי. אין לי בעיה להחליף צד, ברגע שאני אאמין שיש מוצר טוב יותר...

Batnun

.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #38 

Batnun כתב:אבל זה בדיוק העניין - מערכת ההפעלה היא החשובה כאן, ולא חומרה.
זה שיש לטאבלט מסויים מצלמה עם X מגה פיקסל או מעבד מהיר יותר ממש לא משחק תפקיד (לפחות לא אצלי).

לדעתי כרגע אפל מובילה במערכת הפעלה לטלפונים. מה יהיה בעתיד לא ממש מעניין אותי.
תאמין לי שברגע שתהיה אופציה טובה יותר אני אלך עליה :-)

שני הטלפונים שאני קבוע איתם (פרטי ועבודה) הם אייפון 4 (iOS 5 beta 5) ונקסוס אס של גוגל (עם רום שמתחלף כל יומיים). אני תמיד בודק את המוצרים והגרסאות האחרונות, ועדיין לפי דעתי אפל מובילה.
יש לי גם אייפד 2, ושיחקתי קצת עם אסוס טרנספורטר ובלאקברי פלייבוק. זה ממש לא זה. עדיין. אני פשוט נהנה יותר מהאייפד.

ואני ממש לא חושב שאפשר להגדיר אותי כפאנבוי של חברה כלשהי. אין לי בעיה להחליף צד, ברגע שאני אאמין שיש מוצר טוב יותר...

Batnun

.
...
שים לב לתגובות שלי, כל מה שכתבת אני ממש איתך ומסכים איתך לחלוטין (Y)
נכון לעכשיו אפל אכן מובילה, אני חושב ומאמין שההמשך לא יהיה לה קל כמו שהיה לה עד כה.

אגב, לי באופן אישי ועוד איך חשובה החומרה מבחינת I/O... זה חלק מחווית השימוש והיעילות ומבחינתי זה קריטריון שיכול להכריע בסופו של דבר, כי אחרי הכול לכל מערכת הפעלה אפשר להתרגל, אם זה Win/Linux/Ios/Andorid וכו', אני מאמין שאם המצב היה הפוך ואנדרויד היה לפני IOS אז אולי הדעות היו שונות... הרגל ניתן לשנות, דברים שלא קיימים (I/O) לא ניתן לשנות :wink:

אני חושב שהנושא נטחן מספיק לא?

- מי שנפגע מהתגובות שלי שיקבל את סליחתי הכנה, אין לי סיבה\רצון\כוונה לעצבן אף אחד, לריב עם אף אחד ובטח ובטח שלא להגיע לרמות שהגענו בשרשור הנ"ל. (גיל, לא רשמתי את זה עקב זה "שהרגיעו אותי" למען האמת אף אחד לא פנה אליי אבל בתור אחד שאוהב את הפורום ומגיב לא מעט היה לי חשוב לבדוק\לבקר את עצמי ולאחר שקראתי שוב את השרשור מההתחלה הרגשתי את הצורך להתנצל ).

תודה וכל טוב. (f)

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #39 

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #40 

זה צפוי ,כול הביקורות דיי ירדו על המכשיר בגלל כמות הבאגים וה"לאגים/תקיעות" שיש כרגע בWebOS 3 ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”