איך מעוררים עניין - מפרסמים שמועות על אייפד 3 ואז מפריכים אותן...

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78819
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #1 

הרי היה ברור שבספטמבר לא יהיה אייפד 3. אפל לא טפשה עד כדי להוציא מוצר חדש אחרי שכל המשוגעים רכשו את המכשיר האחרון ונשארים כמו טמבלים פתאום עם המודל ה "מיושן". את הטעות הזו הם עשו עם הוזלת המכשיר שגרמה למבול תלונות מקרב הלקוחות הכי חשובים שלה שרכשו את המכשיר ראשונים.

אבל זה לא עוצר כמעט כל אתר עלי אדמות לפרסם על כך שאייפד 3 צפוי במסגרת הזמנים ספטמבר אוקטובר. הם מציינים שהוא יהיה כמובן זהה במבנה, אך עם מסך חדשני RETINA וכניסת SD - ויקרא אולי אייפד 2 PRO או משהו iPad 2S או משהו כזה.

http://www.reghardware.com/2011/08/16/a ... 3_to_2012/

ההגיון דווקא לא רע - מסך חזק יותר יגרום ליותר מקצוענים לזנוח את המחשב שלהם ולעבור לאייפד. מצד שני, מסך חדש דורש מעבד חזק בהרבה וזה לא משהו שמישהו חושב שיכנס בגרסא הזו.

אז עכשיו כולם מפרסמים שאפל דחתה את הפרוייקט ולא תשחרר אותו במסגרת הזמן המקורית בגלל "מחסור במסכים". מישהו בכלל מכיר יצרן שמסוגל כיום לייצר מסך כזה איכותי בכאלה כמויות? ולא, LG לא כזו מוכשרת - לוקח גם להם זמן להתכונן לייצור בסדרי גודל כאלה...

בקיצור, לא דובים ולא נעליים. האייפד 3 יצא בשנה הבאה, פחות או יותר שנה אחרי האייפד 2. הוא באמת יכלול מסך איכותי יותר, אך גם מעבד חזק יותר, ולפי כל ההגיון בעולם הוא לא יכלול שום כניסת SD מובנית, אלא כרגיל נצטרך לרכוש SD KIT או CAMERA KIT או עוד איזה בולשיט קיט שאפל תמציא בשביל להוזיל את המכשיר עצמו מצד אחד ולייקר את האביזרים הללו מהצד השני.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 16/08/2011 14:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #2 

אני שנים עם APPLE ואני כל כך שונא אותם שזה הזוי, תמיד להתחכם, תמיד לערבב את האנשים.
נמאס כבר מהמעגל הסגור שלהם ברמת החיבורים והתוכנה

איך הם ממשיכים להרשות לעצמם להתחכם עם הקיטים הטיפשיים הללו כל עוד חברות מתחרות הגיעו למצב של כמעט All in one...
לאור ההתחזקות של Android בשנה האחרונה הסוף של אפל לדעתי ליפול היא מהירה, ההיסטוריה מוכיחה זאת, הם לא לומדים מטעויות.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #3 

Almogc כתב:אני שנים עם APPLE ואני כל כך שונא אותם שזה הזוי, תמיד להתחכם, תמיד לערבב את האנשים.

איך הם ממשיכים להרשות לעצמם להתחכם עם הקיטים הטיפשיים הללו כל עוד חברות מתחרות הגיעו למצב של כמעט All in one...
לאור ההתחזקות של Android בשנה האחרונה הסוף של אפל לדעתי ליפול היא מהירה, ההיסטוריה מוכיחה זאת, הם לא לומדים מטעויות.
...
אני מציע לך למסגר את ההודעה הזו ולקרוא אותה שוב בעוד שנה, ואח"כ בעוד שנתיים.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #4 

במקום סיסמאות אשמח לנימוק

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78819
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #5 

שים לב, אין לי כאן שום ביקורת על אפל.

הביקורת שלי היא על העיתונות הטכנולוגית שמייצרת ידיעות בוגוס ואז מפריכה אותם וכך מקבלת כפול traffic ללא כלום.

בפיזיקה קוראים לזה המון זיעה, אבל אפס עבודה...

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אם תקרא על ההיסטוריה של אפל תראה שהיא מלאה בטעויות. בשנת 1997, החברה הייתה בשפל גדול כל כך שרק השקעה של 150 מיליון דולר ממיקרוסופט הצליחה להוציא אותה מהבוץ. בוץ שאליו היא נכנסה בעקבות סדרה של מוצרים כושלים והחלטות שגויות. כיום, רק בתחילת אוגוסט דווח ששווי החברה של אפל עבר את זו של מיקרוסופט.
נכון, חלק מרכזי בסיפור ההצלחה שלה שייך לאדם אחד - סטיב ג'ובס, וקשה להעריך איך החברה תיראה אם וכאשר הוא יעזוב. אבל עדיין, אם יש חברה שאי אפשר להגיד עליה שהיא לא לומדת מטעויות זו אפל.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #7 

עופר,

שמתי לב וההתייחסות שלי לא על ההודעה של העיתונות אלה על כל נושא השמועות\שיווק וכד' שיש סביב Apple...
אני לא מכיר עוד חברה שהצליחה לגייס כל כך הרבה "עו"ד" סביבה (אני מדבר כמובן על המשתמש הפשוט...).
אנשים מגנים על החברה הזאת כאילו יש להם מניות שם... זה קיים בכול תחום ואנחנו מכירים את זה... פיוניר משהו? :wink:
אבל כל מה שקשור למוצרי Apple זה הזוי, גם אני בתור אחד ששנים עם Iphone תמיד התאכזבתי מחדש שציפיתי שהפעם יהיה SD ושהפעם יהיה תוספת של Mini Hdmi וכו וכו, אז במקום להתאכזב למה לא לעבור לאחת החברות שמציעות את זה כבר? הקיבעון של האנשים למוצר מסוים מפחיד... זאת תוצאה של שיווק איכותי ועל זה מגיע להם שאפו!

אני לא חסיד של אף חברה בכול תחום ואף אחד גם לא ימצא תגובה שלי באתר שסותרת את זה, זה מעולה שיש "מלחמה" בין החברות השונות - אנחנו מרוויחים מזה, אבל להנעל על חברה אחת? יש אנשים שלא ננעלים על אישה אחת אז על חברה? (Company :))

סתם דוגמא, בזמנו שיצא ה - IPAD מאוד התלהבתי וישר רכשתי כי מבחינתי זה יכל להיות מושלם עבור מצגות שאני מעביר בעבודה, כמו תמיד, שוב אכזבה, זה חסר וזה חסר וזה חסר.... אז אתה אומר לעצמך אולי בדגם הבא? ושוב כלום... אז עם כל הכבוד לחברה שהתחילה את הבלאגן הם לדעתי מתחילים להשאר מאחור כי החברות מציעות במכשירים החדשים בדיוק את אותם דברים שלאנשים היה קשה איתם.
וזה מה שתחרות עושה... :wink:

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #8 

Itsik_G כתב:אם תקרא על ההיסטוריה של אפל תראה שהיא מלאה בטעויות. בשנת 1997, החברה הייתה בשפל גדול כל כך שרק השקעה של 150 מיליון דולר ממיקרוסופט הצליחה להוציא אותה מהבוץ. בוץ שאליו היא נכנסה בעקבות סדרה של מוצרים כושלים והחלטות שגויות. כיום, רק בתחילת אוגוסט דווח ששווי החברה של אפל עבר את זו של מיקרוסופט.
נכון, חלק מרכזי בסיפור ההצלחה שלה שייך לאדם אחד - סטיב ג'ובס, וקשה להעריך איך החברה תיראה אם וכאשר הוא יעזוב. אבל עדיין, אם יש חברה שאי אפשר להגיד עליה שהיא לא לומדת מטעויות זו אפל.
...
מסכים איתך, אבל עם כל הכבוד היא עדיין ממשיכה לעשות טעויות, לדוגמא IPAD 2... מה חידשו לך שם? הם מסתמכים על הלקוחות המכורים שלהם ועל השיווק הנהדר שלהם ולמען האמת עד היום זה עזר... כפי שרשמתי...
אנדרויד מתקדמים בצעדי ענק בתחום הסלולר\טאבלט ולדעתי וגם לדעת פורום רבים ומכובדים בחו"ל אפל עומדת להיות בבעיה מאוד מאוד קשה והיא כבר בבעיה קשה.
רק עכשיו יצאה כתבה שאנדוריד עקפה את היקף המכירות של אפל אז...

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #9 

Almogc כתב:
Itsik_G כתב:אם תקרא על ההיסטוריה של אפל תראה שהיא מלאה בטעויות. בשנת 1997, החברה הייתה בשפל גדול כל כך שרק השקעה של 150 מיליון דולר ממיקרוסופט הצליחה להוציא אותה מהבוץ. בוץ שאליו היא נכנסה בעקבות סדרה של מוצרים כושלים והחלטות שגויות. כיום, רק בתחילת אוגוסט דווח ששווי החברה של אפל עבר את זו של מיקרוסופט.
...
מסכים איתך, אבל עם כל הכבוד היא עדיין ממשיכה לעשות טעויות, לדוגמא IPAD 2... מה חידשו לך שם? הם מסתמכים על הלקוחות המכורים שלהם ועל השיווק הנהדר שלהם ולמען האמת עד היום זה עזר... כפי שרשמתי...
אנדרויד מתקדמים בצעדי ענק בתחום הסלולר\טאבלט ולדעתי וגם לדעת פורום רבים ומכובדים בחו"ל אפל עומדת להיות בבעיה מאוד מאוד קשה והיא כבר בבעיה קשה.
...
אנדרואיד זה לא חברה, זו מערכת הפעלה...

היא משווקת ונמכרת על ידי עשרות חברות כשהיא משולבת במאות מוצרים, אז זה לא ממש חוכמה שהיא עקפה את היקף המכירות של אפל עם ה-IOS.
י

Batnun

.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #10 

Batnun כתב:
Almogc כתב:
...
...
אנדרואיד זה לא חברה, זו מערכת הפעלה...

היא משווקת ונמכרת על ידי עשרות חברות כשהיא משולבת במאות מוצרים, אז זה לא ממש חוכמה שהיא עקפה את היקף המכירות של אפל עם ה-IOS.
י

Batnun

.
...
ידידי,

ידוע שאנדרויד זו מערכת הפעלה, רשמתי אנדרויד כיוון שאני לא אתחיל לפרט את שלל החברות שמשלבות את המערכת ההפעלה שלהם.

זה שזה לא חוכמה זה ממש לא מעניין למען האמת, זאת המציאות שאפל צריכה להתמודד עימה ואם היא לא תוציא שפן מהכובע אז ה - "לא ממש חוכמה" תביא אותה למצב רע.

איציק ציין שאפל הייתה בשפל עקב החלטות שגויות ומוצרים כושלים, נחש מה? הם חוזרים על הטעויות.
שוב אין לי שום סימפטיה כלפי אף אחת מהחברות, באמת שלא, אני רק מציין שאפל צריכה לצאת מהבועה שלה כי הימים הטובים הופכים לאט לאט לרעים יותר.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

למה אתה חושב ש IPAD 2 היה טעות? איך אפשר לקרוא למוצר שמכר 2.5 מיליון יחידות בחודש הראשון להשקה שלו טעות? :)

הבעיה שלנו (ואני מכליל גם את עצמי כאן) שבהרבה פעמים אנחנו שופטים החלטות של חברות לפי השקפת העולם שלנו.
כשאני אומר "אנחנו" אני מתכוון לפרופיל הממוצע של משתמשי האתר שהם (אני מניח) אנשים טכניים מעל לממוצע, אלה שלא מפחדים להתעסק בקרביים של המכשירים ואלה שיש להם גם דרישות הרבה מעל לממוצע. אבל מה? אנחנו לא 100% מקהל היעד של המוצרים האלה.
כשאפל משחררים מוצר לשוק, הם חושבים (לפחות כך זה נראה בשנים האחרונות) על כל מגוון המשתמשים. גם על אלה שלא מבינים דבר וחצי דבר בטכנולוגיה ורוצים להוציא מוצר מקופסא, להדליק אותו ולהשתמש בו (תנסה פעם לתת לילד קטן לשחק עם אייפד בלי להסביר לו איך משתמשים ותבין).
מדיניות "הגן הסגור" הכל כך מושמצת של אפל גורמת לכך שכל קונה של אייפון בכל נקודה בעולם יקבל בדיוק את אותה חוויית משתמש, כי אפל לא מרשה לאף חברה סלולרית לגעת במכשיר.
לעומת זאת, כשאתה קונה מכשיר אנדרויד, זה סיפור אחר לגמרי. בכל חברה תקבל רום אחר, עם התאמות כאלה או אחרות. עם עברית כזו או אחרת. איטי יותר, מהיר יותר. בקיצור - אין אחידות.
יכול מאוד להיות שאתה, בתור משתמש טכני מעדיף את חוסר האחידות בתמורה לחופש לעשות מה שאתה רוצה במכשיר. אבל על כל משתמש אחד כזה אפשר למצוא עשרה שיגידו לך "עזוב אותי משטויות, תן לי מכשיר עובד וזהו".
בגלל זה אפל מוכרת כל כך הרבה ובגלל זה היא גם תמשיך למכור.

הויכוח הזה היום בין משתמשי IOS למשתמשי אנדרויד מזכיר בדיוק את הויכוח התמידי בין משתמשי Windows למשתמשי לינוקס. חסידי הלינוקס טוענים (בצדק) כי זו מערכת הפעלה טובה יותר, חזקה יותר, גמישה יותר, מאובטחת יותר ועושה את כל זה עם הרבה פחות משאבים. אבל עדיין, הרוב המוחץ של משתמשי ה PC יעדיף Windows.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #12 

Almogc כתב:אני שנים עם APPLE ואני כל כך שונא אותם שזה הזוי, תמיד להתחכם, תמיד לערבב את האנשים.

...
עם כול הכבוד ..סמסונג לדוג' עושה בדיוק אותו דבר ,וחצי מהאנדרואידים אתה צריך מתאם MHL כדי לקבל HDMI ,כשאם המתאם של אפל אתה יכול להשתמש עם כול מכשיר דור רביעי והאייפד המקורי ומעלה.
נ.ב גם לGalaxy Tab החדש אין קורא כרטיסים ,אצל אפל העיצוב של המכשיר נמצא בעדיפות עליונה ,לכן הם מסוגלים בלי בעייה לשחרר מכשיר עם חיבור דק שלא יפריע לעיצוב ובו זמנית להשתמש בו בשביל הכל .

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #13 

איציק,

אני מסכים לחלוטין גם עם הדברים שהצגת, אני לא חושב אחרת, שים לב מה כתבת...
IPAD 2 - לא ציינתי שהוא טעות ידידי, ציינתי שהם לא חידשו יותר מידי את המכשיר לעומת המתחרים.
שים לב בנוסף שאני לא מדבר על המערכת ההפעלה שלהם אני מדבר על החברה עצמה, זה שהשתמשתי במושג Android היה בשביל להציג למעשה את שלל החברות שמספקות את המכשירים עם המערכת ההפעלה הנ"ל (ראה את תשובתי ל - Bantun).
המלחמות מוכרות לכולנו ושים לב שגם אמרתי שאפשהו זה טוב בסופו של דבר לכולנו.
אני רק אציין שלגבי מערכת ההפעלה אין לי וויכוח, כל אחד באמת עם היתרונות\חסרונות שלו, כאן אין וויכוח.

אני רק אומר שאפל ממשיכה לייצר מכשיר סתמי ביחס למתחרים מבחינת המכשיר עצמו, עם כל הכבוד הוספת מצלמה ומעבד חזק יותר (כפי שיש לשאר היצרנים, שאגב רוב האפליקציות לא מנצלות את זה) לא באמת עושה שינוי.

מערכת הפעלה גמישה יותר גמישה פחות זה כבר לא משנה כי בואו נהיה ריאלים, גם "הגן הסגור" של אפל ניתן לפריצה ואנחנו רואים את זה.
IOS 5 - כל מה שהם מחדשים שם קיים כבר מזמן ב - Cydia ושאר מקורות, מה הם עשו? הפכו את זה לחוקי, זה הכול.
אני מדבר על גמישות חומרתית, ולא סתם PORT שנחוץ לקנות 3 מתאמים שונים (לא זולים אגב!) בשביל להתאים כל פעם מוצר אחר, דבילי לחלוטין.

תסתכל למשל על הטאבלט של Toshiba (אני באופן אישי לא אוהב אבל...) שים לב בבקשה את הגמישות החומרתית שלו, עכשיו תגיד לי לבד, אפל לא נשארים מאחור?
זה שאתה אומר שנמכרו 2.5 מליון יחידות זה נכון ואף מרשים אבל! שים לב שהנתון הזה בירידה וכבר רואים את זה עם המכשירים הסלולרים ביחד לסלולרים אשר מבוססים אנדרויד.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #14 

IamEzio כתב:

...
עם כול הכבוד ..סמסונג לדוג' עושה בדיוק אותו דבר ,וחצי מהאנדרואידים אתה צריך מתאם MHL כדי לקבל HDMI ,כשאם המתאם של אפל אתה יכול להשתמש עם כול מכשיר דור רביעי והאייפד המקורי ומעלה.
נ.ב גם לGalaxy Tab החדש אין קורא כרטיסים ,אצל אפל העיצוב של המכשיר נמצא בעדיפות עליונה ,לכן הם מסוגלים בלי בעייה לשחרר מכשיר עם חיבור דק שלא יפריע לעיצוב ובו זמנית להשתמש בו בשביל הכל .
...
אולי השיתוף פעולה ביניהם הדביק את סמסונג... :wink:

רק אל תשכח שהם לא היחידים בשוק ואי אפשר להגיד שסמסונג דוגלת בלוגיקה של "גן סגור".
אני לא מנסה עכשיו לדגום חברה חברה בפינצטה ולראות מי כן "גן סגור" ומי לא....
ידוע שאפל "גן סגור" מכל הבחינות, חומרתי\אפליקטיבי (לא מדבר על פריצה...)

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #15 

ברבעון האחרון נמכרו יותר מ9 מליון מכשירים ,אני מאמין שעם תחבר את הנתונים של כול הטאבלטים בשוק לא תגיע לרבע מזה.

חוץ מזה עם כבר הטאב של טושיבה,מה שיפה בשוק זה התחרות ,לכלול חיבור USB מלא ויציאת HDMI מלא הופך את המכשיר לעבה יותר ,הThrive בעובי של 0.62" לעומת האייפד 2 בעובי 0.32" ,גם למשקל פה יש משמעות בגלל העובי ,האייפד גם קל יותר בכמעט 125 גרם ,יש שיגידו שזה הבדל גדול ויעדיפו את להשתמש במתאמים אבל לקבל טאבלט נוח יותר וקל יותר,ומי שלא יבחר בThrive .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #16 

תרגיל פירסומי ידוע

הרעיון להשאר בתודעה כל הזמן (ראה פרסומות של קוקה קולה) וגם הודעות כאלו אני חושד מתחילות אצל הפירסומאים/יחצנים
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #17 

IamEzio,

הנתון שלך נכון, זה מראה על שיווק מעולה שלהם, בזה הם אלופים אין ספק, גם לשיווק יש גבול, איפה הגבול? הצרכים של המשתמש...
לגבי עובי\משקל עוד נושא שיווקי "שלנו דק יותר", "שלנו קל יותר", בולשיט (לדעתי כמובן).

יצא לך להחזיק IPAD1 ו - IPAD2 במקביל? אפשר להגיד שהמשקל והדקיקות של IPAD2 הוא קריטי בהחלטה בין שני הדגמים?
תוספת נחמדה שמוסיף עוד חצי שעה של שיווק עבור סטיב בפרזנטציה שלו וזה הכול.

לא מדובר פה על הפרשים של של 500 - 1000 גרם ולא מדובר פה על הבדל ב - CM כמה גרמים בודדים לפה וכמה מילימטרים לשם.

אני אשאל אותך שאלה ותהיה כנה, במידה ואפל היו מציגים 2 דגמים זהים לחלוטין, הדבר היחידי שהיה שונה בהם זה שלאחד יש את כל היציאות שטושיבה מציעה + עובי + משקל והשני היה כפי שהאייפד מוצג היום, פרט למשקל ועובי הם זהים וכפי שציינתי + התוספת החומרתית .

מה אתה לוקח מבין שניהם? לי באופן אישי אין ספק שהייתי לוקח את האייפד "העבה" יותר "הכבד" יותר אבל, בעל חיבורים מלאים.

זה רק יכול להוכיח לנו שהטענות של משקל\עובי לא תופס, שיווק נכון כן תופס וזה מה שמשאיר את אפל עם המאזן שהצגת, נכון לעכשיו.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #18 

kuku1000 כתב:תרגיל פירסומי ידוע

הרעיון להשאר בתודעה כל הזמן (ראה פרסומות של קוקה קולה) וגם הודעות כאלו אני חושד מתחילות אצל הפירסומאים/יחצנים
...
לגבי הדוגמא שהצגת של קוקה קולה, דוגמא מעולה, לפני המונדיאל הם התחילו להפעיל לחץ שיווקי אדיר וברקע היה את המנגינה של המונדיאל (אף אחד לא ייחס חשיבות למנגינה הזו למרות שהיא הייתה בכל פרסומת שלהם).
ועם פתיחת המונדיאל הם הציגו את "פרסומת המונדיאל" עם המנגינה שליוותה את המונדיאל, תהליך שיווקי של חודשים על גבי חודשים.

השאלה היא, למה אתה מתייחס בסופו של דבר שאתה הולך לקנות מוצר, לשיווק האדיר שלו? או לתוצר עצמו.
אפל רוכבת שנים על עדר של אנשים שהטענה המרכזית שלהם "לאפל יש יותר אפליקציות" וגם על זה אפל נשענת בשיווק שלהם אבל אנדרויד מתקדמת אליהם בצעדי ענק בתחום הזה.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #19 

Almogc

זה ברור שכל מכשיר מציע פיצ'ר ורבע נוסף לעומת השני,
מה חדש בזה..?
המכשירים של Apple, מעצבנים ברמת המדיניות ככל שיהיו, עדיין כנראה נותנים חוויה מדהימה.
זה מדהים איך כל מכשיר אנשים טוענים שזהו, הפעם הפיצ'ר ורבע לא יספיקו להם, והנה הם אוטוטו נעלמים, והם מביאים אותה בכל פעם מחדש..
כמו שאמרו לך, שמור את ההודעה בנוסח "שירת הברבור" של Apple, ותוכל לבדוק גם בעוד כמה שנים ולראות שהיא לא רלוונטית.
חווית ה- Touch, הפשטות שבתפעול והאחידות, עושים את שלהם.
נכון שהרבה דברים היו ב- Cydia עוד לפני כן, אבל זה בדיוק מה שאנשים לא רוצים.
לא רוצים לפרוץ, לא רוצים אלתורים, לא רוצים Romים. רוצים מוצר אחיד, תומך בכל מה שהוגדר תחת אותה מעטפת, ולצאת לדרך.
זה כנראה הרוב, ולכן Apple יהיו שם הרבה יותר ממה שאתה חושב.
אני לפחות מייחל לזה, בדיוק כמו שאני מייחל ל"אנדרואיד" ולגוגל להיות שם, הגם שאני לא יכול להתקרב למכשירים האלה.
...

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה #20 

טוב אני מרגיש שאני חוזר על עצמי כמו תוכי...
התגובה שלך ממש מקבילה לילדים שיש בפורומים בחו״ל שהמותג אפל עבורם הינו ״אלוקים״

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”